tahniah! pada 5 blogger yang akan di review | jawapannya adalah.. | Dunia sebenar Shida tahniah! pada 5 blogger yang akan di review | jawapannya adalah..

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 24 December 2011

tahniah! pada 5 blogger yang akan di review | jawapannya adalah..

   Assalamualaikum, peace upon you.
ini adalah jawapan yang shida dapat dari pemerhatian 24jam shida, hahaa..jangan percaya ok! ^_^ so jawapannya 6 ada 1 dan N ada 1,dimana letaknya 6 dan N shida dah tunjukkan dalam gambar. so korang lak jumpa tempat yang sama atau tempat lain? cuba share dengan shida, mana tahu korang ada jumpa tempat yang shida tak nampak kan hehe =.=
so seperti yang dijanji shida 5 blogger terawal beri jawapan yang tepat dan cepat pada teka-teki kali ini shida akan review blog mereka. dan 5 blogger yang mata mereka memang power dan terbaik mungkin time tenung-tenung nombor dan huruf tu ada pening-pening mungkin, mereka adalah :
1. Miss Xyz   2. Cik Asfz   3. Zuramira   4. dhia adawiyah   5. peyansanstaro 

sorry sebab shida tak letak link lagi. tunggu lah masa shida review nanti shida letak backlink  banyak-banyak ok. tahniah pada blogger yang dapat di review nanti. insyallah shida buat seringkas dan sebaiknya nanti. Ada masa nanti shida bagi teka-teki yang lebih mencabar untuk kita sama-sama panaskan minda kita sebelum melangkah tahun baru 2012 nanti tungguuu :)




15 Jari Ohsem:

peyansanstaro said...

Tahniah kepada pemenang..
Hahahaha=))

p/s : Dah pernah teka benda ne..
Kak Shida ambik dalam FB kan..
Hehehe [kantoi sudah]

UNTUNG LA AKU !

peyansanstaro said...

Bagus gak teka teki ne..

p/s : senaman mata..
Yeah, w/pon pkai crmin mata i still blh teka.. Terima kasih Facebook.. Hahahahaha=))

Alhamdulillah ~~

caliph shuriken said...

nsib baik jawapan btul aritu ^^

Saiazuan said...

alaaaa zuan terlepas something menarik!!! :(

Adam Fikri said...

6 ada 1
n pun ada satu..huhu.. adam betul....yeah.. ^^ <--- style lambat

gigiAriEma said...

gigi x nmpk lgsug jwpn dia. acane ni. haha

_mauhaha_corner said...

tahniah!!!:)))

JR said...

Tahniah kpd yg berjaya! Dan gud luck kpd Shida..

Tajuk entri terbaru di blog JR: "Wanita Melayu Pendek Umur...Mengapa, Mengapa, Mengapa?"

Cik Azizah said...

hahahaaha tahniah2..aduh komen aku..mati betol!! lalala :p

nurul ezzatie zulkarnain said...

tag awak kat cni http://contestsesajer.blogspot.com/2011/12/pencarian-blog-paling-cun.html

b0an said...

atoiyai...xmenang..haha

zareliqa afiqa said...

Yeayy! jawapan betul.sama dengan tempat yg shida tunjuk tu.tp...lambat lar pulak.heee :D

Bro Ahmad said...

terbalik semua 6 shida

Athira Husna said...

jom promote banner blog anda di blog saya secara PERCUMA selama SEMINGGU !

jom join ni...:

http://tirana91.blogspot.com/2011/12/promote-banner-blog-anda-secara-percuma.html

emy zulaiha said...

haha nnt nak try jugak jwb teka-teki dr shida :)