Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 2 November 2011

Wordless Wednesday | WANITA hati-hati ketika masuk tandas!!

   Assalamualaikum peace upon you.
stupid sungguh orang yang rakam ni!!




28 comments:

  1. bia betikk !!!

    hati2 la pasnie aku pun.. haha

    ReplyDelete
  2. sida kena hati-hati pasni taw!!

    ReplyDelete
  3. org berqadak hajat pun nk rakam ker? dh xde keje lain agknya...org yg keje cuci tandas tu 10x lebih mulia drpd kaki skodeng kat tandas...dasar bajingan tandas...hoho

    ReplyDelete
  4. ish..ish..tu yang sis takut nak masuk tandas awam..

    ReplyDelete
  5. memang bodo0 sape yg rakam tu..org nak berak pun nak tengok kee..eee geramnyee!!

    ReplyDelete
  6. semua tmpat da rse xslmt da...huhuhu

    ReplyDelete
  7. ish..teruk betul perangai orang yang rakam ni..cube die yang dirakam..sebab tu la fiza ade satu habit..tak suke gune toilet awam (=

    ReplyDelete
  8. uissshhh...untung2 dpt wayang free..adeh,semua tempat dh x selamat kan..len kali tak yah g tandas awam cam fiza..

    ReplyDelete
  9. uihh seram sejuk aku tgk shida oi..bahaya lah!!

    ReplyDelete
  10. Ya Allah, Minta dijauhkan dari segala perbuatan jahat manusia dan jin. Amiin...

    ReplyDelete
  11. errrr...ape ni, teruk la smpi dlm toilet pn nak rakam..haih

    ReplyDelete
  12. cmna nak tau kmera da kat c2.huhu kat c2 mesti tong sampah kan..pasnie kena belek2 tong sampah

    ReplyDelete
  13. ehmm..kena tahan gak kencing kat umah

    ReplyDelete
  14. wooo wooo ape ni shdia..haha skodeng time ka?? gila btol ini org!!

    ReplyDelete
  15. sama2 kita berhati2 ye..jenayah ada dimana-mana

    ReplyDelete
  16. menakutkan je kan skang ni..

    mcm2 orang ada...

    msk fitting room pon kena hati2 tau!

    ReplyDelete
  17. weyh ! kurang hajaq giler kortt !!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  18. fuhh memang bodohla sapa yang wat dajjal gini..takde otak langsung uhuhu..sian sapa yang jadi mangsanya

    ReplyDelete
  19. hebatnya org yg buat nie . haiyoo . mentaliti aras tanah . tapi akal aras langit . tak bodoh tapi bangang . gila sex . puuiii . apalah nak jadi -,-'

    ReplyDelete
  20. astaga menakutkan jer...jangan la kita terkena mcam ni!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.