Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 5 October 2011

Wordless Wednesday | bila facebook mula menguasai diri kita.

    Assalamualaikum, peace upon you.






18 comments:

  1. huhu hantu nye fb.. tarik kabel tenet tu

    ReplyDelete
  2. hehe..betul tu..FB nih x leh layan sgt..blh melalaikan.. ;)

    ReplyDelete
  3. kat sini ada hantu FB ya shida...kat blog OdahOne ada hantu real punyer...takut wooo...seram wooo...ngeri wooo...woooo...wooo

    ReplyDelete
  4. tak terpengaruh dengan fb huhuu..blog lebih best

    ReplyDelete
  5. yeahh betul tu, even asik kate fb bosan tp asik gk nk check tiap kali...

    ReplyDelete
  6. HAHAHA.. mcm mugmerah je tu.. tp lg teruk.. FB, BLOG, ng TWITTER skali dia tarik.. :)

    ReplyDelete
  7. Lagi comel kalau tajuk ditukar kepada "Bila duniawi mula menghantui hidup kita.


    ;)

    ReplyDelete
  8. blog lebih best...FB untuk ping je..hehee

    ReplyDelete
  9. hahahaha..hantu facebook menghasut

    ReplyDelete
  10. amboi fb ni.. dah melampau sgt smpai main tarik tali cam tu.. hehe

    ReplyDelete
  11. fb xsgt lah skunk ni.. addict blogging plak.. mwehehehee :)

    ReplyDelete
  12. klakar laa pic, siap pujuk tuu ^^

    ReplyDelete
  13. aku lah tu hantu FB shida kih3 :P

    ReplyDelete
  14. shida nanti dtg rysha nye cukur jambul kat rumah parent aku at ipoh k ;)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.