Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 21 December 2011

Wordless Wednesday | bantu shida buat badge GOOGLE+ page!

   Assalamualaikum, peace upon you.
blog kawan-kawan comel je! ada google+

|
|
|
|
|
V
kosong saja,walaupun dah isi code dalam tu!! serius tak paham!!
komen shida link tutorial buat badge g+ jika  korang tahu,help me!




11 comments:

  1. uhuuuu..ramai suh tukaa.. tp still mls.. ape bza ngn button follower google yg sedia ada eh ? ^^

    ReplyDelete
  2. cuba tengok tutorial ni shida..harap membantu

    Tutorial Google+

    ReplyDelete
  3. contact me on fb/twitter klu nak blaja :D

    ReplyDelete
  4. Ada jugak ye?
    Takberapa nk faham sangatlah benda tu.. Hehe=p

    ReplyDelete
  5. hehehe.apik ada google+..tapi malas nak sibuk2 lagi

    ReplyDelete
  6. wah shida dah bertukar..jijah tak tukar lagi ni...cbox pon xbuat lagi ni..

    ReplyDelete
  7. badge sy disitu.heee :D yeahh, dah timbul pun google+ shida. :)
    Iqa dah +1 and add to circle^^

    ReplyDelete
  8. ramai dh tukar part ni.. sy blom start apa2 pun, huh...

    ReplyDelete
  9. shida, wanie view ade je ni :)

    ReplyDelete
  10. tahniah, dah ade G+..hehe..sy dah +1 ngan add to circle

    :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.