Tahniah!! pada team bola sepak malaysia menewaskan indonesia 1-0 | Dunia sebenar Shida Tahniah!! pada team bola sepak malaysia menewaskan indonesia 1-0

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Friday, 18 November 2011

Tahniah!! pada team bola sepak malaysia menewaskan indonesia 1-0

    Assalamualaikum, peace upon you.
tahniah sekali lagi bagi skuad bola sepak malaysia telah menewaskan sang GARUDA muda dalam sukan sea ke 26 ni. Kalau nak diikutkan masa game tadi lebih 3 gol dah kita dapat tapi sayang izzaq sia-siakan peluang yang ada depan mata. patut boleh skor tergelincir pula. Tak apa lah, yang penting HARIMAU muda kita berjaya untuk melangkah ke perlawanan seterusnya.

 tahniah! tahniah! dan tahniah!
 aduihh^^ jatuh pula izzaq ni ^_^
nampaknya ada lagi ANON yang cuba-cuba nak cari masalah lagi, kalau berani berdepan!!



12 Jari Ohsem:

Azhafizah MN said...

congrate harimau malaya..ohsem dan ensem ^__^

Unknown said...

walaupn 1-0, its a big win actually :)

Unknown said...

go go harimau malaya! tahniah2..

Unknown said...

Assalam, tapi banyak juga peluang Malaysia nak score gol...tpi penyudahnya tak jadi sangat... huhuhu... Apa2 pun tahniah buat Malaysia... kita rempuh Myammar di separuh akhir nnti...

patriq said...

tahniah malaysia 1-0 ok dah sgt dari 0-1 hehe..

Unknown said...

harimau malaya tetap terbaik..gogoogo

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah malaysia..
go..go..malaysia boleh..^_^

Unknown said...

glory..glory MU..eh silap..Malaysia..hihihihi

bangga jadi rakyat Malaysia..*_*

Fara E's said...

bangga gila kan (:

mummyriena said...

tahniah skuad harimau muda kita!!

Wanie said...

ehh menang eh..ketinggalan berita sukan..hehe

kasi bom itu anon shida

susulemakmanis said...

congrats!malaysi boleh!