Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 11 November 2011

kemaskini Nuffnang minggu pertama sesi November '11 | aku dah malas!

   Assalamualaikum, peace upon you.
pelik kan sekarang dah 11/11/11 tapi shida baru nak kemaskini akaun Nuffnang punya pemalas shida ni! sabar jelah! bila MALAS sudah menguasai seluruh hidupku memang binasa lah jawabnya!! arghh!! tension dibuatnya. Mulanya nak merajuk dengan Nuffnang sebab BE shida yang sehelai sepinggang tu tak bergerak langsung walaupun dah pulun TRAFIK macam lintah darat!! ops! agak kasar bunyinya hahaa^^ dah sebulan lebih agaknya BE Great Eastern Smart Portfolio asyik berdiam diri dalam kotak Buffered Earning tu, baik kasi ME je!! senang hati terus shida cashout!! arghhhh!!! 
so Encik Nuffnang yang baik hati lagi pemurah sila lah beri BE baru kat blog yang naif ni tak kisah lah BE Adidas ke Bongkar Kod Rahsia PTS ke Education British Council ke Digi ke Aedes ke tak kisah lah janji ada BE kalau boleh bagi lah 2 ke 3 BE terus lepas tu shida tak minta dah dalam masa terdekat ok? janji!! janji!! hahaa^^deal dengan Nuffnang cara bersurat kihkihkih :P <-- teruk betul perangai budak ni!!!caaitt!!
rembat gambar dari google best earning dia sebulan ^_^ jadikan semangat untuk terus bersama nuffnang!! tak nak yang lain  ~_^

shida masih mencari dan terus mencari mood bloging haaaihh!!




14 comments:

  1. kira rajin jgak ni shida.. sy x pnah update details cmni, hukk...

    ReplyDelete
  2. FUH! BANYAKNYA KEJE.. tak pernah pun merasa duit nuffnang, lagi2 event. teringinnya =(

    ReplyDelete
  3. jijah tak pernah update pon..haha rezeki ada nanti yunk..sabar k :)

    ReplyDelete
  4. pergh, dah percaya btl2 yg earning ko bnyk tu

    ReplyDelete
  5. mula2 dulu rajin jugak hapdet akaun nuff.1 arie 2,3 kali.skunk dah malas sebab nuffnang tak kasi BE pun.merajuk! huhu +__+

    ReplyDelete
  6. uihh sida banyak tu dah boleh support pat jugak ni..hehee

    ReplyDelete
  7. byknye....
    sy nak capai RM50 pun payah....
    huhu....

    ReplyDelete
  8. fiza pun dah malas da shida..mase rajin update tak dapat pun BE..ni dah malas lagilah hampeh..agak lame gak xdpt BE ni..pelik betull padahal update dan anta ticket je..since xdpt malas terserlah lah..dok diam2 je..huhu sedih..

    ReplyDelete
  9. terbaik hanya adsense.x memang best punya dapat 2,3 ratus usd tiap2 bulan nuffnang rm50 sebulan pun susah dapat
    http://internet-radiotv.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. xtaulh apa kriteria nuff bg BE skrg ni...kdg2 baca tips utk dpt BE dr otai2 xsemuanya betul coz byk bnda yg kita xwt tp still dpt BE gak...xslalu update pun kalo nuff rasa nk bg BE dia akn bg gak...kalo letak ads nuff jek kt dlm blog n xletak ads lain xsemestinya dpt BE kdg2 ada mcm2 ads kt dlm blog tp nuff still bg BE gak...ntahlah yg pling pnting kita enjoy berblogging & dpt rmi kwn cthnya mcm shida...hoho

    ReplyDelete
  11. hehehe semua dah mula menyerah kalah dengan nuffff.

    p/s: sempat lagi join segmen fa tuh kak. hehe *terbaca kat komen blog kak wanie

    ReplyDelete
  12. bukan senang nak senang kan kak...
    usaha dan terus berusaha dengan nuffnang

    ReplyDelete
  13. huhu kira shida rajen jugak.. nurul xpenah nak update pon pasal mereka ni.. =.='

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.