sakit hati dengan masalah yang shida alami, korang bantu shida please! | Dunia sebenar Shida sakit hati dengan masalah yang shida alami, korang bantu shida please!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 23 October 2011

sakit hati dengan masalah yang shida alami, korang bantu shida please!

   Assalamualaikum, peace upon you.
amboi teruk benor gambo stressnya hehe^^ itu hanya gambaran semata-mata tidak ada kena mengena yang masih hidup atau yang sudah tiada didunia ni. shida ada masalah dengan blogspot dan mozilla. shida tak tahu 2masalah ni berkait atau tak. Shida nak tahu juga sama ada korang ada alami situasi macam shida atau tak. tapi benda ni dah semakin lama, dan semakin teruk, Kadang-kadang eh bukan kadang-kadang lagi dah, memang dah perkara ni menganggu mood shida nak bloging. memang tension!! stress kot!!
ok ini blog cik jiejah, tiba-tiba shida boleh tengok edit icon tu. pastu main body tak sampai kebawah dia separuh macam tu saja. Nak baca entri terpaksa bersekang mata. ya allah sabar je lah!! tapi bila pakai crome tak ada apa masalah. cuma mozilla saja problem ni datang. korang ada idea tak macam mana nak selesaikan masalah ni, shida betul-betul bengang!!!
 ha! blog azhafizah pun sama. dari comel lote blog dia jadi gini. arghhh!!! tension!!
setahu shida blog apit center tiba-tiba dia ketepi pula! haihh kenapa la macam ni sakit jiwa tengok!
blog Wanie lagi lah shida terpaksa highlight ayat tu semua untuk baca, shida tak boleh tahan lah macam ni, tiba-tiba je jadi macam, nak meragam apa lagi!!

blog-blog ni semua view dari mozilla shida. semua dah loading habis, internet memang laju. dan shida dah test kat lappy adik pun ok ja pakai mozilla view. shida tak tahu masalah dia apa. help help help lah saya!! nak selesai masalah boleh pakai crome tapi tapi shida tak biasa dan tak berapa suka pakai crome. macam tak reti . memang dah biasa berzaman shida pakai mozilla. hope ada yang boleh bantu shida dengan masalah ni ;(

update : now crome pun dah sangkut macam mozilla termasuk lah internet explorer,sekarang macam mana?? shida bengang gila ni!!




19 Jari Ohsem:

Cik Azizah said...

lor sampai begitu sekali jadinya! jijah ok je hehe sebab pakai chrome..jom la yunk pakai chrome! senang je lah..

peyansanstaro said...

xdapat den nk nolong..
den xreti.. Huhuhu~~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

boleh mcm tu plak..
Pakai chrome je lah shidah..lebih cepat & senang..sis pun kadang2 pakai juga mozila..tapi mozila slow skit..kadang2 kalau pakai mozila.. komputer jadi hang..ntahlah napa mcm tu..

Saiazuan said...

huhu continue ngan chrome je la :D

Anonymous said...

anyah pon cmtu lang kdg2..sbb tu anyah gune chrome je, lame2 gune chrome nty ok la, n nty bru tw betape best gune chrome, hihihh

noraauliyya said...

mozilla lembab la.. pakai chrome je.

Hafizzi Aziz said...

mozilla apit pown cam taik skang..
pas update hr tue, terus buat perangai..
nak search kat google pown kena tunggu raya haji baru dapat..
so skang apit guna chrome jer lah..
laju pown laju..huhu..

Wanie said...

huhuhu..nape boleh jadi macam ni lak dah..wanie pon dah besa pakai mozila, download chrome tapi x gune pon..shida ade tukar setting pape x?try la recover balik..kot2 boleh membantu..

Azhafizah[フィザ] said...

uish,,kire banyak la shida takleh full view..fiza gune chrome shida..ok je..lagi laju dari mozilla.chrome laju sebab die tak makan space sangat cpu..hehehe..gune chrome je shida..

zareliqa afiqa said...

Memang tension kalau cmtu.huhu~ Iqa pulak tak biasa guna mozilla.Arie tu chrome buat hal.kena guna mozilla jap.mmg tak reti lar.hehe :D
tp chrome senang.laju~ weeee

jehanfrhin said...

same la shida.. 2 minggu lepas jayhunt da problem gak ngan mozilla nie.. last2 uninstall terus.. then download balik..tp xleh pulak.. baru semalam try download balik, then sekarang dah okey.. i prefer use mozilla than chrome.. dah terbiasa.. =)

bukan retis said...

tul la..pkai mozilla byk sgt problemyer..skang tgh biasakn diri pakai chrome je...huhuhu

tiefazatie said...

try install balik la sis..hee..
but rasanya mozilla is better sebenarnya tau..

caliph shuriken said...

sy on9 guna mozilla..

shida try jaa restart browser ni smpai dpt best result...

patriq said...

tak tahu nak tlg sida camne..

mummyriena said...

aku pun suka pakai mozilla shida, sebelum ni pernah jadi mcm ni pastu suami aku buat mcm ne tah ok dah..

Madd said...

dah bukak blog shida pkai mozilla...
xde pape perubhan or masalah pun..
xtahu nk bntu camne ni...
ehheheheh

ADAM FIKRI said...

cbe try redownload blik mozila tu..mna taw ok ke..

Syuxer said...

bila syuk buka blog apit pakai firefox, ia takde masalah..

penyelesaian yang syuk boleh cadangkan..

uninstall firefox--restart balik komputer--install balik firefox..

nak install balik firefox tuh, pastikan shida install yang terlatest punya..

guna CCleaner untuk kemaskan registry..

kalau tak boleh juga, kena mula start belajar guna chrome..chrome bagi syuk, ia lebih laju n mesra pengguna..