Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 17 November 2011

Terima kash Nuffnang untuk BE (buffered earning) ke 20

   Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdullah shida rasa lega walaupun 2 3 hari ni shida rasa macam terasa bengang nak marah fedup semuanya ada lah, nasib lah shida ni penyabar juga tahan saja telinga, orang atau anon asyik cakap yang bukan-bukan dekat shida dan blog yang tak seberapa ni. tak apa lah shida tolak ketepi je soal tu. sebabnya ada cerita lagi menarik dan best dari itu shida nak share kan dengan korang semua :) happy juga rasanya ~
pada selasa lepas entri yang ini ---> klik sini Nuffnang dengan baik hati bagi shida BE ke19 dan hari ni dengan kecoh-kecoh pasal ANON a.k.a HERY buat hal lam blog shida naik pula BE ke 20 berlegar-legar dalam blog shida yang tak berapa indah ni. Alhamdulillah syukur dan terima kasih pada Nuffnang untuk BE Prince Hotel, Taiwanese Restaurant Promotion :) kalau korang jumpa iklan ni cuba klik tengok apa ada dalam tu ya :)
rasanya hujung tahun nanti (2011) shida dah boleh cashout duit Nuffnang ni untuk kali ke3 seronok dan best kerjasama dengan Nuffnang. Dalam menghasilkan earning sambil shida belajar bersabar dan berjimat cermat. mungkin duit kali ke 3 ini shida nak hadiah untuk pemenang GA shida yang akan datang, mungkin shida plan nak buat GA tahun depan (2012) ^^insyallah, sekali lagi terima kasih Nuffnang dan juga pada kawan-kawan blogger yang sentiasa support shida dari shida seorang newbie hingga seperti sekarang :)
untuk tutorial NUFFNANG boleh klik TUTORIAL ditab menu shida Thank You!
amaran keras!! tak faham sila bertanya jangan komplen dulu ya! shida tak berapa suka sikap macam tu :)



21 comments:

  1. murah rezeki shida..congrate!kene banjer camni..hihi

    ReplyDelete
  2. Tahniah2..
    ala abaikan je cik annon tu semak je..
    xuka orng bhgia lgsong... ada je nk dkmplen.. hampeh !

    ReplyDelete
  3. congratz shida.. meriah dgn BE hujung tahun ^^

    ReplyDelete
  4. tahniah sis..ifa dh xde be berbulan dh nie..huu

    ReplyDelete
  5. bro nak ceraikan nuffnang hmm tahniah shida

    ReplyDelete
  6. 20 dah??? perghhhhhhh last dpt be bln9 aritu :(

    ReplyDelete
  7. tahniah2..smpi 3 BE run serentak..mantap la shida..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah murah rezeki shida ea?
    KFC satu :P

    ReplyDelete
  9. sekali lagi syuk jeles hahaha..tak dapat2 lagi BE neh hehe..

    ReplyDelete
  10. wow! dpat BE ag tu.tahniah2~ boley belanja mcD.kekkee :D

    ReplyDelete
  11. kelas kau shida! hehe tahniah my dear..abaikan si anon tu.. bagus gak die buat onar dlm blog ni..dpt rezeki dr nuffnang.siapa sangka.

    ReplyDelete
  12. sabar la dengan apa jua yang terjadi

    ReplyDelete
  13. tahniah shida..blh lah dtg KL blnja aku makan heheee..aku dah upload gmbar rysha ckur rmbt nnt tgk kat fb k :)

    ReplyDelete
  14. wahh best tu shida..nnt ajar zue plak keh :)

    ReplyDelete
  15. waa..congrat..:))saba yea kak dengan orang cmtue..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.