ragam kawan-kawan yang baru JOIN BLIN.GD | cashout earns blin.gd | Dunia sebenar Shida ragam kawan-kawan yang baru JOIN BLIN.GD | cashout earns blin.gd

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 13 January 2012

ragam kawan-kawan yang baru JOIN BLIN.GD | cashout earns blin.gd

   Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah earns yang ditunggu dah tiba. cukup RM100 shida dah boleh cashout earns dari BLIN.GD .Thanks tak terhingga juga pada blogger Apit sebab sudi invite shida ajar shida cara  menguruskan BLIN.GD ni. Untuk cashout yang pertama ni alhamdulillah walau agak terlewat sebab kesibukan yang melampaui batas tapi cukup untuk shida. cukup RM100 shida cashout je sebab untuk proses cashout je memang mengambil masa yang agak lama mungkin hampir 3bulan juga so kena sabar menunggu. 
apa yang bestnya blin.gd ni hanya sign in acc menggunakan acc facebook atau twitter saja so tak perlu bersusah payah nak register bagai cuma nanti bila dah sign in korang kena isikan detail bahagian profile :) untuk mengetahui dengan lebih lanjut boleh tanya sifu saya APIT.
hahaa.. korang tengoklah pasal blin.gd tu saja orang-orang yang mengarut dalam tu hampir 99 comments tambah yang atas 43 comments. shida ada invite 2 3 member join blin.gd ni dorang gelak guling-guling bila tengok earns up to date hahaa^^ mereka-mereka yang terlibat jangan marah dengan entri ni hehee^^ korang nak tahu ke kami mengarut berseloroh apa masuk sini > FB shida pssttt.. kena add dulu kalau belum add!

Nak Join BLIN.GD klik sini > BLIN.GD sebelum tu klik Sini untuk shida k tq :)






26 Jari Ohsem:

Sheda Argos ツ said...

bestnyer sheda x pena dpt side income dari blog huk3x sheda x tau cne.. nufnang pun x nek2 churp2 pun xde org klik heartbeat pun xde adoi shida.. tolongg!! ada tips x??

Azhafizah[フィザ] said...

kene buat jugaklah nampaknya ni kan..shida ni..

Aida Omar said...

alamak! hahaha... nama ku ada disitu. Nasib tak mimpi je semalam shida. Jijah la tu lagi tak tahan.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

wahhh bnyknya.. :D

zareliqa afiqa said...

Ashane bole dapat banyk tu erk? iqa punya kengkawan pemalas nak klikkan.huhu=.=

Cik Azizah said...

tu la kelakar giler main benda alah ni..yg seronok sebab earning up to date tu! comey jer..hahaa

Dalila Hamid said...

shida, daftar ni boh dlm blog ganggu taraf glitterati nuffnang x?

Cik Nurul said...

wah, tahniah! =)

Hafizzi Aziz said...

wahhh..nama apit di situ..hihi..
thanks shida..
apit still menunggu lagi blin bayar..sabar jer lah..hihi..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah shida..
Tak pernah tahu ttg benda ni..

Lady Emilya said...

wah bagus lah, kita tk pernah buat earn ni.. hehe

TeacherNurul said...

wah, tahniah tahniah! semoga rezeki semakin mencurah curah ke ladang gandum selepas ini. goodluck! :)

hyz said...

mcm churp2 ek?

★ aIsyaH ★ said...

nak singgit dua b0leh..hehe.. :)

Ahmad Syuxer said...

wah sudah mencapai had yang boleh cash out..:)..tahniah shida..nanti kalau ada pe2 tagla syuk..insyaAllah syuk akan support punya heheh..:)

Bui Junaidi said...

KAK BUI TETAP SETIA NGAN NUFFNANG..WPUN TAK DER LAH DPT BYK MANA,TP BAHAGIA JUGAK TENGOK INCOME BERTAMBAH..HEHE

patriq said...

pelengkap berblog kan sida =))

Mawarni said...

byknya kak shida..belnja saya >.<

mummyriena said...

terbaiklah shida!! happy bloging :)

tilam.BKFM said...

income tu shida..ajarkan!!!!

caliph shuriken said...

kali pertama sy tau psl blin ni, sblom ni x tau woo, huh...

Pamie said...

blin.gd? kena usha2 ni..huhu..

Ayie Abas said...

dah terbukti...berblogging boleh jana pendapatan kalau betul caranya mcm shida ni laa...=)

tahniah.....

IBU AQIL said...

follow sini..

ecadwinkyasha said...

...baru dgr psl bling ne....huhu.mcm churp2 n says.my juga ke?

dEdEQ dE wIshEs said...

UNTUNGNYE SHIDA .. TP NI KLI TAME DEQ DGR SAL NI ..