Wordless Wednesday | dengarkan lah wahai PECINTA! | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | dengarkan lah wahai PECINTA!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 11 January 2012

Wordless Wednesday | dengarkan lah wahai PECINTA!

   Assalamualaikum, peace upon you.





16 Jari Ohsem:

zareliqa afiqa said...

Betul sangat2 tu!ada tu saje jek main2kan perasaan orang.huhu=.=

p/s : Da lama tak datang cnie.huhu

Norlida Ramli said...

huhu..betul tu!
kalau tahu cinta ni akan mengecewakan..
lebih baik cinta itu x pernah hadir...
:(

caliph shuriken said...

setiap permulaan bermula dgn niat.. i guess so...

::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

btol2.. :)
setuju ngn kata2 ni :)

susulemakmanis said...

sangat sakit bila dilukai..;(
dah serik dah

Nisa Greennnpanda said...

huk2..sdih plak tibe2..

OdahOne OdahOneBizz said...

mndalam mksudnya ni shida...tp betul gak kalo dh tau xleh & xmmpu nak stay smpi ending watpe nak start pulak kan..lebih baik blah awal2...hoho

Aida Omar said...

benar tu shida..tapi kan kalau kita dah cakap dengan orang tu kita tak suka dia tapi dia still anggap kita nie special macam ne? lalala~

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

jangan bazirkn cinta kepada seseorang yang belum tentu menjadi pasangan hidup kita

Chikova_Araishii said...

tp kite mane nk taw kite akan luke kan org tu ke x, tsk3
:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nice..
I lioke..^^

Cik Azizah said...

betol...kalau tahu kita akan lukakan hati die..baik jgn bagi harapan palsi..kesian tau!

Azhafizah[フィザ] said...

betul tu..tapi kdg2 sebaliknya berlaku.

Matt Duan said...

permulaan perhubungan tak semestinye berakhir kebahagiaan...kite hanya merancang...

Gadis mutiara_Solehah said...

meaningfull=)

patriq said...

jiwangnya sida...