Terima kash Nuffnang untuk BE (buffered earning) ke 20 | Dunia sebenar Shida Terima kash Nuffnang untuk BE (buffered earning) ke 20

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 17 November 2011

Terima kash Nuffnang untuk BE (buffered earning) ke 20

   Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdullah shida rasa lega walaupun 2 3 hari ni shida rasa macam terasa bengang nak marah fedup semuanya ada lah, nasib lah shida ni penyabar juga tahan saja telinga, orang atau anon asyik cakap yang bukan-bukan dekat shida dan blog yang tak seberapa ni. tak apa lah shida tolak ketepi je soal tu. sebabnya ada cerita lagi menarik dan best dari itu shida nak share kan dengan korang semua :) happy juga rasanya ~
pada selasa lepas entri yang ini ---> klik sini Nuffnang dengan baik hati bagi shida BE ke19 dan hari ni dengan kecoh-kecoh pasal ANON a.k.a HERY buat hal lam blog shida naik pula BE ke 20 berlegar-legar dalam blog shida yang tak berapa indah ni. Alhamdulillah syukur dan terima kasih pada Nuffnang untuk BE Prince Hotel, Taiwanese Restaurant Promotion :) kalau korang jumpa iklan ni cuba klik tengok apa ada dalam tu ya :)
rasanya hujung tahun nanti (2011) shida dah boleh cashout duit Nuffnang ni untuk kali ke3 seronok dan best kerjasama dengan Nuffnang. Dalam menghasilkan earning sambil shida belajar bersabar dan berjimat cermat. mungkin duit kali ke 3 ini shida nak hadiah untuk pemenang GA shida yang akan datang, mungkin shida plan nak buat GA tahun depan (2012) ^^insyallah, sekali lagi terima kasih Nuffnang dan juga pada kawan-kawan blogger yang sentiasa support shida dari shida seorang newbie hingga seperti sekarang :)
untuk tutorial NUFFNANG boleh klik TUTORIAL ditab menu shida Thank You!
amaran keras!! tak faham sila bertanya jangan komplen dulu ya! shida tak berapa suka sikap macam tu :)



21 Jari Ohsem:

Azhafizah[フィザ] said...

murah rezeki shida..congrate!kene banjer camni..hihi

peyansanstaro said...

Tahniah2..
ala abaikan je cik annon tu semak je..
xuka orng bhgia lgsong... ada je nk dkmplen.. hampeh !

caliph shuriken said...

congratz shida.. meriah dgn BE hujung tahun ^^

tiefazatie said...

tahniah sis..ifa dh xde be berbulan dh nie..huu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah shida.. ^_^

Bro Ahmad said...

bro nak ceraikan nuffnang hmm tahniah shida

Saiazuan said...

20 dah??? perghhhhhhh last dpt be bln9 aritu :(

Wanie said...

tahniah2..smpi 3 BE run serentak..mantap la shida..

Bui Junaidi said...

berkat kesabaran..tahniah

♪ cik katak ♪ said...

bestnya... :)

Aida Omar said...

Alhamdulillah murah rezeki shida ea?
KFC satu :P

patriq said...

rezki sia..tahniah..

Syuxer said...

sekali lagi syuk jeles hahaha..tak dapat2 lagi BE neh hehe..

zareliqa afiqa said...

wow! dpat BE ag tu.tahniah2~ boley belanja mcD.kekkee :D

Cik Azizah said...

kelas kau shida! hehe tahniah my dear..abaikan si anon tu.. bagus gak die buat onar dlm blog ni..dpt rezeki dr nuffnang.siapa sangka.

apik pehe said...

sabar la dengan apa jua yang terjadi

mummyriena said...

tahniah shida..blh lah dtg KL blnja aku makan heheee..aku dah upload gmbar rysha ckur rmbt nnt tgk kat fb k :)

tilam.BKFM said...

wahh best tu shida..nnt ajar zue plak keh :)

_mauhaha_corner said...

waa..congrat..:))saba yea kak dengan orang cmtue..

katak comel said...

beznye..ley blnje kn

Syaza Zul said...

Wah, bestnye *jeles*