Saya Mahu Wang Kertas Malaysia Siri Baharu dari Eyriqazz.Com | Dunia sebenar Shida Saya Mahu Wang Kertas Malaysia Siri Baharu dari Eyriqazz.Com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 17 January 2012

Saya Mahu Wang Kertas Malaysia Siri Baharu dari Eyriqazz.Com

   Assalamualaikum, peace upon you.
Salam Sejahtera semuanya,untuk bulan pertama 2012 giveaway kali ini shida ditag oleh blogger jejaka malaya iaitu Pamie "Aku Anak Labuan"  terima kasih tak terhingga kepada Bro Eyriqazz atau penganjur giveaway ini kerana menganjurkan satu giveaway yang menarik dan buat shida tertarik untuk join kan pamie :) so hadiahnya berupa wang kertas baru dari BANK NEGARA. mesti tak ramai yang ada duit baru ni. so kalau rasa nak cepat dapat dan buat koleksi terawal boleh lah join giveaway ini > klik sini atau banner atas! boleh lihat hadiahnya sekali. Tarikh tutup GA 31 Januari 2012.

so untuk melengkapkan syarat-syarat giveaway bro Eyriqazz meminta pesertanya meletakkan satu permalink entri terbaik blog dan lengkapkan ayat "Entri ini saya rasakan entri terbaik saya kerana" .........

sebanyak 480 entri yang telah shida karangkan selama setahun lebih shida berbloging dan diantara 480 entri ini bagi shida entri ini adalah entri terbaik blog shida "Team hacker semakin berleluasa sekarang! apa patut korang buat? | Jom selamatkan blog sebelum menjadi mangsa HACKER!" kerana..penemuan satu kajian yang dicipta oleh pakar dan shida cuba mengolah mengupas dan pertontonkan kepada semua blogger bagi meningkatkan satu kesedaran tentang "dunia hacker" atau kekejam siber masa kini serta memberitahu tentang kewujudan hacker ini perlu diambil kira. Meningkatkan dan memperkuatkan katalaluan blog masing-masing dan juga saling berhati-hati ketika bloging untuk keselamatan dan keharmonian blog masing-masing. Blog selamat kita pun happy betul tak? :)

Jadi untuk GA ini shida tag beberapa rakan seperjuangan iaitu Azhafizah Puan Azizah Aida Omar Apit Caliph dan Sis Lily . Semoga berjaya pada yang kena tag dan join jangan tak join :)

andai blog shida menjadi pilihan pemenang GA ni duit tu nak simpan buat kenangan :)




7 Jari Ohsem:

Pamie said...

hehe..thanks shida :)

tapi kan, ak dah tag awal2 puan jijah ngan aida..dorang kena buat 2 kali la kire..hahaha

Cik Azizah said...

nama ku di tag! ok fine kena buat la ni nampaknya..hahaha gudluck yang!

susulemakmanis said...

sue dah ada duit baru ni tw shida..hee

peyansanstaro said...

Goodluck !
cyok2..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Thx TAG akak..
Insyallah..jika berkesempatan nnt akak join..

Good Luck Shida.. ^_^

patriq said...

gudLuck sida :hehe:

mummyriena said...

all the best wehh hehee..dpt duit baru..tu, tp aku dah ade suami aku kn kje bank :)