Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 11 December 2011

Tahniah buat Cik Azizah | Selamat Bertunang & Selamat Pengantin Baru

    Assalamualaikum, peace upon you.
Hai semua apa khabar? hehe^^ skema  pula, ok ok focus-focus. Entri hari ini shida buat khas buat Cik Azizah a.k.a Jiejah sempena tarikh hari ini 11.12.11 Ahad Hari Pertunangan dan Pernikahan Cik Azizah. Semoga semuanya selamat dan berjalan dengan lancar. Hope abang Nevy (Zulkhairi Syafiq) dapat lafaz sempurna untuk Cik Azizah. Lepas ni dah jadi suami isteri Cik Azizah dan pasangan ada tanggungjawab yang lebih berat dan penting lah. Bila dah bergelar suami isteri kena tahulah tanggungjawab dan peranan masing-masing kan. Lepas tak ada dah la mandi tak basah, tidur tak lena, makan tak kenyang, pegang tak tercapai dan sebagainya :P Semuanya dah selesai :)
Moga perhubungan suamisteri dan perjalanan kehidupan Cik Azizah lepas ni bahagia dan diberkati. Tak berjauhan lagi dengan abang nevy kan. Shida doakan kebahgiaan hingga akhir hayat dan dikurniakan anak yang comel, jambu, soleh dan solehah AMIN~ masa Majlis resepsi pada 25 February 2012 nanti kalau dijemput oleh Cik Azizah sendiri, insyallah shida akan sampai keteratak Cik Azizah di Negeri Sembilan. Kalau boleh nak duduk tempat-tempat VIP hehee^^ almaklum lah tetamu dari jauh perak mali, hahaa melampau betul ~_^

lepas ni status dah bertukar dan tak lama lagi nak jadi seorang IBU hope dengan berbezaan dan pembaharuan dalam kehidupan Cik Azizah tak merubah kita sebagai sahabat dunia dan akhirat. Sayang Cik AZizah ^_^




22 comments:

  1. selamat pengantin baru untuk jijah..kite bile pulak ye nak ikut jejak langkah jijah ni..pasni kite panggil jijah puan jijah lah kan..

    ReplyDelete
  2. semoga sis zizah bahagia sampai kahwin nnti..amin...

    ReplyDelete
  3. semoga bahagia sayangku jijah..hek3 =)
    ehhh ingatkan dia bertunang jer.rupanya kawen terus ye..selamat pengantin baru jijah:)

    ReplyDelete
  4. alalala~ shuwetttnya! selamat bertunang & selamat pengantin baru jugak tuk cik jiejah!^^

    ReplyDelete
  5. selamat bertung dan selamat pengntin bru cik azizah :)

    ReplyDelete
  6. dah bertukar status cik jijah kan..smg rumahtangga yang dibina berkekalan ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  7. Tahniah & selamat pengantin baru buat Jijah..Moga kekal Bahagia selamanye..^^

    ReplyDelete
  8. semoga berkekalan sehingga ke akhir hayatt..

    ReplyDelete
  9. wah! cik jijah dah kawen la. bestnya. hehe

    ReplyDelete
  10. jeles ng jijah...heheh.btw congrat sis.
    shida pun sama...nonie sentiasa doakn semoga cepat sampi seru ngn jodoh y terbaik..^_^

    ReplyDelete
  11. congratz jijah.. selamat pengantin baru ^^

    ReplyDelete
  12. congratz jijah & hope shida pun berjangkit pasni...hoho...

    ReplyDelete
  13. Jiejah..welcome to the 'puan' club..hehe

    ReplyDelete
  14. tahniah..semoga berbahgia selalu hendaknya

    ReplyDelete
  15. tahiah buat jijah and suami... ;)

    ReplyDelete
  16. keje dah lain ni ..
    jarang update :(

    yeah2..jijah dah tunang..:)
    lama borak2 mcm dlu

    ReplyDelete
  17. Semoga Bahagia Dunia Dan Akhirat :)

    ReplyDelete
  18. Amin...mekasih semua..datang kenduri nanti 25.2.12 k..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.