Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 12 October 2011

Wordless Wednesday | tak suka dengar leteran? caranya mudah saja!!

   Assalamualaikum, peace upon you.




29 comments:

  1. bagus la die punyer jalan penyelesaiannyer ^__^

    ReplyDelete
  2. hahah mesti sakit hati girl tuh hehe..

    ReplyDelete
  3. Hehehe...nak tergolak pun ader nih...good idea.

    Tarian Penjara dari Cebu

    ReplyDelete
  4. haha kalo laki aku mcm ni penampak dah aku bagi ;p

    ReplyDelete
  5. kalo bleh bkn setakat ttp telinga jek ttp mata sekali...hoho...nice solution

    ReplyDelete
  6. tp kalau suare bebelan tu lagi kuat dr earphone tu cmno??kih3

    ReplyDelete
  7. kurang ajar jugak namanya tu..hehe kalau mak kita bebel takkan nak buat gitu pulak..hehehe

    ReplyDelete
  8. hahaa mcm ni pun ada ka sida..lawak tol!

    ReplyDelete
  9. bwahahahaha..!
    cara penyelesaian yg mudah.
    kompom kene penampo slepas tu.
    mmg btol pn ppuan ni kuat membebel kan?
    =P

    ReplyDelete
  10. hahaha...nasib tak taruk kapas sumbat macam citer seniman bujang lapuk tuuuu..hahaha

    ReplyDelete
  11. Hampeh je..
    Yang laki tu terbaik..
    muahahha =P

    ReplyDelete
  12. sokong sokong sokong..hahaha.. nak try cube lah, tengok ape jadi..huhu :P

    ReplyDelete
  13. sokong sokong sokong..hahaha.. nak try cube lah, tengok ape jadi..huhu :P

    ReplyDelete
  14. sokong sokong sokong..hahaha.. nak try cube lah, tengok ape jadi..huhu :P

    ReplyDelete
  15. haha TERbaaaaeeekkkk...~ hihi

    ~wordless wednesday tu tiap minggu kene buat eyh? =.='

    ReplyDelete
  16. hehe nk cuba bt cmni tp takut silap2 kena slap slap slap...hehee

    ReplyDelete
  17. kurang asam ..
    mbazir air liur haha :)

    ReplyDelete
  18. mmg sgt mudah selesai masalah mcmni:D

    ReplyDelete
  19. terapi yang terbaik, muzik..

    *singgah sini, salam kenal :)

    ReplyDelete
  20. adeh..adeh..kalau buat mcm ni ntah2 kena lempang sekali..hahaha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.