Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 11 October 2011

ni semua perangkap jangan cepat percaya sangat ok | lebih berhati-hati

   Assalamualaikum, peace upon you.
hye semua, 2 3 hari ni tak berapa nak ada mood nak blogwalking tak tahu lah kenapa. mungkin gara-gara penat bekerja, letih sangat-sangat. tapi before ni shida ada pening-pening sikit sampai panas badan terpaksa stop bloging sehari nak rest dapatkan tenaga balik. Alhamdulillah semuanya dah pulih :)
ni Hari tu punya cerita lah, tengah sakan berblogwalking tetiba jumpa shout kat dalam gambar tu. Adakah benar dia perempuan? Adakah ini satu perangkap? atau dia saja-saja dah jadi habit shout kat cbox orang macam tu,blogger ke dia? banyak lah persoalan yang timbul dalam fikiran ni. siap bagi no.Telefon lagi, korang nak?? ambil lah free lagi hehe^^ siapa yang percaya dan ambil memang ngok ngek lah!! hahaaa^^
apa-apa pun berhati-hati lah sebab dah macam-macam terjadi sekarang. jerat menjerat tipu menipu dah jadi habit manusia sekarang untuk mendapatkan apa saja yang mereka mahu. Ada yang sanggup membunuh itu lagi menakutkan dan kejam. Zaman sekarang ni nyawa bagaikan mainan boleh dibunuh sesuka hati tanpa berfikir panjang.
sama-sama kita fikir-fikir dan renungkan apa saja yang kita buat perlu ada batasnya. apa yang penting berhati-hati dalam apa jua yang kita buat. selamat beramal ^_^




26 comments:

  1. haha..macam2 la..kalo ada yg percaya, tak tahu la..

    ReplyDelete
  2. lor... hmm mcm ni pn ada? adoi~

    ReplyDelete
  3. p.s u r in my new bloglist..hehe :D

    ReplyDelete
  4. dulu kat bus stop, kat public fon berlambakla ni dah canggih sikit kat shoutmix..gempakla haha...

    ReplyDelete
  5. ah terdesak sgt minah ni kot..tah2 blogger juga. tapi xde link pulak..hehe.........:P

    ReplyDelete
  6. adoyai...dulu kat phone..skrang kat shoutbox pun ade gak erk..=.="..huhuhu

    ReplyDelete
  7. dah gersang sangatlah tu sampai buat camtu..ntahlah shida..orang skang sanggup menipu untuk kepentingan diri sendiri..jadikan internet sebagai kepuasan untuk bende yang tak berfaedah..cube la bw n blogging secare sehat..kan bagus..macam kite...kannn

    ReplyDelete
  8. dia dendam dengan orang bernombor tu agaknya..jadi dia sebar la..entah la

    ReplyDelete
  9. perghh.prmote kat shoutbox pon jadi la.hahahahahaha.

    ReplyDelete
  10. haha gila sangap.tyr lah call dia.
    haha.tak de keje betul lah -.-

    ReplyDelete
  11. Adehh..benda gini pun ada..malang sungguh pemilik no tuh..kan tak pasal2 kena sembur minta khidmat bukan2..

    ReplyDelete
  12. erk? senget pe orang tu? xde keje la tu.. adoi laaa~

    ReplyDelete
  13. adoiiyaii..mcm ni pun ada ka?siap promot2 bagai..huhu..

    ReplyDelete
  14. pat nk no.ni nk kacau heee..

    ReplyDelete
  15. mcm ni pon ada yer shida..dasyat lah..takut aku..

    ReplyDelete
  16. cam kenal jer nombr tu hahaaa..shida salin cepat no tu..free tu hahaa..

    ReplyDelete
  17. isk..mcm2 nie..ntah pape..adeh..

    ReplyDelete
  18. kasi jijah injek dgn jarum besar jaa, hukk...

    ReplyDelete
  19. ha apit ada dapat gak dulu..hahaha..

    ReplyDelete
  20. nak try kol..nak marah dia (alasan!)

    ReplyDelete
  21. tidakkkkkk...
    gila gersang..
    Hahhaa =P

    ReplyDelete
  22. betul ke tuan punye bdn post 2..nth2 kwn nk khianat..wallahualam...~~

    ReplyDelete
  23. belom jumpa lagi orang tinggal jejak mcm tu...gersang betul gayanya tu.haha...

    ReplyDelete
  24. mcm2 karenah..kalau bui,bui abaikan jer..tak kuasa nk layan

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.