Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 7 November 2011

Shida jatuh cinta dengan lagu oh! Alif Satar | Alif Satar vs Shila Amzah - Lelaki/Gadis Seperti Aku

   Assalamualaikum, peace upon you.
vs
pertama kali dengar lagu ni dah terpikat shida dengar, boleh kata berkali-kali shida dengar dan terus download mp3 dan mp4 kat hp siap buat ringtone profile lagi :) hahaa jangan marah yer ^_^ Lagu sebelum tu "Jangan Nakal" pun comel lagu dia hehe^^ kalau versi alif satar "Lelaki seperti aku" , Lain pula Shila Amzah ni dia buat untuk" Gadis seperti AKU"memang dua-dua best tapi tapi versi original dari Alif Satar lagi best terbaik!! video pun ala-ala sweet sour ^_^ hehe jom layan dua-dua video ni yang shida sediakan serta lirik enjoy k ^_^
Memang tak ada lelaki seperti aku, Tapi yang lebih baik banyak
Memang tak ada lelaki sehebat aku, Tapi yang lebih hebat banyak
Maka tak perlu kau susah hati. Banyak lelaki yang bisa kau pilih
Untuk kau jadikan sandaran hati
Memang tak ada lelaki seseksi aku, Tapi yang lebih seksi banyak
Memang tak ada lelaki setampan aku, Tapi yang lebih tampan banyak
Maka tak perlu sedu sedan itu, Jangan sampai kau rendahkan dirimu
Memaksa aku menjadi pacarmu
(3x) Oo baby baby...Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kamu cantik Ku percaya kau baik Ku yakin pasti ada Lelaki yang tertarik
(3x) Oo baby...Jangan kau dendam sebab ku enggan
Bercinta aku mahu, Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu, Kekasih yang menunggu
Ceritanya aku sedang belajar setia, Maka dari itu kamu jangan memaksa
Kerna aku memang tak suka mendua
memang tak ada lelaki seperti aku tapi yang lebih baik banyak!
Nak download klik sini > download lagu Alif Satar
enjoy ur reading sayang ^_^



16 comments:

  1. seriesli lagu ni chomel sngt..
    ck pon suke..^^

    ReplyDelete
  2. haha ramai gadis2 suka lagu ni

    ReplyDelete
  3. wahh best banget version shila :)
    tp opkos alep agy best :)

    ReplyDelete
  4. auw ! comel giles lagu ni .. memang sesuai dua2 :)

    ReplyDelete
  5. lagu lelaki seperti aku tuh,firstly mas suka video clip nya.hihihi..just suka lagu jew.lalalala

    ReplyDelete
  6. dear..pelangi pun suka gilewww lagu tu.sweet sangat kan lagu si alif tu..;)
    vid pun comel gilews kan?


    selamat hari raya aidiladha dear:)

    ReplyDelete
  7. dear..pelangi pun suka gilewww lagu tu.sweet sangat kan lagu si alif tu..;)
    vid pun comel gilews kan?


    selamat hari raya aidiladha dear:)

    ReplyDelete
  8. serius jijah pon suka lagu ni! anak2 buah jijah pon nyanyi sesama lagu ni..hehe

    ReplyDelete
  9. memang best lagu nie shida :D

    ReplyDelete
  10. geli dengar lagu ni..tau la kita hensem dan macho

    ReplyDelete
  11. ifa pun suka dgr lagu nie!haha

    ReplyDelete
  12. lagu aliff tu mmg seriyes comel je bunyi die..hehe




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  13. suka vdio klip alif satar..
    shila nyanyi pon best gak..
    Hohoho~~=D

    ReplyDelete
  14. best lagu ni..plus,suke dgr suara aliff and shila

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.