Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 11 January 2012

Wordless Wednesday | dengarkan lah wahai PECINTA!

   Assalamualaikum, peace upon you.





16 comments:

  1. Betul sangat2 tu!ada tu saje jek main2kan perasaan orang.huhu=.=

    p/s : Da lama tak datang cnie.huhu

    ReplyDelete
  2. huhu..betul tu!
    kalau tahu cinta ni akan mengecewakan..
    lebih baik cinta itu x pernah hadir...
    :(

    ReplyDelete
  3. setiap permulaan bermula dgn niat.. i guess so...

    ReplyDelete
  4. btol2.. :)
    setuju ngn kata2 ni :)

    ReplyDelete
  5. sangat sakit bila dilukai..;(
    dah serik dah

    ReplyDelete
  6. mndalam mksudnya ni shida...tp betul gak kalo dh tau xleh & xmmpu nak stay smpi ending watpe nak start pulak kan..lebih baik blah awal2...hoho

    ReplyDelete
  7. benar tu shida..tapi kan kalau kita dah cakap dengan orang tu kita tak suka dia tapi dia still anggap kita nie special macam ne? lalala~

    ReplyDelete
  8. jangan bazirkn cinta kepada seseorang yang belum tentu menjadi pasangan hidup kita

    ReplyDelete
  9. tp kite mane nk taw kite akan luke kan org tu ke x, tsk3
    :)

    ReplyDelete
  10. betol...kalau tahu kita akan lukakan hati die..baik jgn bagi harapan palsi..kesian tau!

    ReplyDelete
  11. betul tu..tapi kdg2 sebaliknya berlaku.

    ReplyDelete
  12. permulaan perhubungan tak semestinye berakhir kebahagiaan...kite hanya merancang...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.