TEKA-TEKI : Nak tahu mata korang hebat atau tak? JOM TRY! | Dunia sebenar Shida TEKA-TEKI : Nak tahu mata korang hebat atau tak? JOM TRY!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 22 December 2011

TEKA-TEKI : Nak tahu mata korang hebat atau tak? JOM TRY!

   Assalamualaikum, peace upon you.
Hai semua kawan-kawan, firstly shida nak mohon MAAF sebab tak update blog selama 2 hari,bersawang blog tak update! Agak sibuk lah lately,sibuk dengan tanggungjawab terhadap kerja yang shida pikul yang shida rasa agak terbeban sebab kerja semakin banyak dan bertambah bila hampir tahun baru ni. Lagi serabut perkataan "TUA" memanggil-manggil shida semakin hari semakin dekat! ishh!! cukup tak suka,ngeri dan bla.bla.bla.bla. bila masuk tahun baru shidanya umur pun masuk umur baru. Awal pula mak lahirkan shida =.=
ok ok kita lupakan tentang itu semua,fokus pada teka-teki yang shida nak korang jawab. Peraturan main senang saja. Cuma teka berapa 6 dan N yang berada dalam gambar dibawah. Dapat teka komenkan jawapan korang ok. 5 blogger terawal dengan jawapan yang tepat shida review blog dia seringkasnya :)

dah tahu??sila komen ya! mudah-mudahan korang dapat 5 terawal shida akan review pada cuti krismas nanti. Semoga berjaya. perhatikan betul-betul jawapan senang sangat-sangat, selamat menjawab ya :) shida nak semak dan kemaskini akaun Nuffnang jap! Nak request Buffered Earnings lagi! memandangkan BE tinggal satu saja tengah running,lepas tu terus blogwalking so jumpa diblog korang semua ya ^_^

lega sangat-sangat sebab shida dah boleh buat google+,ada blogger baik hati bantu shida. tak sangka entri wordless wed tu shida baru publish beberapa jam. terus dapat bantuan. TUTOR yang dia bagi shida buat sekali terus dapat buat dalam hati lega ALHAMDULILLAH akhirnya. Jom exchange click :) next entri shida buat tutor google+  dan siapa blogger yang bantu tu shida credit kan sekali. tunggu ya!!



36 Jari Ohsem:

Miss Xyz said...

sye x psti ke tidak dgn jwpn sye ni, tp jwb aje laa kan..

6 - saya jumpa 1
N - pun saya jumpa 1 jer

saya x psti sgt, sbb mata sye ni rabun skit, hehe ^^

Zaf98 said...

huhuuu~ sume baru~ tahun baru, duit baru, umur pun baru~ hehee~ nasib baik sy mude lagi, kak~ xD

saya tau! ada satu 6 ja! yang hurup N tu, mane ade hurup N~

betul tak jawapan saya? :D

Cik Asfz said...

no 6 ada 1 jek

huruf N ada 1 jek

btol x?

zuramira said...

sume ade 1 je..kot..hehe

Cik Azizah said...

alaaaaaaa malasnya nak kira...buta matematik katakan...hahaha

dhia adawiyah said...

no 6 adew 1

huruf N adew 1

peyansanstaro said...

6 dan N ada 1 je..

6= baris ke 4. kiri first.
n= baris pertama. tiga dari kanan.

betol tak? Miahahha =))

Teenager Housemaid said...

jom jumpa saya di belog! hehehe..;p

Joel Leslie said...

6 = 1
N = 1

zareliqa afiqa said...

6 = 1
N = 1

Tol tak? tol tak? heee :D

Belalang Hijau said...

nmpk mcm 6=1, N=1

:)

@N@S@LI@N@ said...

hi hi shida....
6 ada 1
N ada 1
^_^

Fyfy Liew said...

1 6 1 N. :P

acap said...

no 6 ade satu, huruf N pon ade satu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Akak lambat jawab..tapi nak jawab juga.. :)

yang akak nampak..6 satu..N pun satu juga..berpinar2 mata tgk.. :D

hyz said...

6 satu n satu?

b0an said...

6 ade 1....
N pon ade 1 gak...lalala

Teesaz said...

N ada satu, 6 pon ada satu.. heheh

~Nana BamBam~ said...

6 dan N hanya ada satu jer..huhuhu

patriq said...

dua2 1 sida betl an heheeee..

tilam.BKFM said...

6 tau shida ada 1 tp N mcm kopius skit hehee ;p

mummyriena said...

berpinar mate aku shida...heheee...

naiemah_ramli said...

naiemah rasa la kan."1" je..
6=1
n=1
waa..kalo salah tu bkn mata naiemah bmsalah ye,sbb komen dlm glap..muahaha hihihi.. :)*alasan je kn* teka-teki mnguji mata ni..hihi

apeXogamY said...

wuu~ selamat jadi 'TUA'... huhu..
woah, nak request BE jugak lah..
hehe, aha, cube jelah..
6= ade satu
N= ade satu.. :D

caliph shuriken said...

tgk skali imbas 6 ada satu, N pun ada satu, hikk...

My SweetPea said...

N = 1
6= 1

hahaha....betol ka???

afzalsukasuki said...

6 = 1
m = 1

ye btol!!

Wanie said...

hehe..nak teka ni..6 ade satu..N pun ade satu kan?

*kalau salah sume salah spek mata ni..nak kena tukar power baru..hehehe

♥AienNajwa♥ said...

ala dear..lambat plak kua gmbar..=)

Yuzy said...

num 6 ada 1 je kan..
huruf N pun ada 1..

Ahmad Syuxer said...

6 = 1
N = 1

Saddila said...

weeee takmo takmo takmo tengok . fenin kepala .

kakak , nak tuto pasal google + tuu . nak :(

Bui Junaidi said...

dh byk yg jawab betul..huhuhu

6-1
N-1

cunndaa said...
This comment has been removed by the author.
Apik Pehe said...

hehehe..semestinya mata apik masih hebat..hehee

cunndaa said...

6-1
n-1