Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 22 December 2011

TEKA-TEKI : Nak tahu mata korang hebat atau tak? JOM TRY!

   Assalamualaikum, peace upon you.
Hai semua kawan-kawan, firstly shida nak mohon MAAF sebab tak update blog selama 2 hari,bersawang blog tak update! Agak sibuk lah lately,sibuk dengan tanggungjawab terhadap kerja yang shida pikul yang shida rasa agak terbeban sebab kerja semakin banyak dan bertambah bila hampir tahun baru ni. Lagi serabut perkataan "TUA" memanggil-manggil shida semakin hari semakin dekat! ishh!! cukup tak suka,ngeri dan bla.bla.bla.bla. bila masuk tahun baru shidanya umur pun masuk umur baru. Awal pula mak lahirkan shida =.=
ok ok kita lupakan tentang itu semua,fokus pada teka-teki yang shida nak korang jawab. Peraturan main senang saja. Cuma teka berapa 6 dan N yang berada dalam gambar dibawah. Dapat teka komenkan jawapan korang ok. 5 blogger terawal dengan jawapan yang tepat shida review blog dia seringkasnya :)

dah tahu??sila komen ya! mudah-mudahan korang dapat 5 terawal shida akan review pada cuti krismas nanti. Semoga berjaya. perhatikan betul-betul jawapan senang sangat-sangat, selamat menjawab ya :) shida nak semak dan kemaskini akaun Nuffnang jap! Nak request Buffered Earnings lagi! memandangkan BE tinggal satu saja tengah running,lepas tu terus blogwalking so jumpa diblog korang semua ya ^_^

lega sangat-sangat sebab shida dah boleh buat google+,ada blogger baik hati bantu shida. tak sangka entri wordless wed tu shida baru publish beberapa jam. terus dapat bantuan. TUTOR yang dia bagi shida buat sekali terus dapat buat dalam hati lega ALHAMDULILLAH akhirnya. Jom exchange click :) next entri shida buat tutor google+  dan siapa blogger yang bantu tu shida credit kan sekali. tunggu ya!!



36 comments:

  1. sye x psti ke tidak dgn jwpn sye ni, tp jwb aje laa kan..

    6 - saya jumpa 1
    N - pun saya jumpa 1 jer

    saya x psti sgt, sbb mata sye ni rabun skit, hehe ^^

    ReplyDelete
  2. huhuuu~ sume baru~ tahun baru, duit baru, umur pun baru~ hehee~ nasib baik sy mude lagi, kak~ xD

    saya tau! ada satu 6 ja! yang hurup N tu, mane ade hurup N~

    betul tak jawapan saya? :D

    ReplyDelete
  3. no 6 ada 1 jek

    huruf N ada 1 jek

    btol x?

    ReplyDelete
  4. alaaaaaaa malasnya nak kira...buta matematik katakan...hahaha

    ReplyDelete
  5. 6 dan N ada 1 je..

    6= baris ke 4. kiri first.
    n= baris pertama. tiga dari kanan.

    betol tak? Miahahha =))

    ReplyDelete
  6. jom jumpa saya di belog! hehehe..;p

    ReplyDelete
  7. 6 = 1
    N = 1

    Tol tak? tol tak? heee :D

    ReplyDelete
  8. hi hi shida....
    6 ada 1
    N ada 1
    ^_^

    ReplyDelete
  9. no 6 ade satu, huruf N pon ade satu..

    ReplyDelete
  10. Akak lambat jawab..tapi nak jawab juga.. :)

    yang akak nampak..6 satu..N pun satu juga..berpinar2 mata tgk.. :D

    ReplyDelete
  11. 6 ade 1....
    N pon ade 1 gak...lalala

    ReplyDelete
  12. N ada satu, 6 pon ada satu.. heheh

    ReplyDelete
  13. dua2 1 sida betl an heheeee..

    ReplyDelete
  14. 6 tau shida ada 1 tp N mcm kopius skit hehee ;p

    ReplyDelete
  15. berpinar mate aku shida...heheee...

    ReplyDelete
  16. naiemah rasa la kan."1" je..
    6=1
    n=1
    waa..kalo salah tu bkn mata naiemah bmsalah ye,sbb komen dlm glap..muahaha hihihi.. :)*alasan je kn* teka-teki mnguji mata ni..hihi

    ReplyDelete
  17. wuu~ selamat jadi 'TUA'... huhu..
    woah, nak request BE jugak lah..
    hehe, aha, cube jelah..
    6= ade satu
    N= ade satu.. :D

    ReplyDelete
  18. tgk skali imbas 6 ada satu, N pun ada satu, hikk...

    ReplyDelete
  19. N = 1
    6= 1

    hahaha....betol ka???

    ReplyDelete
  20. hehe..nak teka ni..6 ade satu..N pun ade satu kan?

    *kalau salah sume salah spek mata ni..nak kena tukar power baru..hehehe

    ReplyDelete
  21. ala dear..lambat plak kua gmbar..=)

    ReplyDelete
  22. num 6 ada 1 je kan..
    huruf N pun ada 1..

    ReplyDelete
  23. weeee takmo takmo takmo tengok . fenin kepala .

    kakak , nak tuto pasal google + tuu . nak :(

    ReplyDelete
  24. dh byk yg jawab betul..huhuhu

    6-1
    N-1

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. hehehe..semestinya mata apik masih hebat..hehee

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.