Penangan lagu Price Tag by Jessie J dari seumur 2 - 3 tahun fuhh!! | Dunia sebenar Shida Penangan lagu Price Tag by Jessie J dari seumur 2 - 3 tahun fuhh!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 21 November 2011

Penangan lagu Price Tag by Jessie J dari seumur 2 - 3 tahun fuhh!!

   Assalamualaikum, peace upon you.
 
cukup banyak video sebenarnya cuma ini saja yang dapat shida share dengan korang semua sebabnya terlalu banyak sangat video-video yang buat show dekat youtube :) adik-adik ni semua bijak dan pandai menyanyi suka shida tengok mereka-mereka ni comel je! yang umur 2 tahun comel-comel je, walaupun mereka tak tahu lagu apa yang mereka nyanyikan tapi memang mereka ada bakat terpendam hehee^^ korang nak tengok video asal? just click gambar-gambar yang shida print screen ni. semua shida dah tengok hehee ^_^ sebenarnya ada banyak peringkat umur yang nyanyi lagu ini, tak percaya?? korang search saja dekat youtube.com dengan keyword "price tag" ok! sure dapatlah!! jom layan video original dari Jessie J sendiri lagu PRICE TAG!



14 Jari Ohsem:

Wanie said...

haha..dasyat la budak2 ni..

Cik Azizah said...

cumelnyaaaaaaa...hehe

Cik Azizah said...

cumelnyaaaaaaa...hehe

patriq said...

comelnya budak2 ni sida..pndai nyanyi lagu omputih,,pat pun xreti heheee..

Azhafizah[フィザ] said...

pelat-pelat pun pandai nyanyi kan..kecik kecik dah ade bakat ni..tambah lak dengan kecomelan lagi tu..mesti superb comel lah mereka..btw,selain price tag,lazy song-bruno mars pun ade si comel nyanyi dan dance macam dalam video bruno tu..sangat comel dan lawak ^__^

Azhafizah[フィザ] said...

pelat-pelat pun pandai nyanyi kan..kecik kecik dah ade bakat ni..tambah lak dengan kecomelan lagi tu..mesti superb comel lah mereka..btw,selain price tag,lazy song-bruno mars pun ade si comel nyanyi dan dance macam dalam video bruno tu..sangat comel dan lawak ^__^

Bui Junaidi said...

hihi..semua nk jadi penyanyi

Azhafizah[フィザ] said...

comel!lagu lazy song-bruno mars pun ramai dak kecik nyanyi..

Saiazuan said...

its all about the money money money.. :D

NUR AIN AZMAN said...

siesssssss, comellllllllls giler ^^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comel2 jer.. ^^

laskar pelangi said...

eiiii..comelnyaaa.geram nak picit2 pipi dak2 tu semua:)

Nonie said...

modennya budak2 zaman skrng...^_^

mummyriena said...

tunggu rysha besar aku suh dia nyanyi tuk ko shida hehee..