Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 30 January 2012

AJL ke26 | Tahniah! Hafiz AF7, M.Nasir dan Budi "Awan Nano"

   Assalamualaikum, peace upon you.

Tahniah buat Hafiz AF7 kerana Juara AJL ke 26 dengan merangkul vokal terbaik malam AJL. Tahniah buat Hafiz. best juga lagu Awan Nano ni, cukup sinonim jika dikaitkan dengan Johan Raja Lawak hehee. Tapi kenapa lagu Alyah tak boleh menang malam ni cuma mendapat tempat persembahan terbaik untuk malam AJAL ke 26 ini. Tahniah buat semua pemenang Jacklyn Victor, Shila Amzah, Ning Baizura, Faizal Tahir dan juga kepada penulis lirik serta komposer buat semua pemenang. Jom layan video lagu Juara dan vokal terbaik AJL 26 Hafiz - Awan Nano dan juga lagu Alyah - Kisah Hati sememangnya lagu itu sungguh menusuk KOLBU!
psstttt..nampak tak REMY ISHAK weee wittt hehee ^_^







24 comments:

  1. tahniah kepada mereak yang menang..terbaiklah!

    ReplyDelete
  2. huhu harap yuna menang, tp hafiz.. accept result ni sbb memang awesome pun lagu ni :D

    ReplyDelete
  3. tahniah hafiz..!!! lagu awan nano mmg bestt!!

    ReplyDelete
  4. betul2 awesome lagu awan nano nih hehee..tahniah hafiz af7 :)

    ReplyDelete
  5. tahniah pda sume pmng..dan hafiz juga..lpas ni lagu awan nano akan bkmundang dalam semua blog kot ^_~

    ReplyDelete
  6. ape pun sy rasa puas hati sgt bila hafiz menang.. event mlm td best

    ReplyDelete
  7. afzal mmg dah bajet awan nano memang. tgklah sentuhan sape.. M Nasir uhuk3

    ReplyDelete
  8. Hafiz mmg layak menang..memang best lagu tu..^^

    ReplyDelete
  9. suka kedua2nya.. tahniah buat yang menang.. hebat2 belaka semuanya

    ReplyDelete
  10. memang persembahan alyah sangat unik laa. memang patut menang!

    psstt shida nak sponsor?
    nak fa email shida, tapi fa takda email shida. hehe

    ReplyDelete
  11. tahniah hapiz!! tapi berbaloi gak alyah menang suke sgt alyah..suara pon sedap!

    ReplyDelete
  12. KAK BUI PUAS HATI SANGAT SBB HAFIZ MENANG..LAGU TU MEMANG BEST

    TP AGAK KECIWA SEBAB HAFIZ SEMPOIIII SANGAT..HUHU

    ReplyDelete
  13. biasalah shida AJL kan slalu kptusn yg xdjangka...mlm td mmg semua hebat2...respek kt hafiz xpyh meriah2 sgt pn bleh menang gak

    ReplyDelete
  14. terbaik dari hafiz! aman nano jugak superb!

    ReplyDelete
  15. byk lagu best2 mlm tu.. x kisah laa siapa menang pun, hikk...

    ReplyDelete
  16. tak sempat nak tengok., banyak kerja lain., hehehehe..

    ReplyDelete
  17. tahniah hafiz!sbb pkai sluar track ngn tshirt tue..bab tue menang!hehe

    ReplyDelete
  18. Tahniah kat Hafiz! menang 2 kali^^

    ReplyDelete
  19. awan nano !! :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.