Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 10 January 2012

Tutorial Nuffnang : cara nak buang polls pada "Skyscraper"

   Assalamualaikum, peace upon you.
Tutorial Nuffnang kali ni mudah sangat-sangat iaitu cara kita nak buang polls pada papan iklan Skyscraper. Jom follow step mudah ini :)
1. login Akaun Nuffnang dan masuk "Blog Manager"
2. pilih "POLLS" dan pilih "No"
so DONE polls pada iklan skycraper tak akan keluar. 

> Selamat mencuba <



11 comments:

  1. oooo tak tahu kegunaan polls sebenarnya...poll untuk ape eh shida?? ehhe biasalah buta it..hehee

    ReplyDelete
  2. dulu pnah jgak sy blur2 nk buang ni.. tp last2 ada sorang blogger tunjuk cara nk buang ^^

    ReplyDelete
  3. ape mksud polls pd skycraper?jwbkt cbox taw

    ReplyDelete
  4. dlu pakai la poll ni, skrng dah x.. huhu

    ReplyDelete
  5. hehe.. sy pun xthu poll tu ape.. :)

    ReplyDelete
  6. shida dh try clik no tp.. dier jd yes jugakk cmner huhu

    ReplyDelete
  7. Knpe saya punya still ada..
    Byak kali kot dah buat !
    BTW, thanx ;)

    ReplyDelete
  8. kenapa zira buat tak jadi dan tak ada gambaran di atas

    balas di email
    zira.shahrudin@gmail.com

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.