Segmen:Adore Your Arts Part II | Dunia sebenar Shida Segmen:Adore Your Arts Part II

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 26 January 2012

Segmen:Adore Your Arts Part II

   Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah syukur sebab terlepas nak join segmen part I now ada segmen part II, shida masih boleh join lagi segmen dari Azhafizah dan geng-geng group WLA dari Facebook. berminat nak join sebab ARTS! shida suka art tak kira la apa jenis pun janji art! dari sekolah pun shida memang ambil aliran ART! untuk segmen ini hadiah yang dipertaruhkan oleh penganjur adalah  vector, vector cartoon, doodle atau yang paling best!! flash header oleh Fahmi Mahat ni. Act kenal juga dengan Fahmi Mahat sebab banner yang shida pakai sekarang dia yang buat :)

Jadi untuk segmen part II ni shida cuba lah naseb dan gambar yang unik dan bagi shida seninya memang indah shida pertaruhkan adalah ini :
gambar ni shida ambil masa shida dan parent pergi PARIT BUNTAR PERAK sempena Majlis Perasmian Hari Peladang, Penternak dan Nelayan Kebangsaan 2011 oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak. Shida tengok bahagian ikan-ikan ternampak lah ikan-ikan diatas ni pengusaha oleh orang melayu kita. syabas!! so kalau korang nak join masih sempat segmen tutup pada : 29 Jan 2012 11:59pm  hurryupp!!

untuk syarat-syarat semua shida dah patuhi hope tak langgar mana-mana syarat hehe dan good luck untuk diri sendiri dan juga peserta yang join nanti :) Nak join klik banner segmen ya!! thank you :)








11 Jari Ohsem:

Fathiah Hamim said...

wahh dapat jumpa pm tak? hehe
memang cantek ikan tuh!
good luck! :D

Pamie said...

good luck shida :)

caliph shuriken said...

gud luck shida ^^

Azhafizah[フィザ] said...

comel je ikan tu warna PINK..thanks shida join.good luck ya

Aida Omar said...

cantiknya ikan tu shida.. warna dia yang menarik, cute je. Good Luck Shida..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

nice pic! goodluck shida!!! :D

Bui Junaidi said...

SELAMAT BERTUAH(GUD LUCK)..HEHE

Mia Liana said...

lawanya ikan.... good luck ya..

kiz said...

apa nama ikan ni Shida sebab kiz ni memamg peminat ikan..

My Name is Mar said...

nak Fahmi Mahat punya je ke?
sobsss sobsss..
Bawak diri..

Sheda Argos ツ said...

oke kali nih sheda pun nk join hihi