berakhir sudah musim kesibukan shida | kemaskini Nuffnang #1 | Dunia sebenar Shida berakhir sudah musim kesibukan shida | kemaskini Nuffnang #1

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 8 January 2012

berakhir sudah musim kesibukan shida | kemaskini Nuffnang #1

   Assalamualaikum, peace upon you.
salam blogger salam satu malaysia untuk semua, alhamdulillah tempoh kesibukan hampir tamat. shida dah boleh urus masa sendiri dan blog dengan sempurna. boleh lah tiap-tiap hari update blog :) baru syokkk!! kan!! selalunya asyik tak sempat saja. Balik rumah dah letih, bila letih confirm terus tidur. Mata pula pantang nampak bantal bushuukk mesti nak lena. huhu apa kan daya tanggungjawab yang wajib shida jalankan. pasni minggu pertama orientasi semua dah selesai so sedikit lega. Dah boleh atur semua kerja-kerja seperti sedia kala.

Tutorial blog pun dah lama shida tak update untuk korang kan. sibuk punya hal habis semua terbengkalai huhu^^ ada juga beberapa blogger yang request shida tutorial blog dan Nuffnang. cuma shida tak menyempat saja nak buat. MINTA MAAF sangat-sangat yer. hope ada yang faham lah dengan situasi shida sebagai seorang yang BEKERJA :) siapa yang sudah bekerja dia tahu lah bagaimana rasa diri di'apit' dengan kerja yang banyak, tension, buat itu ini tak kena! blog bersawang tak update, sabar je lah kan! 

insyallah lepas ni boleh shida hidup seperti sebelum ni kerja dan blogging :thumbsup: dalam masa terdekat ni shida akan buat beberapa tutorial yang di request oleh blogger-blogger berkenaan. harap bersabar yer. Selamat bertemu semula buat semua kawan-kawan seperjuangan. Jom blogpecut sama-sama ^_^

cakap tentang Nuffnang. untuk BE 2011 semua clear tepat pada waktunya huhu^^ hampehh!! ingat boleh bertahan sampai 2012. So memandangkan BE dah songlap! shida nak request lagi dari Encik Nuffnang untuk bagi lagi BE baru yang comel-comel untuk shida :)




 

10 Jari Ohsem:

Azhafizah[フィザ] said...

welcome back shida..nuffnang dah makin menjauh dah ni..hehehe..fiza yang malas nak update ni..=_='

fyna said...

samalah...fyna pun bz gak last year..huhuhu..

caliph shuriken said...

sila request new BE byk2 ok, hikk...

OdahOne OdahOneBizz said...

welcome back...hari2 bleh dtg sggh sini kalo hr2 adaupdate...hoho...kalo busy mmg xde masa nak update kan...habis byk spider kat blog yg wt sarang

Apik Pehe said...

jap jap..apik nak jugak..hehehe

Cik Azizah said...

request jangan tak request!! BE 2012 tak dapat lagi ni..hehehe

patriq said...

welcome back sida..:)

mummyriena said...

shida......jumpa jommm!!!

hyz said...

jeles... jeles.. jeles...

Bui Junaidi said...

KAK BUI PUN BELUM DPT LAGI NUFFNANG UTK 2012..TP MASIH ADA 2 BE YG BERTAHAN..HEHE