Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 30 November 2011

Sayang betul Nuffnang dengan shida, ke sebab kes SHIDA HARMI | BE ke 22 :)

   Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah, sayang benar Nuffnang dengan shida kan. tak sia-sia shida update akaun Nuffnang hantar ticket, update survey dan lain-lain.  Nuffnang bagi shida Buffered Earning (BE) ke 22 iaitu Microsft Multi-Product. Shida sendiri pun tak perasan iklan ini.Dalam bulan NOVEMBER ni saja shida dapat sampai 5 BE syukur^^ Kalau korang perasan cuba klik-klik tengokkan apa ada dalam tu. then bagitahu shida ok? ok lah! eh eh :) Disamping shida dapat BE juga, dan dan lah! 2 BE shida sudah ME (meterred earning) nasib earns yang running tu memuaskan. so hanya tinggal 3 BE yang tengah running. Hope dia running berpanjangan AMIN ;)
ini lah SHIDA HARMI yang dimaksudkan shida, aiikk..nama sama la pula. hello! hello! hello! saya SHIDA'R a.k.a SHIDA RADZUAN bukan HARMI ok hehee^^ shida ni sekarang tengah hangat digosipkan dengan penjaga gol Harimau Malaya kita Khairul Fahmi a.k.a Apex. macam-macam lah dunia retis ni. kadang-kadang shida pun tak faham. lepas satu satu hot story dari si Apex ni. Ini lah salah satu gambar aksi panas dari mereka yang tersebar di internet dan media. Harap ia segera selesai untuk maruah masing-masing.
uihh^^ seksinya Shida Harmi ni. para kaum Adam sila sila tutup mata anda jangan dilihat gambar-gambar ini  kecuali gambar Apex hehe^^ tapi tapi bagi habis baca entri shida dulu ok. Lepas tu boleh tutup mata ;p 

cara-cara mendapatkan BE, request BE, update akaun nuffnang, hantar ticket dan lain-lain sila klik sini > tutorial nuffnang



28 comments:

  1. Wah, dapat BE lagi Tahniah2..
    Rezeki 2..

    sbok skit so jrang2 nk jalan2 dan lawat blog mmber.. Oh ne la klu dah nma stdent.. BTW thniah skali lagi.. smoga sllu dapat BE saya doakan.. MMg terbaik !

    ReplyDelete
  2. Huhuh...apek apek...nasib baikla terror tangkap bola..

    ReplyDelete
  3. Tahniah shida..
    murah rezeki..

    uishh..apex ni..seksa ooo tgk perempuan tu.. ;p

    ReplyDelete
  4. tahniah shida dapat BE lagi..pasni banjer tau.hehehe

    p/s:dunia retis mmg macam2

    ReplyDelete
  5. sukanya tengok blogger murah rejeki ni.. dah cash out nanti, roger me ok! :-)

    ReplyDelete
  6. congratz utk BE ^^

    *citer scandalous ni, huh...

    ReplyDelete
  7. WOOOO WOOOOO Apek ni ape kes. Tapi ni rasanya gambar lama. Shida Harmi ni punggg tak malu ke buka aib sendiri kan.

    ReplyDelete
  8. Bila seseorang tu dah dianggap sbg selebriti, kena la jaga penampilan diri..

    Entri terbaru di blog JR:

    "Bilal Masjid Yg Hadiahkan Syella Kamaruddin RM15 Juta Tu Ialah........."

    ReplyDelete
  9. mcm2lah Khairul Fahmi nih...dengar crite die nih sosial kan? :/ hmm

    ReplyDelete
  10. nak jugak BE ni nuffnang! hahaha
    malas betul wanie nak update akaun..huhu

    awek baru fahmi ehh

    ReplyDelete
  11. aaaaaa...apik tertengok gambar satu nga dua tu..eeeeiii

    ReplyDelete
  12. amboi rezki ni shida...rezki BE & dpt tgk gambo gurl sexy...hoho...congratz buat shida & congratz gak buat shida yg lg satu tu...

    ReplyDelete
  13. tahniah yayunk! so jeles la.. hehehe eeeee seksi giler! huhuhu

    ReplyDelete
  14. haah seksi dan comel *tak sedar meleleh air liur dah :P

    ReplyDelete
  15. Tahniah shida tuk BE yang terbaru nie.huhu,Iqa ngah berusaha tuk dpt BE yang pertama.=.=

    ReplyDelete
  16. errr.. seksi.. hoho
    memang kecundang laa zureen macam ni..
    hhahahah!

    ReplyDelete
  17. lurah dendam tu..hik..hik

    tahniah dpt BE lagi..mmg syg betul Nuffnang dekat Shida..

    ReplyDelete
  18. waaa..dpt lg be..jeles2 ni.haha

    apek oo apek..layan apek jual sayur lg best.haha

    ReplyDelete
  19. fuhhh nuff syng btl kat shida :D

    ReplyDelete
  20. senang ja shida dapat BE..huhu

    ReplyDelete
  21. waaa...byk nye BE.:))

    tapi still suka ngn apex sebab bola..peribadi..haiyooo0..hehehe

    ReplyDelete
  22. murah betul rezeki shida ea.. tahniah shida.

    erkk..apek lagi lah. adui dah tahu bukan muhrim pe peluk2 apa kes nie. kan dah kena gosip. :P

    ReplyDelete
  23. syuk pun baru dapat satu be pasal microsoft tuh hehe..hope ia berpanjangan..

    kfcm katanya itu gambar lama tapi beragakla nak posing camtuh hehe

    ReplyDelete
  24. si apek tu mmg playboy betul..
    tak tahannye, asik cr gurl yg seksa mata je...huhuu..

    tahniah shida dapat BE lagi

    ReplyDelete
  25. LOL! sakit mata tengok semua ni.dah femes jadi camni plak...eii dasyatlahhh

    ReplyDelete
  26. nasib baik dah 18..huhuhuhu.., sian apek kan..kalau dia xnak main bola nnt mcm mna la agaknya malaysia..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.