SEGMEN : saya nak pasang BACKGROUND SHOUT yang comel | Dunia sebenar Shida SEGMEN : saya nak pasang BACKGROUND SHOUT yang comel

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 5 November 2011

SEGMEN : saya nak pasang BACKGROUND SHOUT yang comel

   Assalamualaikum, peace upon you.

Alhamdulillah hari ini bersamaan 3/11/2011 shida pertama kalinya buat "SEGMEN : saya nak pasang BACKGROUND SHOUT yang comel" . Mamandangkan ramai yang mengeluh tak tahu cara nak pasang background shout ni shida berhajat nak bantu korang, bantu secara percuma :) memandangkan cuti Raya Haji shida pun panjang jadi banyak la masa terluang. shida juga ada sediakan FREEbies background shout secara percuma untuk korang pakai boleh pilih. Harap segmen ini berjalan dengan lancar hendaknya AMIN. Jadi bagi yang berminat nak pasang BG shout secara percuma jom join segmen ini dan syarat-syarat mudah seperti dibawah :
  1. buat entri bertajuk "SEGMEN : saya nak pasang BACKGROUND SHOUT yang comel" dan pasang banner atas tu.
  2. Add Facebook shida klik sini, selesai edit shida akan bagi kod di inbox FB
  3. sebelum tu korang support shida dulu disini > klik sini Terima kasih ^_^
  4. cara permintaan pasang shout hanya seperti dalam blog shida SAHAJA "hiding shout (untuk template denim)" atau "shout biasa" hanya letak di sidebar. Sila nyatakan dalam entri.
  5. BG shout boleh ambil dari FREEbies shida atau FREEbies orang lain atau sendiri punya. Jika BG shout sendiri atau BG shout FREEbies orang lain sila nyatakan URL PIC BG SHOUT tersebut dalam entri. Jika BG shout dari FREEbies shida sila nyatakan BG SHOUT gambar apa yang korang nak dalam entri korang. (tak faham boleh tanya) *nak ubah @ tambah apa-apa sila nyatakan juga <-- baru tambah jer ^_^
  6. tag beberapa rakan lain, dah selesai semuanya komen link entri pada entri ini. Itu saja mudah kan :) 
Tarikh Tutup SEGMEN : setakat ini tiada lagi
boleh intai Background Shout bawah ni :

PERHATIAN : semua peserta segmen yang join akan dipasang BGSHOUT tiada yang terkecuali Terima Kasih :)
update 7/11/11 : cukup setiap 5 peserta shida buat mengikut giliran siapa cepat dia dapat dulu lah :)
update 16/11/11 : hiding shout untuk blogger yang pakai template denim sahaja :)




25 Jari Ohsem:

Wanie said...

hehe..akhirnye shida buat segmen..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

yeay..shida buat segmen..menarik ni..^_^

Fara E's said...

yeahhh , akan di join ! ;D

Cheq Suna said...

Anda ditag, kalo sudi lawat cni yea http://cheqsuna.blogspot.com/

Azhafizah[フィザ] said...

fiza pun 1st time nak buat segmen..mungkin akan publish ptg or malam..hehe..jom jom bersegmen..btw,yang ni fiza boleh join x?

Syuxer said...

shida dah wat segmen..:)..hope ramai yang sertainya..

cunndaa said...

segmen yang menarik... nnt cunndaa join ye..nnt cari BG yg sesuai...hehee

Cik Azizah said...

hehehe :P

caliph shuriken said...

rajin laa shida ni ^^

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blik jgn lpa tau heheeh

Odah + One = OdahOne said...

nak kena join ni kalau ada masa...sampai bila ni shida

Odah + One = OdahOne said...

dh join pun shida cuba tgk ok tak...jap lagi mau blk tepeng ni beraya dgn family...jom!

http://odahone.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-pasang-background-shout.html

gigiAriEma said...

halo2! segmen cane ni shida? gigi dop pahe. ngee :)

Saiazuan said...

segment ek? hmm klu free la.. hehe

Boboi Boy said...

dh joinnn

http://budakurangmatang.blogspot.com/2011/11/segmensaya-nak-pasang-backgrounds-shout.html

MaYa MustWany said...

wahhh macam best..

aEvOeCaEdOe said...

hye shida..thanks ajak aevoe join segmen ni.. sory buat masa ni aevoe xdapat nak join ..aevoe ada exam lusa..sorry eyk

tiefazatie said...

hye sis..wah2..wat segmen eh..tahniah2..

cunndaa said...

http://ertihidup-dindaa.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-pasang-background-shout.html

holaulala said...

Join=) tapi BG tak pandai la nk cri yg sesuai..huhu

http://holaulala.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-pasang-background-shout.html

peyansanstaro said...

Selesai sudah..

Cer tengok betol ke tak?

http://peyansanstaro.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-pasang-background-shout.html

_mauhaha_corner said...

hehe..saya joint..:))
http://muahahalovercorner.blogspot.com/2011/11/saya-nak-pasang-background-shout-yang.html

Cik Jannah said...

shida. nak join ! api skg sgt bz. huu.

Cik Jannah said...

shida. nak join ! api skg sgt bz. huu.

Alyn Hussein said...

kak shida , Alyn dh joinn
http://nurhazlinhussein.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-pasang-background-shout.html