rahsia atau tips melupakan kekasih lama | EXTREMENYA! | Dunia sebenar Shida rahsia atau tips melupakan kekasih lama | EXTREMENYA!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 9 December 2011

rahsia atau tips melupakan kekasih lama | EXTREMENYA!

    Assalamualaikum, peace upon you.
  • korang tulislah 10 pucuk surat dan korang poskan kat diri korang sendiri, pastu balaslah balik kesemua surat-surat tersebut, Lakukan setiap hari, 3 kali sehari dan lihat akan hasilnya ^_^
  • Jauhkan diri korang daripada filem-filem Hindustan dan juga drama-drama melayu yang tangkap raung^^hehee
  • Join ruangan berkenalan di dalam majalah-majalah, chat-chat room atau buat sesi berkenalan tepi-tepi jalan. Buka lah warung khas untuk sesi interview tu, Alaaa... bunga bukan sekuntum,kumbang bukan seekor berlambak lagi ~_^
  • Buat perusahaan menternak itik: Nanti bila itik dah bertambah, pasti akan lupa kat pasangan korang tu, sebab terlalu sibuk menjaga itik gembo gembo ^_^
  • Sibukkan diri dengan bekerja, Bantai overtime banyak-banyak. Bila duit dah berjuta nanti, cari je yang lain, kahwin terus, senang hidup tak payah susah-susah nak sakitkan kepala nak tunggu jodoh datang. bila duit ada segalanya pun ada! eh!! yeke??
  • pergi ngadap cermin yang sememangnya setia dengan korang, buat lah lawak gile-gile! yang tak masuk dek akal, lepas tu gelak lah sendiri <--- siott jerk!!
  • Kalau still teringat dekat pasangan korang tu, korang pergi cari tangga, alaa.. cari lah dekat rumah mana-mana atau pun bangunan berhampiran, buat-buatlah terjatuh dari tangga, sampai terus hilang ingatan, nescaya lah!.. akan lupakan terus pasangan korang! dengan diri sendiri pun korang tak akan ingat-ingat  lagi^^ wakakaka 
  • Gantung gambar si dia kat dinding kutuk, karate, gusti, gigit, mamam, telan, buat lah apa-apa je asal hati rasa puas!!
  • Kalau susah sangat hantuk je kepala tu kat dinding rumah, buat lah sampai rasa dah bosan dengan hantukan tu ok <--- errrr..
  • Kalau ingatan korang masih ada, pergi je rumah jiran sebelah, pinjam tukul, pastu buat lah tak tau sambeil ketuk kpala sendiri sampai  ilang ingatan <--- agak-agak ada yang nak buat tak??
  • kalau rasa semua diatas tak berkesan juga "apa kata cari penggantinya" lebih senang cerita cari pasangan baru lagi hebat lagi baik lagi urmhh!! dari yang sebelum ni. Pasti korang puas hati dan bahagia justeru kekasih lama tak akan muncul lagi ^_^ 

macam mana? ada yang nak cuba? cubalah belum cuba belum tahu, dah cuba mesti tak mahu cuba lagi hehe^^ SELAMAT MENCUBA~

psstt..jom berkenalan dengan bro Eqbal zack klik sini > blog Eqbal Zack





25 Jari Ohsem:

AYIE ABAS said...

shida...
tak dpt laa ayie nk apliksikan tips2 dlm entry ni sbb ayie tak pernah ada kekasih lama...ermmmm :P

Elie Lily said...

tak perlu ingat kenangan lalu, kalau sudah breakup! its hard, but we have too kan? buat apa igt pada bnda yg dah lepas, btul?

Wanie said...

dah lupe dah pun shida..hehe..tak dapat nak praktikkan tips 'hebat' ni..hihihi

sea_lavender said...

menarik perkongsian~
bagi saye kte teruskan mndoakn kebhagiaan pasangan yg pnh bersama tu...mgkin itu yg terbaik..walaupn dia bkn menjadi milik kita lagi.. namun kte akn berasa tenang.. Insya-Allah..

Teenager Housemaid said...

huahuahua..
nasib baik saya tak pernah ade bf..
mcm susah je nk handle klu clash..arha

Lia Irdelia said...

tips ni boley pakai ker?

hahahha..

caliph shuriken said...

tips extreme giler2 ni, hikk...

♪ cik katak ♪ said...

hahaha shida kalo bela itik tp itik2 mandul.. tak beranak pinak macam mana? heheehhe :P

Odah + One = OdahOne said...

mmg bhaya & ekstrem ni shida...bukan setakat lupa kekasih lama tapi terus hilang ingatan ni & org terus lupa kat kita selama2nya...hoho...

Cik Azizah said...

hahaha kelakaaaaaaaaaaarrr! macam ni berkesan eh..hahaha

afzalsukasuki said...

tu tulis surat tu..nak kena pakai setem berapa posen ea?hehe

nice tips shida :)

Saiazuan said...

klu bleh nk jauhkn diri dari musik, sbb dia penggemar music dan banyak good song she had introduce kat zuan.. hmmm trauma with love.. :(

yeas el said...

hehehe . menarik tips tuu . tp kena pk 2 , 3 kali sebelum nak bwat :D hehee

Chikova_Araishii said...

ganah nye alang!
alang try lu ah,hahaha

laskar pelangi said...

Hik3 senang jer xnak kasi ingat kat ex.. delete segala jenis gambar n msg depa...kalau boleh delete terus nom dia...insyaAllah xingat sangat dah..fikir positif:)

bukan retis said...

suka part yg hantuk pala tu...hahha

zareliqa afiqa said...

kekeke..takmo lar hantukkan kepala sendiri kat dinding.Mencederakan diri sendiri jek.
Baik g hantuk kepala ex tu jep.heee :D Puas atie.weeee^^

Syuxer said...

masa akan menyembuhkan..insyaAllah ex dapat dilupakan nanti..cuma kenangan akan mengusik sekali sekala..memori cinta pandang pertama susah nak hilangkan..

Ana Farhana said...

hoyeahhhh~

tips bagus nihh..eheee

Bui Junaidi said...

bela itik..???hua..hua..itik gembo2..lucu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cari pengganti jer lah kan..sure dpt lupa yg lama.. :)

amusingocean said...

nice to see your blog.

Azhafizah[フィザ] said...

cari baru je senang..terus lupe kot!

patriq said...

tak yah ada sape lg senang..heheee

penkcintadia said...

p ade sesetengah org xdpt lupe.. p jdkn ex tu sbg kwn.. how ah..?? huhu.. nice entry cik shida.. follow yep.. =)