Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 13 January 2012

ragam kawan-kawan yang baru JOIN BLIN.GD | cashout earns blin.gd

   Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah earns yang ditunggu dah tiba. cukup RM100 shida dah boleh cashout earns dari BLIN.GD .Thanks tak terhingga juga pada blogger Apit sebab sudi invite shida ajar shida cara  menguruskan BLIN.GD ni. Untuk cashout yang pertama ni alhamdulillah walau agak terlewat sebab kesibukan yang melampaui batas tapi cukup untuk shida. cukup RM100 shida cashout je sebab untuk proses cashout je memang mengambil masa yang agak lama mungkin hampir 3bulan juga so kena sabar menunggu. 
apa yang bestnya blin.gd ni hanya sign in acc menggunakan acc facebook atau twitter saja so tak perlu bersusah payah nak register bagai cuma nanti bila dah sign in korang kena isikan detail bahagian profile :) untuk mengetahui dengan lebih lanjut boleh tanya sifu saya APIT.
hahaa.. korang tengoklah pasal blin.gd tu saja orang-orang yang mengarut dalam tu hampir 99 comments tambah yang atas 43 comments. shida ada invite 2 3 member join blin.gd ni dorang gelak guling-guling bila tengok earns up to date hahaa^^ mereka-mereka yang terlibat jangan marah dengan entri ni hehee^^ korang nak tahu ke kami mengarut berseloroh apa masuk sini > FB shida pssttt.. kena add dulu kalau belum add!

Nak Join BLIN.GD klik sini > BLIN.GD sebelum tu klik Sini untuk shida k tq :)






26 comments:

  1. bestnyer sheda x pena dpt side income dari blog huk3x sheda x tau cne.. nufnang pun x nek2 churp2 pun xde org klik heartbeat pun xde adoi shida.. tolongg!! ada tips x??

    ReplyDelete
  2. kene buat jugaklah nampaknya ni kan..shida ni..

    ReplyDelete
  3. alamak! hahaha... nama ku ada disitu. Nasib tak mimpi je semalam shida. Jijah la tu lagi tak tahan.

    ReplyDelete
  4. Ashane bole dapat banyk tu erk? iqa punya kengkawan pemalas nak klikkan.huhu=.=

    ReplyDelete
  5. tu la kelakar giler main benda alah ni..yg seronok sebab earning up to date tu! comey jer..hahaa

    ReplyDelete
  6. shida, daftar ni boh dlm blog ganggu taraf glitterati nuffnang x?

    ReplyDelete
  7. wahhh..nama apit di situ..hihi..
    thanks shida..
    apit still menunggu lagi blin bayar..sabar jer lah..hihi..

    ReplyDelete
  8. Tahniah shida..
    Tak pernah tahu ttg benda ni..

    ReplyDelete
  9. wah bagus lah, kita tk pernah buat earn ni.. hehe

    ReplyDelete
  10. wah, tahniah tahniah! semoga rezeki semakin mencurah curah ke ladang gandum selepas ini. goodluck! :)

    ReplyDelete
  11. nak singgit dua b0leh..hehe.. :)

    ReplyDelete
  12. wah sudah mencapai had yang boleh cash out..:)..tahniah shida..nanti kalau ada pe2 tagla syuk..insyaAllah syuk akan support punya heheh..:)

    ReplyDelete
  13. KAK BUI TETAP SETIA NGAN NUFFNANG..WPUN TAK DER LAH DPT BYK MANA,TP BAHAGIA JUGAK TENGOK INCOME BERTAMBAH..HEHE

    ReplyDelete
  14. pelengkap berblog kan sida =))

    ReplyDelete
  15. byknya kak shida..belnja saya >.<

    ReplyDelete
  16. terbaiklah shida!! happy bloging :)

    ReplyDelete
  17. kali pertama sy tau psl blin ni, sblom ni x tau woo, huh...

    ReplyDelete
  18. blin.gd? kena usha2 ni..huhu..

    ReplyDelete
  19. dah terbukti...berblogging boleh jana pendapatan kalau betul caranya mcm shida ni laa...=)

    tahniah.....

    ReplyDelete
  20. ...baru dgr psl bling ne....huhu.mcm churp2 n says.my juga ke?

    ReplyDelete
  21. UNTUNGNYE SHIDA .. TP NI KLI TAME DEQ DGR SAL NI ..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.