Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 12 January 2012

Ini baru dipanggil tangan berseni | shida kagum lihat hasil seninya!

   Assalamualaikum, peace upon you.

Mungkin ramai yang dah tahu tentang kewujudan video ini. shida share lagi sekali dan shida sarankan korang tengok! mesti tengok! lihat sendiri dia menghasilkan satu seni atau lukisan pada cermin atau kaca dengan hanya menggunakan jari jemarinya sahaja! sangat-sangat unik dan shida kagum lihat hasil seninya! Tapi shida tak puas lah tengok dalam video tak berapa clear. mungkin depan-depan lebih puas hati kan :)





15 comments:

  1. awesome! mmg berbakat gler..tgk mcm sng jek dia buat :)

    ReplyDelete
  2. dpt nenguk lagi laa....xpsg bb..bub gne wireless jerp...so, yt kne blog..
    heh

    ReplyDelete
  3. wow..kreatifnye..
    klu dah kreatif ni..mcm2 boleh buat..

    ReplyDelete
  4. terpegun, terpana melihat hasil tangan nya.. SubhanaAllah..bertuah dia kan. nampak macam senang je, lawa pulak tu hasil nya.

    ReplyDelete
  5. kagumnya.....aku xberseni walau dlu kelas art..kn shida..hehee

    ReplyDelete
  6. berseni sungguh lag org tu kak shida..senang je tgk dia bt..

    ReplyDelete
  7. perghhh shida sbb afzal suka seni..thumbs up!!mmg awesome la mamat tu

    ReplyDelete
  8. sangat kagum!mata tak mampu nak tutup O_o

    ReplyDelete
  9. mmg gempaklah dia ni...tgn mcm ada magik kan shida

    ReplyDelete
  10. ADOYAIII,TAK DPT NK TENGOK PULAK..KENA BLOCK..HUHU

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.