SEX is my favorite, do it regularly, do it and feel good :) | Dunia sebenar Shida SEX is my favorite, do it regularly, do it and feel good :)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 13 October 2011

SEX is my favorite, do it regularly, do it and feel good :)

   Assalamualaikum, peace open you.
heheh^^ apa korang fikirkan bila tengok title post macam tu? mesti korang rasa akan ada gambar-gambar yang ala-ala orang miskin yang tak cukup baju telentang posing sana sini kan, hahahaa^^ shida tak akan sesekali burukkan blog shida ni dengan benda-benda macam tu, korang pun jangan cepat melatah dengan title post yang gila macam tu! walaupun blog shida banyak berunsurkan dengan warna biru tapi tak semestinya biru tu fikiran orang itu "blue" eh! tapi blue is biru kan?? :P
dalam kehidupan seharian kita mesti kena ada SEX iaitu S-SLEEP, E-EAT dan X-XERCISE bila ketiga-tiga tu baru hidup kita sempurna, walau pun ramai yang mempertikaikan "dalam dunia ni tiada yang sempurna" tapi tapi kita sempurnakan lah diri kita sendiri walaupun tak sesempurna mana kan, mesti ada diantara korang cakap wang pun penting, kerja pun penting, BF GF pun penting juga kan, tapi korang kena pentingkan yang ketiga-tiga diatas tu baru korang boleh terus kearah wang kerja dan pasangan korang.
contohlah kalau korang tak cukup tidur nanti esoknya nak pergi kerja pun macam orang malas and selalu tidur kat tempat kerja. Lepas tu kalau dah selalu macam tu korang pun kena pecat so WANG tak ada KERJA pun tak ada. bukan itu saja nak EAT pun tak boleh kalau tak kerja tak ada duit sebab gara-gara tak cukup SLEEP. ha! tengok semua berkaitkan.
Kalau Xxercise tu korang pun boleh fikir kebaikan dia. semua ada mainkan peranan masing-masing. kalau badan sihat otak cergas boleh lah jadi pekerja yang rajin, tak malas nak buat kerja bersemangat selalu, jadi sama-sama kan SEX dalam hidup kita :)

noted: kalau korang fikirkan sex yang sebenar tu, memang penting dalam sebuah kekeluargaan tapi yang layak fikir itu cuma orang yang sudah berkahwin, kalau belum macam kita-kita ni jangan duk gatai fikir yer..hehee :P



23 Jari Ohsem:

i am S!L4H.. said...

hehe.

kawin x tau bile. ngeee

Azhafizah[フィザ] said...

tajuk tak boleh nak belah..hehee..yes,blue is biru.tapi otak not blue..ade red sebab darah..akekeke..betul tu shida,tapi fiza selalu tak cukup tido,tapi cukup makan..exercise pun kurang..tak balance la..huhu =_='

Bro ahmad said...

setuju ehh hehehee malu pulak nak komen hahaaaaa

♥ qyla ♥ said...

ahaha , otk kuning :P

NURUL ASHIKIN said...

adehhh!!!! pulak

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..nice n3..
Bila nmpk perkataan SEX tu sila jgn pikir yg bukan2.. :D

chiah_ismile said...

btol2 shida...SEX la slalu..wlpn chiah sndri xwat xcersise tu..

chiah_ismile said...

btol2 shida...SEX la slalu..wlpn chiah sndri xwat xcersise tu..

Cik Azizah said...

semua buat..jijah pon selalu buat SEX..opssssssss!! tidur,makan,exercise lah....hahaha

hafrawiey ozakawa said...

hahaha...igt pe mnde..terpejam mata sekejab..tp skrg da terpegun....sex is good!!!

p/s:done follow here.follow back

zareliqa afiqa said...

haha~ nice entry.ingat pe benda td.heee :D

patriq said...

pat suka sex yang shida cakap tu ..larikkk..

tilam.BKFM said...

nice entry shida tentang sex hahaa..layan~

Saiazuan said...

hehe SEO msti naik pasni...hehe :D

zirconia said...

terkejut baca tajuk post shida tadi..hiksss...hidup kena seimbang yek shida =)

p/s: rindu kamu =)

Odah + One = OdahOne said...

bestnyer SEX...yg paling best Sleep...zzzz....hohoo

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

exercise tu susah sikit la....

peyansanstaro said...

Pelik dengar tjuk entri tu..
Ttibe je psal sex2 bagai..
huhu~~

Eh, saya xkawen lagi.. Larii~~~~``

mummyriena said...

mcm2 lah ko ni shida..wehh pm aku k..

sis92 said...

hehe bdk 19 tahun nk sibuk2 jugak..
oleh itu, jgn lupa Seks hari2 haha :)

APAN said...

besnye kalau dah kawen :)

Cik Kasut said...

i like i like i like....

cunndaa said...

SEX is vital in our lifes...