Keputusan Penuh AIM 18 | Anugerah Industri Muzik 2011 | Dunia sebenar Shida Keputusan Penuh AIM 18 | Anugerah Industri Muzik 2011

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 13 November 2011

Keputusan Penuh AIM 18 | Anugerah Industri Muzik 2011

   Assalamualaikum, peace upon you.
secara keseluruhan dari mula dan pengakhiran AIM 18 kali ni sangat best dan paling menarik minat shida nantikan adalah persembahan dari Najwa Latif dan Greyson Chance. Kedua-duanya artis youtube yang menjinakkan diri dengan meng'upload' video-video mereka dilaman web tersebut. Best lagu paparazi tu and persembahan lagu terakhir pokok dari hazama pun best juga shida suka lagu tu ^_^ tak lupa juga pada hos  AIM18 AC MIZAL dan ZIZAN so sweet mereka lawak ala-ala manja^^ so keputusan penuh AIM 18 seperti dibawah:
1. ARTIS BARU TERBAIK AIM 18
-Najwa
2. LAGU POP TERBAIK AIM 18
-Sedetik Lebih – Anuar Zain
3. LAGU NASYID TERBAIK AIM 18
-Nora feat VOU – Pedoman
4. LAGU POP ETNIK TERBAIK  AIM 18
-Adibah Nor (Joget tak Senang Hati)
5. PERSEMBAHAN VOKAL TERBAIK (LELAKI) AIM 18
-Anuar Zain (Sedetik Lebih)
6. PERSEMBAHAN VOKAL TERBAIK (WANITA) AIM 18
-Yuna (Penakut)
7. PERSEMBAHAN VOKAL BERKUMPULAN TERBAIK  AIM 18
-Tiga Suara (beribu sesalan)
8. VIDEO MUZIK TERBAIK – Pengarah AIM 18
-Ahmad Farish – Susun Silang Kata (Aizat Amdan)
9. LAGU ROCK TERBAIK AIM 18
-API  (Pelita)
10. LAGU B.MELAYU TERBAIK OLEH ARTIS LUAR NEGARA AIM 18
Ku Menunggu (Rossa)
11. LAGU  TERBAIK AIM 18
-Yuna (Penakut)
12. ALBUM TERBAIK AIM 18
-The Malaysian Philharmonic Orchestra (Sheila Majid)
13. Artis Kembara AIM 18
Yuna
14. Artis Mobile Celcom Terbaik AIM 18
6ixth Sense
15. Anugerah Sri Wirama AIM 18
Puan Beh Suat Peng
Tahniah pada semua pemenang AIM 18 2011 ^_^




4 Jari Ohsem:

Saiazuan said...

tak tgk pn td.. tp dr senarai prncalonan memang dah ramal yuna mnang.. big congrats to yuna!

Cik Azizah said...

jijah tgk kejap2 jer..tapi nampak la anuar zain n yuna nama bnyak naik. tahniah pada pemenang :)

Bui Junaidi said...

nk tengok tp mata mengantuk sangat..tengok setengah jalan jer..huhu

Bui Junaidi said...

nk tengok tp mata mengantuk sangat..tengok setengah jalan jer..huhu