Wordless Wednesday | Funny lazy girl *agaknya korang macam ni tak? | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Funny lazy girl *agaknya korang macam ni tak?

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 9 November 2011

Wordless Wednesday | Funny lazy girl *agaknya korang macam ni tak?

    Assalamualaikum, peace upon you.




23 Jari Ohsem:

caliph shuriken said...

klakar laa kartun ni, hukk...

Bro Ahmad said...

hahahaa pemalasnya shida..takleh buat bini ni XD

Mila Ahmad said...

kadang-kadang ada hari yg kita malas boleh jadi mcm ini haha.

♪ cik katak ♪ said...

hehhee tu cadar corak baju ke.. :P
kalo dah datang angen mls..boleh je jd camtu :P

Cik Azizah said...

huhuhu memang kalau malas begini la jadinya...huhuhu

chiah_ismile said...

xptt tol,kuis la sket kain 2 ketepi...ahahaha..

Odah + One = OdahOne said...

agknya mmg design selimut mcm tu kot...komen dr org yg malas...hoho

Bui Junaidi said...

kenapa pemalas sangat ni...hahaha

Azhafizah[フィザ] said...

nak geleng kepale laju laju bile tgk gambar ni ^_^

p/s:wordless

erleena said...

hahahah tp kamik alih dlu bju2 pastu tdoq HAHA

keri ikhwan said...

urat perut terputus sebab gelak!!
ya...tahniah, anda dinobatkan sbg orang paling malas di dunia! adoi... xleh berenti gelak...

peyansanstaro said...

Macam saya je..
Bezanya.. kalau bnyak barang dkt katil..

Tidor atas lantai je la..

Hahaha~~

p/s : cantik la hder kak Shida..
Tukar yang baru ye.. Hehe =D

Wanie said...

insyaallah tak :)

Fathiah Hamim said...

hahahaha kelakar la.
fa kalo over terlampau to the max punya penat baru jadi macam neh. hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..ada yg malas ke macam ni... :D

zareliqa afiqa said...

hehehe~ kemalasan kuasa dua kot.tak patot~ tak patot~ :D

hyz said...

mmg giler malas.....

Saiazuan said...

haha pemalas tul

APAN said...

teruk kalo pompuan gini.haha...

mummyriena said...

xsgka plak shida ko mcm ni skg hahaa :P

patriq said...

sida pomaleh ye skg..larikk...

MaYa MustWany said...

huhuh tak de la gaban sangat macam tuh

Cik Nurul said...

hahahaa over sgt malas tu.. kahkahkah