SEGMEN: Followers Didahulukan, Readers Diutamakan by Zareliqa | Dunia sebenar Shida SEGMEN: Followers Didahulukan, Readers Diutamakan by Zareliqa

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 27 November 2011

SEGMEN: Followers Didahulukan, Readers Diutamakan by Zareliqa

   Assalamualaikum, peace upon you.
segmen zareliqa, thank you iqa sebab invite shida join segmen ke2 iqa ni :) segmen ke2 ini segmen untuk follower-follower iqa, so bagi yang nak join follow lah dulu then baru join ok. nak join boleh klik banner atas tu atau mana-mana nama zareliqa yang telah shida link kan terus ke entri segmen. ha kan mudah macam tu^^ syarat-syarat super simple ^_^ jom bersegmen dengan blogger zareliqa.
so dalam segmen ni iqa minta pandangan tentang :                                                       FOLLOWERS dan READERS mana lebih penting?
*kalau nak ikutkan karma blog kedua-duanya bersangkutan atau berkaitan. sebabnya kalau tak ada follower mana datangnya reader, betul tak? bak kata iqa follower didahulukan reader diutamakan, haaihh.. dah macam tema 1Malaysia! bagus-bagus! apa yang penting disini kedua-duanya harus dijaga harus didahulukan dan harus diutamakan. kita femes pun kerana mereka, kita naik pun kerana mereka malah kita turun pun kerana mereka. Tanpa mereka "reader dan follower" siapalah kita sebagai blogger.  -sekian, peace no war-



16 Jari Ohsem:

Bro Ahmad said...

keduanya penting shida

caliph shuriken said...

paling penting hepi blogging ^^

laskar pelangi said...

a'a dah macam tema 1 MALAYSIA ;D heeee~

Cik Azizah said...

sama penting keduanya kan..hehe

Wanie said...

dua2 pun penting kan, bukan readers atau follower je..

Saiazuan said...

readers, followers, commentators, semua penting sbb diorng pernah menjejakkn kaki di blog kita :)

peyansanstaro said...

semua pnting lah klu mcm tu..
haha~~

~Budak Merah~ said...

readers are more important... sbb, walaup0n dorang tak follow tapi selalu bace...best gak. tapi, folllowers ramai, tp lepas follow teros tak jejak kaki dah ke blog kita. ape gune?

GincoMerahJambu said...

setuju..tapi lagi seronok ad ramai readers..follower pun penting jgk

LiLy @ MumMyQiStInA said...

kedua2nye sama pentingkan..
Iqa ada invite sis juga ni..tapi tak buat lg..

Odah + One = OdahOne said...

fllowers + readers = income...tu yg pnting...hoho...tp kalo wt entry xde yg baca pun bosan gak

zareliqa afiqa said...

peeep! peeep! Iqa datang terjah blog kamu.
Yeah,dua2 sama penting kan.btw,
thanks 4 joining ya! :)
really appreciate it.
13/12/11 nanti kita terjah reramai pulak k. Jangan lupa datang..weee :D

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama..jom singgah blog iza..:)

Nisa Greennnpanda said...

thanks singgah my blog.. ^_^ stuju ngan ape shida katekn tue..

wan niahix said...

Singgah balik... hehe... Thanks awk sbb komen blog wan... ^_^... selamat berkenalan...

Deqt Zainal Abidin said...

hello..dtg melawat dari segmen zareliqa :) huhu baru ade mase free nk bw