Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 21 November 2011

Penangan lagu Price Tag by Jessie J dari seumur 2 - 3 tahun fuhh!!

   Assalamualaikum, peace upon you.
 
cukup banyak video sebenarnya cuma ini saja yang dapat shida share dengan korang semua sebabnya terlalu banyak sangat video-video yang buat show dekat youtube :) adik-adik ni semua bijak dan pandai menyanyi suka shida tengok mereka-mereka ni comel je! yang umur 2 tahun comel-comel je, walaupun mereka tak tahu lagu apa yang mereka nyanyikan tapi memang mereka ada bakat terpendam hehee^^ korang nak tengok video asal? just click gambar-gambar yang shida print screen ni. semua shida dah tengok hehee ^_^ sebenarnya ada banyak peringkat umur yang nyanyi lagu ini, tak percaya?? korang search saja dekat youtube.com dengan keyword "price tag" ok! sure dapatlah!! jom layan video original dari Jessie J sendiri lagu PRICE TAG!



14 comments:

  1. comelnya budak2 ni sida..pndai nyanyi lagu omputih,,pat pun xreti heheee..

    ReplyDelete
  2. pelat-pelat pun pandai nyanyi kan..kecik kecik dah ade bakat ni..tambah lak dengan kecomelan lagi tu..mesti superb comel lah mereka..btw,selain price tag,lazy song-bruno mars pun ade si comel nyanyi dan dance macam dalam video bruno tu..sangat comel dan lawak ^__^

    ReplyDelete
  3. pelat-pelat pun pandai nyanyi kan..kecik kecik dah ade bakat ni..tambah lak dengan kecomelan lagi tu..mesti superb comel lah mereka..btw,selain price tag,lazy song-bruno mars pun ade si comel nyanyi dan dance macam dalam video bruno tu..sangat comel dan lawak ^__^

    ReplyDelete
  4. comel!lagu lazy song-bruno mars pun ramai dak kecik nyanyi..

    ReplyDelete
  5. its all about the money money money.. :D

    ReplyDelete
  6. siesssssss, comellllllllls giler ^^

    ReplyDelete
  7. eiiii..comelnyaaa.geram nak picit2 pipi dak2 tu semua:)

    ReplyDelete
  8. modennya budak2 zaman skrng...^_^

    ReplyDelete
  9. tunggu rysha besar aku suh dia nyanyi tuk ko shida hehee..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.