20 sebab kenapa perempuan akan BENCI lelaki | anda setuju?? | Dunia sebenar Shida 20 sebab kenapa perempuan akan BENCI lelaki | anda setuju??

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 20 February 2012

20 sebab kenapa perempuan akan BENCI lelaki | anda setuju??

   Assalamualaikum, pece upon you.
Anda setuju?? hehe.. hai kawan-kawan semua. semakin hari, hari-hari yang mendatang semakin sibuk dibuatnya sampaikan nak blogging dengan aman asyik tak menyempat saja. Bila badan dah mula letih asyik teringat bantal bushukkk yang sentiasa ada untuk didakap dan peluk cium ^_^ korang ada?? Entri hari ini ringkas saja, 20 sebab kenapa perempuan bikin ribut akan BENCI lelaki. tapi antara dalam 20 yang tersenarai bagi shida PALING tak boleh nak buat calon suami jika dia "tidak menghormati orang tua" dan "tak reti bekerja" shida pasti ramai juga wanita-wanita kat luar sana tak suka dan benci kalau lelaki atau pasangan korang ada sikap seperti ini.
Antara yang tersenarai semua sikap dan perangai yang lain-lain masih boleh dimaafkan dan masih boleh berubah untuk menjadi yang lebih baik, ACT bukan nak yang sempurna cuma mahu nampak lebih kepada kebaikan daripada keburukan. betul tak? siapa tak nak jadi baik, semua orang nak tapi satu yang perlu kita ingat dan pelajari adalah dalam dunia ni tiada yang sempurna. Tak de siapa pun yang tak pernah membuat salah dan silap. Soal sempurna tolak ketepi dulu fikirkan saling melengkapi antara satu sama lain. Tepuk dada tanya diri sendiri.

esok lusa nak buat tutorial pula kot ^_^





23 Jari Ohsem:

CikAnyss' :O said...

betul ! setuju !

Diana @ bilakukatacinta said...

hehe...menda2 yg cik sida list kan tu dah tentu yg negatif..n pasti memang kita2 semua tak suka... Tp, nak mengenal lelaki ni bukan mudah.. Terkadang masa berpacaran (ceh..) dialah yg paling baik n sempurna.. Tp bila ah kawen..true color terserlah terus...

Bui Junaidi said...

KURANG MEMBERI PERHATIAN TU PALING KAK BUI TAK SUKA SBB PEREMPUAN KAN SUKA LELAKI YG CARING..HEHEHE

syiela said...

SETUJU!!

Cik Azizah said...

jijah tak suke yg meninggikan suara n baran.grr.sungguh myampah.,..

patriq said...

erk..pat tak mcm ni kot ade la 2 3 huhu..

GBM said...

setuju! semua ciri2 diatas cuma menyebabkan wanita menyampah dgn lelaki.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

setuju dengan shida..tak suka dengan lelaki yg tak menghormati orang tua..kalau dah tak menghormati orang tua..mcmana dia nak menghormati & menyayangi isteri dia...

Azhafizah[フィザ] said...

strongly agreed!

peyansanstaro said...

senyum tak kata apa2..
hehehe =))

amranaiman said...

oowwow~~

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

rasanya sama je ngan apa yg laki tak suka girls buat... bad habit kan :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ops attitude.. sori

shark said...

uhhh..
jgn benci daku:(

L said...

mana nak tau. huhu. tnya la pempuan. ngeh3

jom baca sekeejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/menyekutukan-allah.html

Chikova_Araishii said...

tul, same ngan alang pilih tu
law xhormat org tue n xreti bkerje mmg akan menyusahkan hidup je nty sbb laki lah yg akan jd pembimbing kite nty lepas kawen..

Nisa Greennnpanda said...

sy stuju ngan sumer tue, hoho.. XD

lbh2 lg kalo laki yg kaki mrokok, xhormat org tua & yg panas baran.. "-_-

Ain Zulaikha said...

ain tak suka lelaki yang mementingkan diri dia sendiri siyes tak suka .... geram ain ni haaa

OdahOne OdahOneBizz said...

kalau nk disenaraikn betul2 bleh lebih drpd 20...tapi xde sape yg perfect & akan dpt laki yg sempurna dlm hidup...masing2 akn cover klemahan masing2...kalo xleh nak cover tu yg bhaya...hoho

zareliqa afiqa said...

Setuju dengan semua tu! paling tak suka lelaki panas baran.huhu =.=

Faizz's Jamil said...

numbot 14 ! peace !

azmi azmi said...

memg btl pn.....sye x setuju klu

azmi azmi said...

btl2 memg memg btl...i x setuju klu memg x btl tpi ni memg btl.i.setuju....