TOP UP GIVEAWAY by JOEL & QIL | Dunia sebenar Shida TOP UP GIVEAWAY by JOEL & QIL

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 13 December 2011

TOP UP GIVEAWAY by JOEL & QIL

    Assalamualaikum, peace upon you.
Topup GA ini dijemput khas oleh penganjur iaitu adik Joel tryin' to be #hebat yang comel dari Miri sarawak. Joel juga pemenang GA shida musim lalu <---bukan nak rasuah ok hehee ^_^ disebabkan GA ni sangat-sangat simple so shida pun berminat untuk join. Lagipun hadiahnya TOPUP, pemenangan juga dipilih oleh bantuan random.org. Kalau ada rezeki shida tersangkutlah nombor blog shida nanti :) Actually GA ini ada slogan tapi terbatal atas sebab-sebab tertentu so GA ini menjadi lebih mudah. 
Sangat-sangat rugi kalau korang tak join. sponsor TOPUP banyak juga dari beberapa blogger yang terlibat. Mana tahu rezeki dapat TOPUP free tak payah susah-susah pergi kedai reload kan :) so dengan harapan ramailah yang join nanti. kita memeriahkan lagi GA yang best ni :) so untuk syarat-syarat shida dah penuhi seperti yang diminta. kalau ada yang salah sila inform ok Joel ~ sekian, thank you.

untuk join klik banner atas atau nama penganjur. tarikh tutup 25 december 2011 (11.59pm). tak lama saja lagi kan so just tunggu tuah masing-masing. member-member shida yang kekeringan idea jom lah join GA ni :) eh eh ada hadiah misteri ke joel?? ^_^




17 Jari Ohsem:

Azhafizah[フィザ] said...

goodluck shida!mase xde idea ni mmg best join ga kan shida..ke mane ntah mood kite kalau bz kan..huhu sedih
-_-'

zareliqa afiqa said...

Gud luck Shida!^^

Odah + One = OdahOne said...

hoho...kering idea JOIN GA ek shida...good idea...nak join gaklah nnti...kita sama2 mncuba nasib...ada lubang buat duit bgtaulh shida nak JOIN gak...skrg dh idup b2 kena rajin2 cr side income kalo x xleh nk ada bebi rmi2..hoho

Cik tikah said...

all the best shida :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck ea..

mana tau,leh menang kan.. ^__^

faizlaster said...

kalo menang kite share ek..hehe

sarah mohamad said...

Good luck shidaaaa =P

Joel Leslie said...

thanksss join :) dah lulus..

all the best kak shida! :D

Bui Junaidi said...

gudluck shida..org negeri bui tu..hehe

Sally Yatiey said...

Goodluck Cik Shida :D hehe

apik pehe said...

hehe..gudluck yer shida

Saia Budax Lanun said...

Assalam, gudluck kak Shida. hope kak Shida menanglah... huhuhu

Ana Farhana said...

mtk2 dpt..aminn

hyz said...

smoga ada rezeki kamo dpt topup.. hehe

Ahmad Syuxer said...

semoga berjaya shida..kalau random.org, ni main atas luck belaka tuh hehe..

cunndaa said...

gud luck shida..nnt dpt topup, share kat cunndaa ye singgit..hahhaaa...gurau je dear

Joel Leslie said...

menang la kak :D

http://joel-leslie.blogspot.com/2011/12/keputusan-top-up-giveaway-by-joel-qil.html

tahniah!