Terima kasih sekali lagi Nuffnang untuk BE ke 21 | rezeki jangan ditolak! | Dunia sebenar Shida Terima kasih sekali lagi Nuffnang untuk BE ke 21 | rezeki jangan ditolak!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 24 November 2011

Terima kasih sekali lagi Nuffnang untuk BE ke 21 | rezeki jangan ditolak!

   Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah macam tak sangka pula shida dapat lagi BE dibulan yang sama. sekarang sudah ada 4 BE tengah running. Alhamdulillah berkat kesabaran dan kekalkan trafik blog sekarang earns BE semua dah melebihi RM10. tak lagi campur CTR BONUS shida. harap-harap BE kali ni lama. Terima kasih jugalah sebab kawan-kawan blog shida tak putus-putus berkunjung ke blog shida ni. MAAF juga sejak kebelakangan ni shida agak kurang BLOGWALKING sebab terlalu sibuk dengan hal-hal dirumah. Tugas yang shida pikul sekarang agak berat dah terasa macam bebanan macam sudah berkeluarga pula ^_^ amboiii!! gataii naa!! hahaa^^
Nuffnang oh Nuffnang terima kasih ya! i love u lah!! eh tadi masa blogwalking blog ke blog rasanya Cik Jiejah si minah pink kita ni dapat BE yang sama ADIDAS NEO, tahniah cik jiejah sayang sama lah KITA ^_^ dengan harapan shida kali ini dapat buat yang terbaik untuk blog dan membantu sesiapa didalam kesulitan dalam mengedit blog. harap-haraplah dapat membantu dengan mudah ~
maaf shida akan lebih pastikan blogwalking lagi lepas ni, tunggulah keadaan dirumah kerja dirumah ni dapat distabilkan dalam seminggu ni. ANYAH jangan marah ye ^_^  *nak tips dapat BE sila lihat TUTORIAL shida thank you :)




24 Jari Ohsem:

Saiazuan said...

huyoooo.. msti trafik tiptop ni :D

blog-tips-kurus said...

Tahniah! kenalah belanja yek.

*macam mana kira, yg itu ke 21? hihi!

Cik Kasut said...

bestnyer tengok dapat be banyak2 kami skit jer tp tak pa usaha tangga kejayaan :)
skema giler ayat

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah shida..murah rezeki.. ^^

sarah mohamad said...

Wahhh banyak gilessss BE Shida. Me so jelesss ok! Hehehe

♪ cik katak ♪ said...

wah best nya shida.. nant nk try tutorial shida tok dpt be :)

Bro Ahmad said...

tahniah shida..be dan me lain kan

Bui Junaidi said...

masyukkk..*_*

Azhafizah[フィザ] said...

fiza je tak dapat BE lagi ni..dah majuk dah..hehe..btw congrate both of you sayang..shida n jijah..pasni kene banjer fiza..lalalala~

Cik Azizah said...

haah yunk..jijah baru dapat adidas neo..tahniah jugak yunk! BE banyak tu..kekalkan la trafik k..hehehe

zareliqa afiqa said...

Bertuahnya Shida dah banyak dapat BE..huhu,Iqa pulak yg excited baca!weeee.. :D

apik pehe said...

alhamdulillah..asyik masuk jer..hehe

YOUsoF said...

Syukur.. Tahniah ye. Kami tumpang gembira dan juga tumpang jeles.. ;D




*Nak tananya sikit, entri penghargaan untuk Nuffang macam ni ada bagi effect juga ke? (just nak tahu)

i am S!L4H.. said...

seronoknyeeeeeeee~

^^

caliph shuriken said...

congratz shida, byknya dpt BE ^^

patriq said...

tahniah sida!! pas ni leh blnja pat MCD yg baru buka kat simpang tu kan kih3 :P

mummyriena said...

byk lah duit ko shida..blh la mai KL pasni heheee..

Chikova_Araishii said...

haha xmarah pon laaa alang...
jeles btul memanjang dpt be je, bile alang nk aja btul2 nk kasi dapat nuffnang byk niee..hihihh

sue perbs.. said...

fuhh.. jeles nye.. hehehe.. tahniah

Wanie said...

same la kite, dapat gak adidas ni..be running sampai 4 tu shida..

Aida Omar said...

sekali lagi rezeki datang :)

efa said...

tahniah shida...murah rezeki shida :)

Saiazuan said...

murah rezeki :)

HazwanDotCom said...

wah tahniah kak