Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 27 November 2011

SEGMEN: Followers Didahulukan, Readers Diutamakan by Zareliqa

   Assalamualaikum, peace upon you.
segmen zareliqa, thank you iqa sebab invite shida join segmen ke2 iqa ni :) segmen ke2 ini segmen untuk follower-follower iqa, so bagi yang nak join follow lah dulu then baru join ok. nak join boleh klik banner atas tu atau mana-mana nama zareliqa yang telah shida link kan terus ke entri segmen. ha kan mudah macam tu^^ syarat-syarat super simple ^_^ jom bersegmen dengan blogger zareliqa.
so dalam segmen ni iqa minta pandangan tentang :                                                       FOLLOWERS dan READERS mana lebih penting?
*kalau nak ikutkan karma blog kedua-duanya bersangkutan atau berkaitan. sebabnya kalau tak ada follower mana datangnya reader, betul tak? bak kata iqa follower didahulukan reader diutamakan, haaihh.. dah macam tema 1Malaysia! bagus-bagus! apa yang penting disini kedua-duanya harus dijaga harus didahulukan dan harus diutamakan. kita femes pun kerana mereka, kita naik pun kerana mereka malah kita turun pun kerana mereka. Tanpa mereka "reader dan follower" siapalah kita sebagai blogger.  -sekian, peace no war-



16 comments:

  1. a'a dah macam tema 1 MALAYSIA ;D heeee~

    ReplyDelete
  2. sama penting keduanya kan..hehe

    ReplyDelete
  3. dua2 pun penting kan, bukan readers atau follower je..

    ReplyDelete
  4. readers, followers, commentators, semua penting sbb diorng pernah menjejakkn kaki di blog kita :)

    ReplyDelete
  5. semua pnting lah klu mcm tu..
    haha~~

    ReplyDelete
  6. readers are more important... sbb, walaup0n dorang tak follow tapi selalu bace...best gak. tapi, folllowers ramai, tp lepas follow teros tak jejak kaki dah ke blog kita. ape gune?

    ReplyDelete
  7. setuju..tapi lagi seronok ad ramai readers..follower pun penting jgk

    ReplyDelete
  8. kedua2nye sama pentingkan..
    Iqa ada invite sis juga ni..tapi tak buat lg..

    ReplyDelete
  9. fllowers + readers = income...tu yg pnting...hoho...tp kalo wt entry xde yg baca pun bosan gak

    ReplyDelete
  10. peeep! peeep! Iqa datang terjah blog kamu.
    Yeah,dua2 sama penting kan.btw,
    thanks 4 joining ya! :)
    really appreciate it.
    13/12/11 nanti kita terjah reramai pulak k. Jangan lupa datang..weee :D

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama..jom singgah blog iza..:)

    ReplyDelete
  12. thanks singgah my blog.. ^_^ stuju ngan ape shida katekn tue..

    ReplyDelete
  13. Singgah balik... hehe... Thanks awk sbb komen blog wan... ^_^... selamat berkenalan...

    ReplyDelete
  14. hello..dtg melawat dari segmen zareliqa :) huhu baru ade mase free nk bw

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.