Kemaskini Nuffnang minggu ke2 sesi Nov | Nuffnang Bagi BE yang ke19 | Dunia sebenar Shida Kemaskini Nuffnang minggu ke2 sesi Nov | Nuffnang Bagi BE yang ke19

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 15 November 2011

Kemaskini Nuffnang minggu ke2 sesi Nov | Nuffnang Bagi BE yang ke19

   Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah usaha shida menuggu BE baru akhirnya dapat juga shida. Terima kasih Nuffnang sebab sudi beri blog shida BE baru lagi "Maybelline Fashion Week 2011" Ini bermakna entri yang lepas shida request BE berjaya. dan minggu lepas shida update akaun Nuffnang dan hantar ticket maksudnya berjaya juga lah :) Alhamdulillah rezeki shida kali ini. Shida akan jaga BE ini bagai menatang minyak yang penuh Al-maklumla satu-satunya BE baru yang shida dapat. Termasuk BE yang lama yang masih running shida sekarang ada 2 BE yang melekat dalam blog shida . Terima Kasih Nuffnang i love you ^_^
shida ada sediakan tutorial Nuffnang mungkin boleh membantu korang > klik sini





16 Jari Ohsem:

Syuxer said...

jeles syuk kat shida hehe..tahniah dapat BE baru hehe

Ku Azhar said...

terbaekkk!!!! 19?? gle aa T_T br dpt 3

Eena Arrina said...

:) cik shida. ena ada hadiah utk new folower ena.lau belum folow,silalah :P

peyansanstaro said...

Tahniah2..
Boleh blnja saya nnti..
Hahhaa =PP

VECASTS - LISTEN ONLINE RADIO WATCHING ONLINE TV said...

VEBCASTS - Listen web Radio Watching web TV, Tv Online. Watch Over 3000 Online TV Channels And 6500 Radio Stations Free For Around In The Wold clik to watching
 >CLIKC TO WATCHING<
Listen Hindi radio click ,watching live movie ,live international radio,indo radio.usa radio and more ,LIVE MOVIE ,LIVE SPOTS,LIVE HINDI RADIO ,MALAYSIA RADIO ONLINE,MALAYSIA TV ONLINE ,AND MORE

Bro Ahmad said...

tahniah Syida dapat BE nnti bro cuba yea..p

♪ cik katak ♪ said...

wah shida dpt BE.. bestnya.. btw tahniah ye :)

Odah + One = OdahOne said...

akhirnya penantian shida berhasil...go! shida go!...ptutlh nmpk ada org catwalk & berjoget2 kt atas tu...hoho

Mila Ahmad said...

mila nak jugak BE

Nyamuk Terbang said...

fuyoo dpt BE
dh lma xdpt BE
huhu

Cik Azizah said...

weeeeeeeeee~~ tahnih shida!

Saiazuan said...

bestnye :D

lama x dpt BE.. :(

Azhafizah[フィザ] said...

congrate dapat BE lg..fiza dah lme xdpt..huhu

patriq said...

tahniah sida :)

mummyriena said...

banyak tu shida..yg ke19 nanti ajar aku lak k ahaks :P

fiQ'Ra said...

seronok baca entry pasal nuffnang ni.. hehe, best la syida :)