Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 22 November 2011

Tahniah!! Harimau Muda Malaysia Juara Bola Sepak Sukan Sea 2011

   Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah alhamdulillah shida sangat-sangat bersyukur dan berasa sangat-sangat lega dengan kemenangan BOLA SEPAK dalam SUKAN SEA kali ini. Segulung tahniah buat pasukan HARIMAU MUDA kita kerana berjaya membawa pingat EMAS buat Malaysia sejurus menambah lagi jumlah pingat emas kita. Tahniah juga pada ketua pasukan Malaysia BADDROL BAKHTIAR yang menguruskan pasukannya dalam perlawanan sangat baik dan sekali gus mengharumkan nama NEGARA MALAYSIA dengan tendangan penalty nya yang membolos terus kegawang GARUDA MUDA. Apa-apa pun bola menang dan emas untuk Pasukan Bola Malaysia, tahniah! tahniah dan tahniah! shida tersangat happy ^_^
MEREKA adalah yang terbaik!! kita harus memberi pujian kerana mereka telah bekerja keras untuk MALAYSIA. Tumpuan seterusnya untuk perlawanan seterusnya :)




16 comments:

  1. Alhamdulillah... tapi sakit juga tekak nie teriak-teriak tadi...huhuhu... terdiam juga penyokong Indon tu... tapi yang tak baiknya ada pula laman web Malaysia yang di hack dorang nie.... nielah kes2 tak puas hati...huhuhu

    ReplyDelete
  2. tahniah malaysia!! aku bangga ni!!

    ReplyDelete
  3. selamat atas kemenangan malaysia :)

    ReplyDelete
  4. Terbaek Harimau muda Malaya..MALAYSIA TERHEBAT!tahniah utk team malaysia

    ReplyDelete
  5. whos the champ??? malaysia!!!

    ReplyDelete
  6. malaysia kekal emas sukan sea! tahniah malaysia!

    ReplyDelete
  7. Tahniah kpd Malaysia!! Takziah kpd Indonesia kerana 2 penyokongnya meninggal dan 10 cedera ketika menyaksikan kekalahan itu..

    Entri terbaru di blog JR:

    Kalah Main Bola SEA Games: 2 Mati, 10 Cedera

    ReplyDelete
  8. akhirnya garuda dibaham harimau. bangga dan syukur

    ReplyDelete
  9. ye.. Malaysia bermain habis habisan mlm tdi.. tahniah Malaysia

    ReplyDelete
  10. yeah ! baddrol bakhtiar ! bapak angkat tuh.... hahaha [perasan]

    ReplyDelete
  11. senyum sampai ke telinga dah ni..hehe

    Malaysia bolehhhhhhhhhhhh..*_*

    ReplyDelete
  12. tengok malaysia menang semalam teringat shida..hehe.blogger pompuan yg paling semangat bab2 sukan ni..

    ReplyDelete
  13. tahniah skuad harimau muda. hehe :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.