Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 5 November 2011

SEGMEN : saya nak pasang BACKGROUND SHOUT yang comel

   Assalamualaikum, peace upon you.

Alhamdulillah hari ini bersamaan 3/11/2011 shida pertama kalinya buat "SEGMEN : saya nak pasang BACKGROUND SHOUT yang comel" . Mamandangkan ramai yang mengeluh tak tahu cara nak pasang background shout ni shida berhajat nak bantu korang, bantu secara percuma :) memandangkan cuti Raya Haji shida pun panjang jadi banyak la masa terluang. shida juga ada sediakan FREEbies background shout secara percuma untuk korang pakai boleh pilih. Harap segmen ini berjalan dengan lancar hendaknya AMIN. Jadi bagi yang berminat nak pasang BG shout secara percuma jom join segmen ini dan syarat-syarat mudah seperti dibawah :
  1. buat entri bertajuk "SEGMEN : saya nak pasang BACKGROUND SHOUT yang comel" dan pasang banner atas tu.
  2. Add Facebook shida klik sini, selesai edit shida akan bagi kod di inbox FB
  3. sebelum tu korang support shida dulu disini > klik sini Terima kasih ^_^
  4. cara permintaan pasang shout hanya seperti dalam blog shida SAHAJA "hiding shout (untuk template denim)" atau "shout biasa" hanya letak di sidebar. Sila nyatakan dalam entri.
  5. BG shout boleh ambil dari FREEbies shida atau FREEbies orang lain atau sendiri punya. Jika BG shout sendiri atau BG shout FREEbies orang lain sila nyatakan URL PIC BG SHOUT tersebut dalam entri. Jika BG shout dari FREEbies shida sila nyatakan BG SHOUT gambar apa yang korang nak dalam entri korang. (tak faham boleh tanya) *nak ubah @ tambah apa-apa sila nyatakan juga <-- baru tambah jer ^_^
  6. tag beberapa rakan lain, dah selesai semuanya komen link entri pada entri ini. Itu saja mudah kan :) 
Tarikh Tutup SEGMEN : setakat ini tiada lagi
boleh intai Background Shout bawah ni :

PERHATIAN : semua peserta segmen yang join akan dipasang BGSHOUT tiada yang terkecuali Terima Kasih :)
update 7/11/11 : cukup setiap 5 peserta shida buat mengikut giliran siapa cepat dia dapat dulu lah :)
update 16/11/11 : hiding shout untuk blogger yang pakai template denim sahaja :)




25 comments:

  1. hehe..akhirnye shida buat segmen..

    ReplyDelete
  2. yeay..shida buat segmen..menarik ni..^_^

    ReplyDelete
  3. Anda ditag, kalo sudi lawat cni yea http://cheqsuna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. fiza pun 1st time nak buat segmen..mungkin akan publish ptg or malam..hehe..jom jom bersegmen..btw,yang ni fiza boleh join x?

    ReplyDelete
  5. shida dah wat segmen..:)..hope ramai yang sertainya..

    ReplyDelete
  6. segmen yang menarik... nnt cunndaa join ye..nnt cari BG yg sesuai...hehee

    ReplyDelete
  7. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blik jgn lpa tau heheeh

    ReplyDelete
  8. nak kena join ni kalau ada masa...sampai bila ni shida

    ReplyDelete
  9. dh join pun shida cuba tgk ok tak...jap lagi mau blk tepeng ni beraya dgn family...jom!

    http://odahone.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-pasang-background-shout.html

    ReplyDelete
  10. halo2! segmen cane ni shida? gigi dop pahe. ngee :)

    ReplyDelete
  11. segment ek? hmm klu free la.. hehe

    ReplyDelete
  12. dh joinnn

    http://budakurangmatang.blogspot.com/2011/11/segmensaya-nak-pasang-backgrounds-shout.html

    ReplyDelete
  13. wahhh macam best..

    ReplyDelete
  14. hye shida..thanks ajak aevoe join segmen ni.. sory buat masa ni aevoe xdapat nak join ..aevoe ada exam lusa..sorry eyk

    ReplyDelete
  15. hye sis..wah2..wat segmen eh..tahniah2..

    ReplyDelete
  16. http://ertihidup-dindaa.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-pasang-background-shout.html

    ReplyDelete
  17. Join=) tapi BG tak pandai la nk cri yg sesuai..huhu

    http://holaulala.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-pasang-background-shout.html

    ReplyDelete
  18. Selesai sudah..

    Cer tengok betol ke tak?

    http://peyansanstaro.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-pasang-background-shout.html

    ReplyDelete
  19. hehe..saya joint..:))
    http://muahahalovercorner.blogspot.com/2011/11/saya-nak-pasang-background-shout-yang.html

    ReplyDelete
  20. shida. nak join ! api skg sgt bz. huu.

    ReplyDelete
  21. shida. nak join ! api skg sgt bz. huu.

    ReplyDelete
  22. kak shida , Alyn dh joinn
    http://nurhazlinhussein.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-pasang-background-shout.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.