Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 24 December 2011

tahniah! pada 5 blogger yang akan di review | jawapannya adalah..

   Assalamualaikum, peace upon you.
ini adalah jawapan yang shida dapat dari pemerhatian 24jam shida, hahaa..jangan percaya ok! ^_^ so jawapannya 6 ada 1 dan N ada 1,dimana letaknya 6 dan N shida dah tunjukkan dalam gambar. so korang lak jumpa tempat yang sama atau tempat lain? cuba share dengan shida, mana tahu korang ada jumpa tempat yang shida tak nampak kan hehe =.=
so seperti yang dijanji shida 5 blogger terawal beri jawapan yang tepat dan cepat pada teka-teki kali ini shida akan review blog mereka. dan 5 blogger yang mata mereka memang power dan terbaik mungkin time tenung-tenung nombor dan huruf tu ada pening-pening mungkin, mereka adalah :
1. Miss Xyz   2. Cik Asfz   3. Zuramira   4. dhia adawiyah   5. peyansanstaro 

sorry sebab shida tak letak link lagi. tunggu lah masa shida review nanti shida letak backlink  banyak-banyak ok. tahniah pada blogger yang dapat di review nanti. insyallah shida buat seringkas dan sebaiknya nanti. Ada masa nanti shida bagi teka-teki yang lebih mencabar untuk kita sama-sama panaskan minda kita sebelum melangkah tahun baru 2012 nanti tungguuu :)




15 comments:

  1. Tahniah kepada pemenang..
    Hahahaha=))

    p/s : Dah pernah teka benda ne..
    Kak Shida ambik dalam FB kan..
    Hehehe [kantoi sudah]

    UNTUNG LA AKU !

    ReplyDelete
  2. Bagus gak teka teki ne..

    p/s : senaman mata..
    Yeah, w/pon pkai crmin mata i still blh teka.. Terima kasih Facebook.. Hahahahaha=))

    Alhamdulillah ~~

    ReplyDelete
  3. alaaaa zuan terlepas something menarik!!! :(

    ReplyDelete
  4. 6 ada 1
    n pun ada satu..huhu.. adam betul....yeah.. ^^ <--- style lambat

    ReplyDelete
  5. gigi x nmpk lgsug jwpn dia. acane ni. haha

    ReplyDelete
  6. Tahniah kpd yg berjaya! Dan gud luck kpd Shida..

    Tajuk entri terbaru di blog JR: "Wanita Melayu Pendek Umur...Mengapa, Mengapa, Mengapa?"

    ReplyDelete
  7. hahahaaha tahniah2..aduh komen aku..mati betol!! lalala :p

    ReplyDelete
  8. tag awak kat cni http://contestsesajer.blogspot.com/2011/12/pencarian-blog-paling-cun.html

    ReplyDelete
  9. Yeayy! jawapan betul.sama dengan tempat yg shida tunjuk tu.tp...lambat lar pulak.heee :D

    ReplyDelete
  10. jom promote banner blog anda di blog saya secara PERCUMA selama SEMINGGU !

    jom join ni...:

    http://tirana91.blogspot.com/2011/12/promote-banner-blog-anda-secara-percuma.html

    ReplyDelete
  11. haha nnt nak try jugak jwb teka-teki dr shida :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.