Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 15 November 2011

Kemaskini Nuffnang minggu ke2 sesi Nov | Nuffnang Bagi BE yang ke19

   Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah usaha shida menuggu BE baru akhirnya dapat juga shida. Terima kasih Nuffnang sebab sudi beri blog shida BE baru lagi "Maybelline Fashion Week 2011" Ini bermakna entri yang lepas shida request BE berjaya. dan minggu lepas shida update akaun Nuffnang dan hantar ticket maksudnya berjaya juga lah :) Alhamdulillah rezeki shida kali ini. Shida akan jaga BE ini bagai menatang minyak yang penuh Al-maklumla satu-satunya BE baru yang shida dapat. Termasuk BE yang lama yang masih running shida sekarang ada 2 BE yang melekat dalam blog shida . Terima Kasih Nuffnang i love you ^_^
shida ada sediakan tutorial Nuffnang mungkin boleh membantu korang > klik sini





16 comments:

  1. jeles syuk kat shida hehe..tahniah dapat BE baru hehe

    ReplyDelete
  2. terbaekkk!!!! 19?? gle aa T_T br dpt 3

    ReplyDelete
  3. :) cik shida. ena ada hadiah utk new folower ena.lau belum folow,silalah :P

    ReplyDelete
  4. Tahniah2..
    Boleh blnja saya nnti..
    Hahhaa =PP

    ReplyDelete
  5. VEBCASTS - Listen web Radio Watching web TV, Tv Online. Watch Over 3000 Online TV Channels And 6500 Radio Stations Free For Around In The Wold clik to watching
     >CLIKC TO WATCHING<
    Listen Hindi radio click ,watching live movie ,live international radio,indo radio.usa radio and more ,LIVE MOVIE ,LIVE SPOTS,LIVE HINDI RADIO ,MALAYSIA RADIO ONLINE,MALAYSIA TV ONLINE ,AND MORE

    ReplyDelete
  6. tahniah Syida dapat BE nnti bro cuba yea..p

    ReplyDelete
  7. wah shida dpt BE.. bestnya.. btw tahniah ye :)

    ReplyDelete
  8. akhirnya penantian shida berhasil...go! shida go!...ptutlh nmpk ada org catwalk & berjoget2 kt atas tu...hoho

    ReplyDelete
  9. bestnye :D

    lama x dpt BE.. :(

    ReplyDelete
  10. congrate dapat BE lg..fiza dah lme xdpt..huhu

    ReplyDelete
  11. banyak tu shida..yg ke19 nanti ajar aku lak k ahaks :P

    ReplyDelete
  12. seronok baca entry pasal nuffnang ni.. hehe, best la syida :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.