Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 29 December 2011

Segmen : Up Traffik Akhir Tahun!

   Assalamualaikum, peace upon you.
Firstly terima kasih kepada blogger Qaseh kerana tag shida segmen ini, qaseh macam tau-tau saja yang shida tengah serabut pikir nak update entri apa kan. so hari ni join segmen up trafik yang bagi shida memang cukup mantap dan meriah sebab sejak akhir-akhir ni susah nak dapat trafik dengan kesibukan yang melanda diri shida sekarang. Mohon maaf kawan-kawan huhu~
so segmen ini dianjurkan oleh blogger Nabila Medan, thanks dear untuk segmen yang sangat-sangat bagus dan bagi shida semua blogger patut join ok. Nak join kene cepat sebab segmen akan melabuhkan tirai pada 30.12.2011 so shida pun taip laju-laju ni. Hope dengan join segmen ini dapat la trafik-trafik sampingan dari segmen ini. Arghhh!!! sibuknya aku mengalahkan perdana menteri pula haihh^^ Nak join?? klik banner cepat!!

mohon maaf pada Nabila Medan sebab shida tak dapat tag sesiapa memandangkan masa dah suntuk kan. so pada blogger yang dapat baca update shida ni boleh terus join sebabnya masa sedang berlalu......




7 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.