kurang ajar betul blogger ni!! tak faham tanya bukan komplen itu ini!! | Dunia sebenar Shida kurang ajar betul blogger ni!! tak faham tanya bukan komplen itu ini!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 16 November 2011

kurang ajar betul blogger ni!! tak faham tanya bukan komplen itu ini!!

     Assalamualaikum, peace upon you.
pelik pula bila shida baca shout orang ni namanya "hery" tak ada link. actually shida tak tahu tutor nuffnang yang mana yang dia tengok then dia tak boleh buat, lepas tu dia salahkan shida pula. Soalan dia pun tak berapa clear "AJAR TUKAR NUFFNANG TU" setahu shida,shida tak ada tutorial ajar tukar nuffnang tu?? tukar apa? Kalau tak tahu tanya bukan komplen itu ini ok. Kalau rasa tutor shida tak membantu dan tak faham, carilah tutor orang lain. itu pun kalau jumpa la. setahu shida tak ramai blogger buat tutor NUFFNANG! 
Dalam dunia ni tiada yang sempurna tiada yang tidak membuat kesilapan so macam shida ni manusia biasa kalau ada tutor shida yang korang tak faham atau kurang faham ok shida mohon MAAF mungkin itu kelemahan yang datang dari shida sendiri. PLEASE! kalau ada tutor yang korang tak faham tak kisah lah NUFFNANG atau BLOG boleh shout atau inbox shida difacebook. Shida tak ada masalah boleh bantu. Cuma cepat atau lambat saja sebab shida pun sejak kebelakangan ni agak sibuk dengan kerja seharaian. Harap Maklum dan terima kasih :|
agak terasa dengan sikap blogger tu :(



39 Jari Ohsem:

amy amiza said...

biasa la tu....ada ja yg suka nyamar jdi annon...tkut bla kta nk tgk blik blog diorg..org mcm ni wat xtau ja....sya pn prnh ja kna dlu....siap kna kutuk truk2 byk kli plak tu...tpi link x pnh ltk pn..pnakut btul org cm tu...

whitelover said...

haha sabo shida laling~! :)

ArulchelseA said...

tu la pasal..klau tk paham..komen la kat entri tuto tu..bleh tau mana satu..ermm.. ni namanya bodoh sombong..tnye cam nak ajak gaduh je.. kih kih kih

Cik Azizah said...

sabar syg sabar..tu sebab die tak bagi link. saja je nak bikin panas..

yup shida seorang yg baik hati..segala kemusykilan baik korang tanya. sedaya upaya shida tolong selesaikan. banyak kali shida tlong jijah percayalah!


tq shida!

wachak said...

assalam shida

pernah juga kana ngan anon ni masa dulu2 buat tutor photoshop kat blog. last2 wa dah x buat tutor tuk letak kat blog. padan muka ... ha33

Saiazuan said...

hmm klu ada haters, means u r gettin popular :)

Azhafizah[フィザ] said...

sabar ye shida,selalunyer kalau ade yang tak puas hati shoutbox la jadi mangsa dorang lepaskan geram sebab saje nak bg orang nampak yang kononnyer kite ni bersalah..fiza pun dah kene banyak kali kot..memang saje dorang tak tinggalkan link sebab takut kite jejak balik[penakut dorang ni]..kalau tak puas hati..boleh je cakap leklok kan..tapi tu la..kalau dah camtu care die..kite sabar je la shida..pasni mane tahu turn die terkene pulak..barulah rase camne ape kite rase kan..yang penting kite sabar walau ape pun orang buat kat kite..ni lah orang kate risiko blogging..tak sah kalau takde haters kan..cool ye shida..geng2 kite ade support niat baek shida tlg2 blogger lain..same2 share ape yg kite tahu..

p/s:terpanjang lak komen..takpe kan..^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

kalau tak paham tanyalahkan..
ni nak marah2 tak tentu pasal plak..
sabar jer lah shidah dengan orang macam ni..dah tu tak tinggalkan link plak..memang saja jer tu nak buat shida marah..

laskar pelangi said...

