Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 5 December 2011

Terima Kasih Azhafizah | sentuhan seni yang berbakat VECTOR shida

   Assalamualaikum, peace upon you.
inilah header blogger Azhafizah yang cantik kan? shida nak ucapkan terima kasih padanya kerana sentuhan seninya tangan seninya terhasillah vector gambar shida yang sangat-sangat mengagumkan. Terima kasih fiza walaupun shida tak join segmen vector tu, walaupun fiza sibuk dengan urusan harian fiza tapi masih lagi fiza luangkan masa untuk buat vector shida ni. Hasil yang mengagumkan Cik Azhafizah.
nak lihat hasil wajah shida divector oleh fiza atau nak baca entri yang shida print screen diatas boleh klik sini > entri vector shida apa pun thank very much fiza ^_^

terserlah bibir dan mata Angelina Jolie ku <-- sila tutup mata semua..hahahaa..gelak guling-guling ~_^



18 comments:

  1. wah...suweet g2...fiza mmg dah mantap dlm vector skrg nie..

    ReplyDelete
  2. Wah, kelas gitu !
    Bini brad pitt sangat !
    hehehe=))

    ReplyDelete
  3. wah..sejibik sama dgn gambar asal..Cantik..^^

    ReplyDelete
  4. Cute ok. Teringin jugak nak buat lukisan venctor gini HEHEHE

    ReplyDelete
  5. masih terserlah ayunya shida..hehe

    ReplyDelete
  6. vector? bestnya ada bloggert tolong wat vector untuk shida heheh..vector cam gambar kartun yang seiras dengan gambar sebenar ke?heheh..

    ReplyDelete
  7. besarnya header dia...cantik shida

    ReplyDelete
  8. fiza tu ader tgn mejik kan..jeles...

    ReplyDelete
  9. lawa sida..sebijik mcm yg real punyer hehee..

    ReplyDelete
  10. ish shida ni..bese je la tu..tak kagum pun..budak baru belajar punye keje tu..pasni kene upgrade lagi hasil seni..ape-ape pun thanks shida for this entry..really appreciate ^__^

    ReplyDelete
  11. fiza mmg berbakat.. en3 pun kreatif ^^

    ReplyDelete
  12. wahh.. kire bibir yg seksis la ni.. =)

    ReplyDelete
  13. wahhh aku rsa comel lg pic yg dikartun nih dr yg real ..kahkah....larikkk... :P

    ReplyDelete
  14. Ingatkan parut kena gigit anjing. Sian... Hehe...

    Actually jangan takut ngan anjing-anjing jalanan nih. Diorang suka mengacah jer. Lain lah kalau dikejar rottweiler atau pit bull. :-)

    ReplyDelete
  15. dah ade vector, boleh buat profile picture shida :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.