Wordless Wednesday | bantu shida buat badge GOOGLE+ page! | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | bantu shida buat badge GOOGLE+ page!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 21 December 2011

Wordless Wednesday | bantu shida buat badge GOOGLE+ page!

   Assalamualaikum, peace upon you.
blog kawan-kawan comel je! ada google+

|
|
|
|
|
V
kosong saja,walaupun dah isi code dalam tu!! serius tak paham!!
komen shida link tutorial buat badge g+ jika  korang tahu,help me!




11 Jari Ohsem:

Ana Farhana said...

uhuuuu..ramai suh tukaa.. tp still mls.. ape bza ngn button follower google yg sedia ada eh ? ^^

Pamie said...

cuba tengok tutorial ni shida..harap membantu

Tutorial Google+

Saiazuan said...

contact me on fb/twitter klu nak blaja :D

~Nana BamBam~ said...

nana pon x tau la google +1 nioh..

peyansanstaro said...

Ada jugak ye?
Takberapa nk faham sangatlah benda tu.. Hehe=p

Apik Pehe said...

hehehe.apik ada google+..tapi malas nak sibuk2 lagi

Cik Azizah said...

wah shida dah bertukar..jijah tak tukar lagi ni...cbox pon xbuat lagi ni..

zareliqa afiqa said...

badge sy disitu.heee :D yeahh, dah timbul pun google+ shida. :)
Iqa dah +1 and add to circle^^

caliph shuriken said...

ramai dh tukar part ni.. sy blom start apa2 pun, huh...

Wanie said...

shida, wanie view ade je ni :)

Pamie said...

tahniah, dah ade G+..hehe..sy dah +1 ngan add to circle

:D