ni semua perangkap jangan cepat percaya sangat ok | lebih berhati-hati | Dunia sebenar Shida ni semua perangkap jangan cepat percaya sangat ok | lebih berhati-hati

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 11 October 2011

ni semua perangkap jangan cepat percaya sangat ok | lebih berhati-hati

   Assalamualaikum, peace upon you.
hye semua, 2 3 hari ni tak berapa nak ada mood nak blogwalking tak tahu lah kenapa. mungkin gara-gara penat bekerja, letih sangat-sangat. tapi before ni shida ada pening-pening sikit sampai panas badan terpaksa stop bloging sehari nak rest dapatkan tenaga balik. Alhamdulillah semuanya dah pulih :)
ni Hari tu punya cerita lah, tengah sakan berblogwalking tetiba jumpa shout kat dalam gambar tu. Adakah benar dia perempuan? Adakah ini satu perangkap? atau dia saja-saja dah jadi habit shout kat cbox orang macam tu,blogger ke dia? banyak lah persoalan yang timbul dalam fikiran ni. siap bagi no.Telefon lagi, korang nak?? ambil lah free lagi hehe^^ siapa yang percaya dan ambil memang ngok ngek lah!! hahaaa^^
apa-apa pun berhati-hati lah sebab dah macam-macam terjadi sekarang. jerat menjerat tipu menipu dah jadi habit manusia sekarang untuk mendapatkan apa saja yang mereka mahu. Ada yang sanggup membunuh itu lagi menakutkan dan kejam. Zaman sekarang ni nyawa bagaikan mainan boleh dibunuh sesuka hati tanpa berfikir panjang.
sama-sama kita fikir-fikir dan renungkan apa saja yang kita buat perlu ada batasnya. apa yang penting berhati-hati dalam apa jua yang kita buat. selamat beramal ^_^




26 Jari Ohsem:

Hishyamuddin said...

haha..macam2 la..kalo ada yg percaya, tak tahu la..

Saiazuan said...

lor... hmm mcm ni pn ada? adoi~

Saiazuan said...

p.s u r in my new bloglist..hehe :D

Mila Ahmad said...

dulu kat bus stop, kat public fon berlambakla ni dah canggih sikit kat shoutmix..gempakla haha...

Cik Azizah said...

ah terdesak sgt minah ni kot..tah2 blogger juga. tapi xde link pulak..hehe.........:P

IkhAnif said...

adoyai...dulu kat phone..skrang kat shoutbox pun ade gak erk..=.="..huhuhu

Azhafizah[フィザ] said...

dah gersang sangatlah tu sampai buat camtu..ntahlah shida..orang skang sanggup menipu untuk kepentingan diri sendiri..jadikan internet sebagai kepuasan untuk bende yang tak berfaedah..cube la bw n blogging secare sehat..kan bagus..macam kite...kannn

Bro ahmad said...

dia dendam dengan orang bernombor tu agaknya..jadi dia sebar la..entah la

Arisa Mihashi said...

perghh.prmote kat shoutbox pon jadi la.hahahahahaha.

syafiqakarim said...

haha gila sangap.tyr lah call dia.
haha.tak de keje betul lah -.-

Syuxer said...

Adehh..benda gini pun ada..malang sungguh pemilik no tuh..kan tak pasal2 kena sembur minta khidmat bukan2..

Cik Nurul said...

erk? senget pe orang tu? xde keje la tu.. adoi laaa~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

adoiiyaii..mcm ni pun ada ka?siap promot2 bagai..huhu..

patriq said...

pat nk no.ni nk kacau heee..

mummyriena said...

mcm ni pon ada yer shida..dasyat lah..takut aku..

tilam.BKFM said...

cam kenal jer nombr tu hahaaa..shida salin cepat no tu..free tu hahaa..

tiefazatie said...

isk..mcm2 nie..ntah pape..adeh..

caliph shuriken said...

kasi jijah injek dgn jarum besar jaa, hukk...

Hafizzi Aziz said...

ha apit ada dapat gak dulu..hahaha..

afzalsukasuki said...

nak try kol..nak marah dia (alasan!)

::kisah::kasih::aisya:: said...

entah2 kena khianat kot di kwn2 dia :(

peyansanstaro said...

tidakkkkkk...
gila gersang..
Hahhaa =P

zareliqa afiqa said...

uishh~ apakah itu.hahaha^^

Nur Lavender said...

betul ke tuan punye bdn post 2..nth2 kwn nk khianat..wallahualam...~~

APAN said...

belom jumpa lagi orang tinggal jejak mcm tu...gersang betul gayanya tu.haha...

Bui Junaidi said...

mcm2 karenah..kalau bui,bui abaikan jer..tak kuasa nk layan