Wordless Wednesday | dengarkan lah wahai PECINTA! | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | dengarkan lah wahai PECINTA!

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 11 January 2012

Wordless Wednesday | dengarkan lah wahai PECINTA!

   Assalamualaikum, peace upon you.





16 Jari Ohsem:

zareliqa afiqa said...

Betul sangat2 tu!ada tu saje jek main2kan perasaan orang.huhu=.=

p/s : Da lama tak datang cnie.huhu

The day we meet said...

huhu..betul tu!
kalau tahu cinta ni akan mengecewakan..
lebih baik cinta itu x pernah hadir...
:(

caliph shuriken said...

setiap permulaan bermula dgn niat.. i guess so...

naiemah_ramli said...

btol2.. :)
setuju ngn kata2 ni :)

susulemakmanis said...

sangat sakit bila dilukai..;(
dah serik dah

Nisa Greennnpanda said...

huk2..sdih plak tibe2..

odahonebizz said...

mndalam mksudnya ni shida...tp betul gak kalo dh tau xleh & xmmpu nak stay smpi ending watpe nak start pulak kan..lebih baik blah awal2...hoho

Diari Si Froggie said...

benar tu shida..tapi kan kalau kita dah cakap dengan orang tu kita tak suka dia tapi dia still anggap kita nie special macam ne? lalala~

Unknown said...

jangan bazirkn cinta kepada seseorang yang belum tentu menjadi pasangan hidup kita

Chikova_Airashii said...

tp kite mane nk taw kite akan luke kan org tu ke x, tsk3
:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Nice..
I lioke..^^

Unknown said...

betol...kalau tahu kita akan lukakan hati die..baik jgn bagi harapan palsi..kesian tau!

Azhafizah MN said...

betul tu..tapi kdg2 sebaliknya berlaku.

Matt Duan said...

permulaan perhubungan tak semestinye berakhir kebahagiaan...kite hanya merancang...

Khai_Sol said...

meaningfull=)

patriq said...

jiwangnya sida...