Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 18 November 2011

ganjaran untuk blogger pilihan | follower 2324 blog shida, tahniah!!

   Assalamualaikum, peace upon you.
pada entri yang lepas klik sini > untuk baca ,shida telah pun menangkap muat blogger pilihan atau follower bertuah shida menerusi gadget follower yang memaparkan nombor-nombor bertuah yang bakal follower atau blogger bertuah mendapat ganjaran. seperti yang dijanjikan. setiap follower yang bertuah akan mendapat ganjaran EDIT BLOG secara percuma dari shida. hasil design shida sendiri
Jadi blogger yang bertuah adalah cik ANA tapi dia masih muda dari shida. dan masih newbie dalam dunia bloging. katanya suka warna pink jadi shida design blognya warna pink campur putih, siap ada bunga-bungan lagi. semoga cik ANA terus bersemangat dalam dunia bloging dan berjaya kelak. Jom nak lihat full page terjah blog cik ANA segera :)
haa!! ini blog lama cik ANA , shida sempat print screen untuk dijadikan kenangan :) so sekarang blog cik ANA dah jadi warna pink sangat-sangat pink sebenarnya dan cik ANA boleh geng dengan mereka-mereka ini CIK JIEJAH AZHAFIZAH WANIE CUNNDAA haa!! wanita-wanita anggun ini sume minah pink tau^^ kelas korang ~_^
Tahniah sekali lagi pada cik ANA, sudi-sudi lah selalu datang dan jenguk teratak biru shida ni ^_^



17 comments:

  1. wahhhh ! cantekk nye shida buat.. :))

    ReplyDelete
  2. wah..cantik lah blog follower bertuah shida design tu. pink gitu.. tahniah buat CIK ANA.. bertuah dapat sahabat macam shida nie. :)

    ReplyDelete
  3. hai cik ana. salam perkenalan dari cik azizah's blog..wee~~ kami bergeng memang minah pink cume sorang sesat minah blue..iaitu shida. eh biru ok bukan blue muahaha^^

    ReplyDelete
  4. thankzz a lot k.shida..hihi~
    bz-bz pown sempat buat jugak untuk saya..:)))

    ReplyDelete
  5. tahniah cik ana ..lawa sida bt blog dia :)

    ReplyDelete
  6. wow..pinkaholic cam fiza jijah..hehehe..cantek shida design tu..ade bunga sakura eh..suke suke!

    ReplyDelete
  7. Tahniah, bertuahnya dia dapat edit blog percuma..terbaik shida.

    kempen

    http://www.trioseposen.com/2011/11/gadget-impian-bro-ahmad-ialah-iphone-4s.html

    ReplyDelete
  8. tahniah tau mek ana...ehh cik ana..hehehe

    ReplyDelete
  9. hahaha..shida plak geng biru ye..keke..design shida cantik dah, boleh bukak tempahan, side income tu..hehe

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada yang memang...
    singgah2 jap.. tertarik dgn entry..
    usha iklan sekali...
    lalalala....

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.