Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 24 November 2011

Terima kasih sekali lagi Nuffnang untuk BE ke 21 | rezeki jangan ditolak!

   Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah macam tak sangka pula shida dapat lagi BE dibulan yang sama. sekarang sudah ada 4 BE tengah running. Alhamdulillah berkat kesabaran dan kekalkan trafik blog sekarang earns BE semua dah melebihi RM10. tak lagi campur CTR BONUS shida. harap-harap BE kali ni lama. Terima kasih jugalah sebab kawan-kawan blog shida tak putus-putus berkunjung ke blog shida ni. MAAF juga sejak kebelakangan ni shida agak kurang BLOGWALKING sebab terlalu sibuk dengan hal-hal dirumah. Tugas yang shida pikul sekarang agak berat dah terasa macam bebanan macam sudah berkeluarga pula ^_^ amboiii!! gataii naa!! hahaa^^
Nuffnang oh Nuffnang terima kasih ya! i love u lah!! eh tadi masa blogwalking blog ke blog rasanya Cik Jiejah si minah pink kita ni dapat BE yang sama ADIDAS NEO, tahniah cik jiejah sayang sama lah KITA ^_^ dengan harapan shida kali ini dapat buat yang terbaik untuk blog dan membantu sesiapa didalam kesulitan dalam mengedit blog. harap-haraplah dapat membantu dengan mudah ~
maaf shida akan lebih pastikan blogwalking lagi lepas ni, tunggulah keadaan dirumah kerja dirumah ni dapat distabilkan dalam seminggu ni. ANYAH jangan marah ye ^_^  *nak tips dapat BE sila lihat TUTORIAL shida thank you :)




24 comments:

  1. huyoooo.. msti trafik tiptop ni :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah! kenalah belanja yek.

    *macam mana kira, yg itu ke 21? hihi!

    ReplyDelete
  3. bestnyer tengok dapat be banyak2 kami skit jer tp tak pa usaha tangga kejayaan :)
    skema giler ayat

    ReplyDelete
  4. Wahhh banyak gilessss BE Shida. Me so jelesss ok! Hehehe

    ReplyDelete
  5. wah best nya shida.. nant nk try tutorial shida tok dpt be :)

    ReplyDelete
  6. tahniah shida..be dan me lain kan

    ReplyDelete
  7. fiza je tak dapat BE lagi ni..dah majuk dah..hehe..btw congrate both of you sayang..shida n jijah..pasni kene banjer fiza..lalalala~

    ReplyDelete
  8. haah yunk..jijah baru dapat adidas neo..tahniah jugak yunk! BE banyak tu..kekalkan la trafik k..hehehe

    ReplyDelete
  9. Bertuahnya Shida dah banyak dapat BE..huhu,Iqa pulak yg excited baca!weeee.. :D

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..asyik masuk jer..hehe

    ReplyDelete
  11. Syukur.. Tahniah ye. Kami tumpang gembira dan juga tumpang jeles.. ;D




    *Nak tananya sikit, entri penghargaan untuk Nuffang macam ni ada bagi effect juga ke? (just nak tahu)

    ReplyDelete
  12. seronoknyeeeeeeee~

    ^^

    ReplyDelete
  13. tahniah sida!! pas ni leh blnja pat MCD yg baru buka kat simpang tu kan kih3 :P

    ReplyDelete
  14. byk lah duit ko shida..blh la mai KL pasni heheee..

    ReplyDelete
  15. haha xmarah pon laaa alang...
    jeles btul memanjang dpt be je, bile alang nk aja btul2 nk kasi dapat nuffnang byk niee..hihihh

    ReplyDelete
  16. fuhh.. jeles nye.. hehehe.. tahniah

    ReplyDelete
  17. same la kite, dapat gak adidas ni..be running sampai 4 tu shida..

    ReplyDelete
  18. tahniah shida...murah rezeki shida :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.