Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 9 November 2011

Wordless Wednesday | Funny lazy girl *agaknya korang macam ni tak?

    Assalamualaikum, peace upon you.




23 comments:

  1. hahahaa pemalasnya shida..takleh buat bini ni XD

    ReplyDelete
  2. kadang-kadang ada hari yg kita malas boleh jadi mcm ini haha.

    ReplyDelete
  3. hehhee tu cadar corak baju ke.. :P
    kalo dah datang angen mls..boleh je jd camtu :P

    ReplyDelete
  4. huhuhu memang kalau malas begini la jadinya...huhuhu

    ReplyDelete
  5. xptt tol,kuis la sket kain 2 ketepi...ahahaha..

    ReplyDelete
  6. agknya mmg design selimut mcm tu kot...komen dr org yg malas...hoho

    ReplyDelete
  7. kenapa pemalas sangat ni...hahaha

    ReplyDelete
  8. nak geleng kepale laju laju bile tgk gambar ni ^_^

    p/s:wordless

    ReplyDelete
  9. hahahah tp kamik alih dlu bju2 pastu tdoq HAHA

    ReplyDelete
  10. urat perut terputus sebab gelak!!
    ya...tahniah, anda dinobatkan sbg orang paling malas di dunia! adoi... xleh berenti gelak...

    ReplyDelete
  11. Macam saya je..
    Bezanya.. kalau bnyak barang dkt katil..

    Tidor atas lantai je la..

    Hahaha~~

    p/s : cantik la hder kak Shida..
    Tukar yang baru ye.. Hehe =D

    ReplyDelete
  12. hahahaha kelakar la.
    fa kalo over terlampau to the max punya penat baru jadi macam neh. hehe

    ReplyDelete
  13. hehe..ada yg malas ke macam ni... :D

    ReplyDelete
  14. hehehe~ kemalasan kuasa dua kot.tak patot~ tak patot~ :D

    ReplyDelete
  15. teruk kalo pompuan gini.haha...

    ReplyDelete
  16. xsgka plak shida ko mcm ni skg hahaa :P

    ReplyDelete
  17. sida pomaleh ye skg..larikk...

    ReplyDelete
  18. huhuh tak de la gaban sangat macam tuh

    ReplyDelete
  19. hahahaa over sgt malas tu.. kahkahkah

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.