Terima Kasih Azhafizah | sentuhan seni yang berbakat VECTOR shida | Dunia sebenar Shida Terima Kasih Azhafizah | sentuhan seni yang berbakat VECTOR shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 5 December 2011

Terima Kasih Azhafizah | sentuhan seni yang berbakat VECTOR shida

   Assalamualaikum, peace upon you.
inilah header blogger Azhafizah yang cantik kan? shida nak ucapkan terima kasih padanya kerana sentuhan seninya tangan seninya terhasillah vector gambar shida yang sangat-sangat mengagumkan. Terima kasih fiza walaupun shida tak join segmen vector tu, walaupun fiza sibuk dengan urusan harian fiza tapi masih lagi fiza luangkan masa untuk buat vector shida ni. Hasil yang mengagumkan Cik Azhafizah.
nak lihat hasil wajah shida divector oleh fiza atau nak baca entri yang shida print screen diatas boleh klik sini > entri vector shida apa pun thank very much fiza ^_^

terserlah bibir dan mata Angelina Jolie ku <-- sila tutup mata semua..hahahaa..gelak guling-guling ~_^



18 Jari Ohsem:

cunndaa said...

wah...suweet g2...fiza mmg dah mantap dlm vector skrg nie..

peyansanstaro said...

Wah, kelas gitu !
Bini brad pitt sangat !
hehehe=))

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..sejibik sama dgn gambar asal..Cantik..^^

sarah mohamad said...

Cute ok. Teringin jugak nak buat lukisan venctor gini HEHEHE

Cik Azizah said...

masih terserlah ayunya shida..hehe

Syuxer said...

vector? bestnya ada bloggert tolong wat vector untuk shida heheh..vector cam gambar kartun yang seiras dengan gambar sebenar ke?heheh..

Bro Ahmad said...

besarnya header dia...cantik shida

Bui Junaidi said...

fiza tu ader tgn mejik kan..jeles...

Saiazuan said...

nice :D

patriq said...

lawa sida..sebijik mcm yg real punyer hehee..

Azhafizah[フィザ] said...

ish shida ni..bese je la tu..tak kagum pun..budak baru belajar punye keje tu..pasni kene upgrade lagi hasil seni..ape-ape pun thanks shida for this entry..really appreciate ^__^

caliph shuriken said...

fiza mmg berbakat.. en3 pun kreatif ^^

Pondok Usang said...

wahh.. kire bibir yg seksis la ni.. =)

zareliqa afiqa said...

Cantik!!^^

Juliet_iRa~" said...

cute sgt...

:)

mummyriena said...

wahhh aku rsa comel lg pic yg dikartun nih dr yg real ..kahkah....larikkk... :P

logorithm said...

Ingatkan parut kena gigit anjing. Sian... Hehe...

Actually jangan takut ngan anjing-anjing jalanan nih. Diorang suka mengacah jer. Lain lah kalau dikejar rottweiler atau pit bull. :-)

Wanie said...

dah ade vector, boleh buat profile picture shida :)