Segmen : Up Traffik Akhir Tahun! | Dunia sebenar Shida Segmen : Up Traffik Akhir Tahun!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 29 December 2011

Segmen : Up Traffik Akhir Tahun!

   Assalamualaikum, peace upon you.
Firstly terima kasih kepada blogger Qaseh kerana tag shida segmen ini, qaseh macam tau-tau saja yang shida tengah serabut pikir nak update entri apa kan. so hari ni join segmen up trafik yang bagi shida memang cukup mantap dan meriah sebab sejak akhir-akhir ni susah nak dapat trafik dengan kesibukan yang melanda diri shida sekarang. Mohon maaf kawan-kawan huhu~
so segmen ini dianjurkan oleh blogger Nabila Medan, thanks dear untuk segmen yang sangat-sangat bagus dan bagi shida semua blogger patut join ok. Nak join kene cepat sebab segmen akan melabuhkan tirai pada 30.12.2011 so shida pun taip laju-laju ni. Hope dengan join segmen ini dapat la trafik-trafik sampingan dari segmen ini. Arghhh!!! sibuknya aku mengalahkan perdana menteri pula haihh^^ Nak join?? klik banner cepat!!

mohon maaf pada Nabila Medan sebab shida tak dapat tag sesiapa memandangkan masa dah suntuk kan. so pada blogger yang dapat baca update shida ni boleh terus join sebabnya masa sedang berlalu......




7 Jari Ohsem:

Cik Azizah said...

rajin shida join..hehe

cunndaa said...

berminat nak join kalau sempat ^^

Azhafizah[フィザ] said...

segmen menarik ni..jom up traffic sesama kasik sesak >.<

LiLy @ MumMyQiStInA said...

All the best shida..^^

Koding said...

Mari kita ramai2 join segmen ni..

Qaseh Qistina said...

thanx shida sudi join..kasi up trafic sini..ngeh ngeh =P

dEdEQ dE wIshEs said...

RAJIN AKAK JUIN SEGMEN KAN .. MAKIN NAIK TRAFIK AKAK .. CAYALAH