Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 13 October 2011

SEX is my favorite, do it regularly, do it and feel good :)

   Assalamualaikum, peace open you.
heheh^^ apa korang fikirkan bila tengok title post macam tu? mesti korang rasa akan ada gambar-gambar yang ala-ala orang miskin yang tak cukup baju telentang posing sana sini kan, hahahaa^^ shida tak akan sesekali burukkan blog shida ni dengan benda-benda macam tu, korang pun jangan cepat melatah dengan title post yang gila macam tu! walaupun blog shida banyak berunsurkan dengan warna biru tapi tak semestinya biru tu fikiran orang itu "blue" eh! tapi blue is biru kan?? :P
dalam kehidupan seharian kita mesti kena ada SEX iaitu S-SLEEP, E-EAT dan X-XERCISE bila ketiga-tiga tu baru hidup kita sempurna, walau pun ramai yang mempertikaikan "dalam dunia ni tiada yang sempurna" tapi tapi kita sempurnakan lah diri kita sendiri walaupun tak sesempurna mana kan, mesti ada diantara korang cakap wang pun penting, kerja pun penting, BF GF pun penting juga kan, tapi korang kena pentingkan yang ketiga-tiga diatas tu baru korang boleh terus kearah wang kerja dan pasangan korang.
contohlah kalau korang tak cukup tidur nanti esoknya nak pergi kerja pun macam orang malas and selalu tidur kat tempat kerja. Lepas tu kalau dah selalu macam tu korang pun kena pecat so WANG tak ada KERJA pun tak ada. bukan itu saja nak EAT pun tak boleh kalau tak kerja tak ada duit sebab gara-gara tak cukup SLEEP. ha! tengok semua berkaitkan.
Kalau Xxercise tu korang pun boleh fikir kebaikan dia. semua ada mainkan peranan masing-masing. kalau badan sihat otak cergas boleh lah jadi pekerja yang rajin, tak malas nak buat kerja bersemangat selalu, jadi sama-sama kan SEX dalam hidup kita :)

noted: kalau korang fikirkan sex yang sebenar tu, memang penting dalam sebuah kekeluargaan tapi yang layak fikir itu cuma orang yang sudah berkahwin, kalau belum macam kita-kita ni jangan duk gatai fikir yer..hehee :P



23 comments:

  1. hehe.

    kawin x tau bile. ngeee

    ReplyDelete
  2. tajuk tak boleh nak belah..hehee..yes,blue is biru.tapi otak not blue..ade red sebab darah..akekeke..betul tu shida,tapi fiza selalu tak cukup tido,tapi cukup makan..exercise pun kurang..tak balance la..huhu =_='

    ReplyDelete
  3. setuju ehh hehehee malu pulak nak komen hahaaaaa

    ReplyDelete
  4. hehe..nice n3..
    Bila nmpk perkataan SEX tu sila jgn pikir yg bukan2.. :D

    ReplyDelete
  5. btol2 shida...SEX la slalu..wlpn chiah sndri xwat xcersise tu..

    ReplyDelete
  6. btol2 shida...SEX la slalu..wlpn chiah sndri xwat xcersise tu..

    ReplyDelete
  7. semua buat..jijah pon selalu buat SEX..opssssssss!! tidur,makan,exercise lah....hahaha

    ReplyDelete
  8. hahaha...igt pe mnde..terpejam mata sekejab..tp skrg da terpegun....sex is good!!!

    p/s:done follow here.follow back

    ReplyDelete
  9. haha~ nice entry.ingat pe benda td.heee :D

    ReplyDelete
  10. pat suka sex yang shida cakap tu ..larikkk..

    ReplyDelete
  11. nice entry shida tentang sex hahaa..layan~

    ReplyDelete
  12. hehe SEO msti naik pasni...hehe :D

    ReplyDelete
  13. terkejut baca tajuk post shida tadi..hiksss...hidup kena seimbang yek shida =)

    p/s: rindu kamu =)

    ReplyDelete
  14. bestnyer SEX...yg paling best Sleep...zzzz....hohoo

    ReplyDelete
  15. exercise tu susah sikit la....

    ReplyDelete
  16. Pelik dengar tjuk entri tu..
    Ttibe je psal sex2 bagai..
    huhu~~

    Eh, saya xkawen lagi.. Larii~~~~``

    ReplyDelete
  17. mcm2 lah ko ni shida..wehh pm aku k..

    ReplyDelete
  18. hehe bdk 19 tahun nk sibuk2 jugak..
    oleh itu, jgn lupa Seks hari2 haha :)

    ReplyDelete
  19. SEX is vital in our lifes...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.