Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 18 November 2011

Tahniah!! pada team bola sepak malaysia menewaskan indonesia 1-0

    Assalamualaikum, peace upon you.
tahniah sekali lagi bagi skuad bola sepak malaysia telah menewaskan sang GARUDA muda dalam sukan sea ke 26 ni. Kalau nak diikutkan masa game tadi lebih 3 gol dah kita dapat tapi sayang izzaq sia-siakan peluang yang ada depan mata. patut boleh skor tergelincir pula. Tak apa lah, yang penting HARIMAU muda kita berjaya untuk melangkah ke perlawanan seterusnya.

 tahniah! tahniah! dan tahniah!
 aduihh^^ jatuh pula izzaq ni ^_^
nampaknya ada lagi ANON yang cuba-cuba nak cari masalah lagi, kalau berani berdepan!!



12 comments:

  1. congrate harimau malaya..ohsem dan ensem ^__^

    ReplyDelete
  2. walaupn 1-0, its a big win actually :)

    ReplyDelete
  3. go go harimau malaya! tahniah2..

    ReplyDelete
  4. Assalam, tapi banyak juga peluang Malaysia nak score gol...tpi penyudahnya tak jadi sangat... huhuhu... Apa2 pun tahniah buat Malaysia... kita rempuh Myammar di separuh akhir nnti...

    ReplyDelete
  5. tahniah malaysia 1-0 ok dah sgt dari 0-1 hehe..

    ReplyDelete
  6. harimau malaya tetap terbaik..gogoogo

    ReplyDelete
  7. Tahniah malaysia..
    go..go..malaysia boleh..^_^

    ReplyDelete
  8. glory..glory MU..eh silap..Malaysia..hihihihi

    bangga jadi rakyat Malaysia..*_*

    ReplyDelete
  9. tahniah skuad harimau muda kita!!

    ReplyDelete
  10. ehh menang eh..ketinggalan berita sukan..hehe

    kasi bom itu anon shida

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.