Sayang betul Nuffnang dengan shida, ke sebab kes SHIDA HARMI | BE ke 22 :) | Dunia sebenar Shida Sayang betul Nuffnang dengan shida, ke sebab kes SHIDA HARMI | BE ke 22 :)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 30 November 2011

Sayang betul Nuffnang dengan shida, ke sebab kes SHIDA HARMI | BE ke 22 :)

   Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah, sayang benar Nuffnang dengan shida kan. tak sia-sia shida update akaun Nuffnang hantar ticket, update survey dan lain-lain.  Nuffnang bagi shida Buffered Earning (BE) ke 22 iaitu Microsft Multi-Product. Shida sendiri pun tak perasan iklan ini.Dalam bulan NOVEMBER ni saja shida dapat sampai 5 BE syukur^^ Kalau korang perasan cuba klik-klik tengokkan apa ada dalam tu. then bagitahu shida ok? ok lah! eh eh :) Disamping shida dapat BE juga, dan dan lah! 2 BE shida sudah ME (meterred earning) nasib earns yang running tu memuaskan. so hanya tinggal 3 BE yang tengah running. Hope dia running berpanjangan AMIN ;)
ini lah SHIDA HARMI yang dimaksudkan shida, aiikk..nama sama la pula. hello! hello! hello! saya SHIDA'R a.k.a SHIDA RADZUAN bukan HARMI ok hehee^^ shida ni sekarang tengah hangat digosipkan dengan penjaga gol Harimau Malaya kita Khairul Fahmi a.k.a Apex. macam-macam lah dunia retis ni. kadang-kadang shida pun tak faham. lepas satu satu hot story dari si Apex ni. Ini lah salah satu gambar aksi panas dari mereka yang tersebar di internet dan media. Harap ia segera selesai untuk maruah masing-masing.
uihh^^ seksinya Shida Harmi ni. para kaum Adam sila sila tutup mata anda jangan dilihat gambar-gambar ini  kecuali gambar Apex hehe^^ tapi tapi bagi habis baca entri shida dulu ok. Lepas tu boleh tutup mata ;p 

cara-cara mendapatkan BE, request BE, update akaun nuffnang, hantar ticket dan lain-lain sila klik sini > tutorial nuffnang



28 Jari Ohsem:

peyansanstaro said...

Wah, dapat BE lagi Tahniah2..
Rezeki 2..

sbok skit so jrang2 nk jalan2 dan lawat blog mmber.. Oh ne la klu dah nma stdent.. BTW thniah skali lagi.. smoga sllu dapat BE saya doakan.. MMg terbaik !

KizZ said...

Huhuh...apek apek...nasib baikla terror tangkap bola..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah shida..
murah rezeki..

uishh..apex ni..seksa ooo tgk perempuan tu.. ;p

Azhafizah[フィザ] said...

tahniah shida dapat BE lagi..pasni banjer tau.hehehe

p/s:dunia retis mmg macam2

blog-tips-kurus said...

sukanya tengok blogger murah rejeki ni.. dah cash out nanti, roger me ok! :-)

caliph shuriken said...

congratz utk BE ^^

*citer scandalous ni, huh...

sarah mohamad said...

WOOOO WOOOOO Apek ni ape kes. Tapi ni rasanya gambar lama. Shida Harmi ni punggg tak malu ke buka aib sendiri kan.

JR said...

Bila seseorang tu dah dianggap sbg selebriti, kena la jaga penampilan diri..

Entri terbaru di blog JR:

"Bilal Masjid Yg Hadiahkan Syella Kamaruddin RM15 Juta Tu Ialah........."

AmyZana said...

mcm2lah Khairul Fahmi nih...dengar crite die nih sosial kan? :/ hmm

Wanie said...

nak jugak BE ni nuffnang! hahaha
malas betul wanie nak update akaun..huhu

awek baru fahmi ehh

apik pehe said...

aaaaaa...apik tertengok gambar satu nga dua tu..eeeeiii

Odah + One = OdahOne said...

amboi rezki ni shida...rezki BE & dpt tgk gambo gurl sexy...hoho...congratz buat shida & congratz gak buat shida yg lg satu tu...

Cik Azizah said...

tahniah yayunk! so jeles la.. hehehe eeeee seksi giler! huhuhu

afzalsukasuki said...

haah seksi dan comel *tak sedar meleleh air liur dah :P

zareliqa afiqa said...

Tahniah shida tuk BE yang terbaru nie.huhu,Iqa ngah berusaha tuk dpt BE yang pertama.=.=

zureen said...

errr.. seksi.. hoho
memang kecundang laa zureen macam ni..
hhahahah!

Bui Junaidi said...

lurah dendam tu..hik..hik

tahniah dpt BE lagi..mmg syg betul Nuffnang dekat Shida..

bukan retis said...

waaa..dpt lg be..jeles2 ni.haha

apek oo apek..layan apek jual sayur lg best.haha

patriq said...

tahniah sida :)

Saiazuan said...

fuhhh nuff syng btl kat shida :D

Onitsuka_hana said...

senang ja shida dapat BE..huhu

mummyriena said...

alhamdllah rezeki ko shida :)

_mauhaha_corner said...

waaa...byk nye BE.:))

tapi still suka ngn apex sebab bola..peribadi..haiyooo0..hehehe

Aida Omar said...

murah betul rezeki shida ea.. tahniah shida.

erkk..apek lagi lah. adui dah tahu bukan muhrim pe peluk2 apa kes nie. kan dah kena gosip. :P

Syuxer said...

syuk pun baru dapat satu be pasal microsoft tuh hehe..hope ia berpanjangan..

kfcm katanya itu gambar lama tapi beragakla nak posing camtuh hehe

cunndaa said...

si apek tu mmg playboy betul..
tak tahannye, asik cr gurl yg seksa mata je...huhuu..

tahniah shida dapat BE lagi

laskar pelangi said...

LOL! sakit mata tengok semua ni.dah femes jadi camni plak...eii dasyatlahhh

ADAM FIKRI said...

nasib baik dah 18..huhuhuhu.., sian apek kan..kalau dia xnak main bola nnt mcm mna la agaknya malaysia..