ganjaran untuk blogger pilihan | follower 2324 blog shida, tahniah!! | Dunia sebenar Shida ganjaran untuk blogger pilihan | follower 2324 blog shida, tahniah!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 18 November 2011

ganjaran untuk blogger pilihan | follower 2324 blog shida, tahniah!!

   Assalamualaikum, peace upon you.
pada entri yang lepas klik sini > untuk baca ,shida telah pun menangkap muat blogger pilihan atau follower bertuah shida menerusi gadget follower yang memaparkan nombor-nombor bertuah yang bakal follower atau blogger bertuah mendapat ganjaran. seperti yang dijanjikan. setiap follower yang bertuah akan mendapat ganjaran EDIT BLOG secara percuma dari shida. hasil design shida sendiri
Jadi blogger yang bertuah adalah cik ANA tapi dia masih muda dari shida. dan masih newbie dalam dunia bloging. katanya suka warna pink jadi shida design blognya warna pink campur putih, siap ada bunga-bungan lagi. semoga cik ANA terus bersemangat dalam dunia bloging dan berjaya kelak. Jom nak lihat full page terjah blog cik ANA segera :)
haa!! ini blog lama cik ANA , shida sempat print screen untuk dijadikan kenangan :) so sekarang blog cik ANA dah jadi warna pink sangat-sangat pink sebenarnya dan cik ANA boleh geng dengan mereka-mereka ini CIK JIEJAH AZHAFIZAH WANIE CUNNDAA haa!! wanita-wanita anggun ini sume minah pink tau^^ kelas korang ~_^
Tahniah sekali lagi pada cik ANA, sudi-sudi lah selalu datang dan jenguk teratak biru shida ni ^_^



17 Jari Ohsem:

laskar pelangi said...

tahniah cik ana...pewittt!

Saiazuan said...

congrats to the lucky one :D

Ana Farhana said...

wahhhh ! cantekk nye shida buat.. :))

Aida Omar said...

wah..cantik lah blog follower bertuah shida design tu. pink gitu.. tahniah buat CIK ANA.. bertuah dapat sahabat macam shida nie. :)

Cik Azizah said...

hai cik ana. salam perkenalan dari cik azizah's blog..wee~~ kami bergeng memang minah pink cume sorang sesat minah blue..iaitu shida. eh biru ok bukan blue muahaha^^

Azzah said...

cantik la..:)

_mauhaha_corner said...

thankzz a lot k.shida..hihi~
bz-bz pown sempat buat jugak untuk saya..:)))

Cik Jannah said...

waaa. jelesla kat dia ni hehe

Hafizzi Aziz said...

wah bertuahnyaaa

patriq said...

tahniah cik ana ..lawa sida bt blog dia :)

Azhafizah[フィザ] said...

wow..pinkaholic cam fiza jijah..hehehe..cantek shida design tu..ade bunga sakura eh..suke suke!

Bro Ahmad said...

Tahniah, bertuahnya dia dapat edit blog percuma..terbaik shida.

kempen

http://www.trioseposen.com/2011/11/gadget-impian-bro-ahmad-ialah-iphone-4s.html

apik pehe said...

tahniah tau mek ana...ehh cik ana..hehehe

Wanie said...

hahaha..shida plak geng biru ye..keke..design shida cantik dah, boleh bukak tempahan, side income tu..hehe

Onitsuka_hana said...

cantik..

caliph shuriken said...

lawa number folo tu ^^

Alieza Dayasari said...

Tahniah kepada yang memang...
singgah2 jap.. tertarik dgn entry..
usha iklan sekali...
lalalala....