Dear, kalau pelangi pun terasa kot. ada ke cakap camtu.ei..teruk betol. dah suruh ajar..pastu komplen macam-macam plak..sabar eh dear:)

Aisyah Tan said...

x perlu la syida terasa sangat dengan hery tu, org lain baca shoutmix tu pun nampak sangat dia yang x sopan. buang masa dan merosakkan kesihatan je terasa ngan org gitu... kita org Islam ni memberi dan berkongsi, org yang tidak menerima dan berterima kasih boleh syida abaikan saja. Allah hanya menyukai orang yang bersedekah dan tidak suka pada org yg tak berterima kasih. semoga syida lebih bahagia di hari² akan datang. Assalamualaikum

Chikova_Araishii said...

perghh mmg kojaq gilaa mamat tuh.. dasar xreti kng budi btull... law nk perfect sgt pegy je tnye nuffnang tu trus.. pape ptah!

Mila Ahmad said...

biasalah shida, rambut sama hitam, hati lain-lain kan?

aman_arab said...

Memang standard la tu dalam dunia siber ni...kalau kita bagi informasi...bila orang tak paham bukannya dia nak mintak pencerahan pun...siap hantam lagi ada la...busuk hati sungguh!

Odah + One = OdahOne said...

saborlh shida anggaplh itu komen yg mmbina & menghina...hoho..kdg2 kita xleh ignore semua komen dr visitor semua org ada hak nk komen apa pun biaq p jek kalao komen tu bsifat nk mnghina tp kalo yg mmbina kita terimalh seadanya wlupun kdg2 pedih aytnya tu...tqvm

AmyZana said...

takde link ? unknown kot nih... biaselah kdg2 anon nih suke nak crik pasal sbb die sakit hati tgk kejayaan kite :/

Bro Ahmad said...

kalau tak boleh tanya ini tidak tau duk kondem je..huhh sabar shida

Saia Budax Lanun said...

Assalam, apa jenis orang mcm tu. Ini mesti kes putus asa sudah, buat tuto nuffnang tak jadi. So, dia pun lepaskan geram kat kak Shida... kesian kat kak Shida.. Sabor jerlah kak...

apek poyo said...

hahhaha..ni la dio..dah ajar makin bangang..
lopeh tu tak tau marahkan org lain pulak...lagi bertambah bangang..
soba yo lah shidda oiii..

mummyriena said...
This comment has been removed by the author.
mummyriena said...

dah bagi tutor bnyk songeh pulak budak tu shida..ko xyah layan dia tu..

onie said...

tak paham tu yang payah,huhu....sigung sekali tengok,haha

En. Kronik said...

cikgu kena marah ngan student?? kui3.. marah dia balik.

Bui Junaidi said...

abaikan jer lalats-lalats mcm tu shida..*_*

baik layan drama korea..hihi

peyansanstaro said...

ada yg cemburu la tu..
sekarang pon saya dikacau oleh Anonymous.. aduhai.. tkot sgt nk bagi dorang pnya link.. hempeh kelapa betol..

nurdani said...

tiada link sebab takut blog diserbu kot.apa pun,abaikan. susah kalau ada jenis macam tu

zareliqa afiqa said...

sabo yer dear~ dia tu taw komplen jek.nak buat tak taw..huhu
Mcm2 perangai ada.=.=

Wanie said...

huhuhu..tak paham perlu ke lepas kat shout..budak2 lagi ni..

Hafizzi Aziz said...

menatang nie bengong rasanya..

apik pehe said...

biar jer..tak yah ksah

misz shaden said...

sengaja nak cari pasl kut . sabo jela .

afzalsukasuki said...

eh si hery tak plak drop komen kat sini kan?

caliph shuriken said...

klau tnya baik2 msti settle problem kn, huh...

tiefazatie said...

nape la xtanya elok2..adui la..sabo je la sis..

Syuxer said...

sabar je shida..manusia camtuh memang otaknya suka salahkan orang..takde hormat langsung kat orang lain..

panas gak kalau dapat manusia camtuh komen kat shoutbox..cam terbakar je jiwa raga

~~Ticer Wann~~ said...

haishhh nk mtk org ajar cm tu ke cara..ni kene masuk kelas sahsiah ni :)

Anonymous said...

how's life ? duniakushida.blogspot.com admin found your blog via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer alexa backlink internet marketing seo backlinks backlink exchange Take care. Jay

TERBAIK.my said...

benda mcm ni selalu jadi.
saya pun penah kna juga~~

-meeSUPERGIRL- said...

bodoh punya olang!!! mee duk bertapa dekat tuto kakshda tadak pon masalah . dy yg bodoh duk salahkan org . tak reti tme kasih

Anonymous said...

Good day! Would you mind if I share your blog with my facebook group?
There's a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Thank you
Here is my web-site : descargar ares gratis