Wordless Wednesday | bila facebook mula menguasai diri kita. | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | bila facebook mula menguasai diri kita.

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 5 October 2011

Wordless Wednesday | bila facebook mula menguasai diri kita.

    Assalamualaikum, peace upon you.






18 Jari Ohsem:

Saiazuan said...

huhu hantu nye fb.. tarik kabel tenet tu

Azhafizah[フィザ] said...

sekarang dah jrg ber'fb'..hehe

EyqaLuvender said...

hehe..exactly!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..betul tu..FB nih x leh layan sgt..blh melalaikan.. ;)

Odah + One = OdahOne said...

kat sini ada hantu FB ya shida...kat blog OdahOne ada hantu real punyer...takut wooo...seram wooo...ngeri wooo...woooo...wooo

Bro ahmad said...

tak terpengaruh dengan fb huhuu..blog lebih best

Chikova_Araishii said...

yeahh betul tu, even asik kate fb bosan tp asik gk nk check tiap kali...

mugmerah said...

HAHAHA.. mcm mugmerah je tu.. tp lg teruk.. FB, BLOG, ng TWITTER skali dia tarik.. :)

YOUsoF said...

Lagi comel kalau tajuk ditukar kepada "Bila duniawi mula menghantui hidup kita.


;)

Cik Azizah said...

blog lebih best...FB untuk ping je..hehee

Lea Isnawi said...

hahahaha..hantu facebook menghasut

Gadis Berkaca Mata said...

amboi fb ni.. dah melampau sgt smpai main tarik tali cam tu.. hehe

cindhadahniea said...

fb xsgt lah skunk ni.. addict blogging plak.. mwehehehee :)

peyansanstaro said...

Hantu FBK sangat~~
Hahaa =P

caliph shuriken said...

klakar laa pic, siap pujuk tuu ^^

patriq said...

hantu fb pun ada ahaks :P

mummyriena said...

aku lah tu hantu FB shida kih3 :P

mummyriena said...

shida nanti dtg rysha nye cukur jambul kat rumah parent aku at ipoh k ;)