Shida jatuh cinta dengan lagu oh! Alif Satar | Alif Satar vs Shila Amzah - Lelaki/Gadis Seperti Aku | Dunia sebenar Shida Shida jatuh cinta dengan lagu oh! Alif Satar | Alif Satar vs Shila Amzah - Lelaki/Gadis Seperti Aku

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 7 November 2011

Shida jatuh cinta dengan lagu oh! Alif Satar | Alif Satar vs Shila Amzah - Lelaki/Gadis Seperti Aku

   Assalamualaikum, peace upon you.
vs
pertama kali dengar lagu ni dah terpikat shida dengar, boleh kata berkali-kali shida dengar dan terus download mp3 dan mp4 kat hp siap buat ringtone profile lagi :) hahaa jangan marah yer ^_^ Lagu sebelum tu "Jangan Nakal" pun comel lagu dia hehe^^ kalau versi alif satar "Lelaki seperti aku" , Lain pula Shila Amzah ni dia buat untuk" Gadis seperti AKU"memang dua-dua best tapi tapi versi original dari Alif Satar lagi best terbaik!! video pun ala-ala sweet sour ^_^ hehe jom layan dua-dua video ni yang shida sediakan serta lirik enjoy k ^_^
Memang tak ada lelaki seperti aku, Tapi yang lebih baik banyak
Memang tak ada lelaki sehebat aku, Tapi yang lebih hebat banyak
Maka tak perlu kau susah hati. Banyak lelaki yang bisa kau pilih
Untuk kau jadikan sandaran hati
Memang tak ada lelaki seseksi aku, Tapi yang lebih seksi banyak
Memang tak ada lelaki setampan aku, Tapi yang lebih tampan banyak
Maka tak perlu sedu sedan itu, Jangan sampai kau rendahkan dirimu
Memaksa aku menjadi pacarmu
(3x) Oo baby baby...Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kamu cantik Ku percaya kau baik Ku yakin pasti ada Lelaki yang tertarik
(3x) Oo baby...Jangan kau dendam sebab ku enggan
Bercinta aku mahu, Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu, Kekasih yang menunggu
Ceritanya aku sedang belajar setia, Maka dari itu kamu jangan memaksa
Kerna aku memang tak suka mendua
memang tak ada lelaki seperti aku tapi yang lebih baik banyak!
Nak download klik sini > download lagu Alif Satar
enjoy ur reading sayang ^_^



16 Jari Ohsem:

CintaKhadijah said...

seriesli lagu ni chomel sngt..
ck pon suke..^^

Saiazuan said...

haha ramai gadis2 suka lagu ni

Chikova_Araishii said...

wahh best banget version shila :)
tp opkos alep agy best :)

Ini Kisah Tia said...

auw ! comel giles lagu ni .. memang sesuai dua2 :)

MaYa MustWany said...

lagu lelaki seperti aku tuh,firstly mas suka video clip nya.hihihi..just suka lagu jew.lalalala

laskar pelangi said...

dear..pelangi pun suka gilewww lagu tu.sweet sangat kan lagu si alif tu..;)
vid pun comel gilews kan?


selamat hari raya aidiladha dear:)

laskar pelangi said...

dear..pelangi pun suka gilewww lagu tu.sweet sangat kan lagu si alif tu..;)
vid pun comel gilews kan?


selamat hari raya aidiladha dear:)

Cik Azizah said...

serius jijah pon suka lagu ni! anak2 buah jijah pon nyanyi sesama lagu ni..hehe

zirconia said...

memang best lagu nie shida :D

Bro Ahmad said...

geli dengar lagu ni..tau la kita hensem dan macho

tiefazatie said...

ifa pun suka dgr lagu nie!haha

caliph shuriken said...

lagu2 dia mmg best ^^

anamizu said...

lagu aliff tu mmg seriyes comel je bunyi die..hehe




luv,
cik ana

peyansanstaro said...

suka vdio klip alif satar..
shila nyanyi pon best gak..
Hohoho~~=D

Azhafizah[フィザ] said...

best lagu ni..plus,suke dgr suara aliff and shila

patriq said...

sweet saja sida :)