Friday, 24 February 2012

Alhamdulillah akhirnya mereka disatukan | Yusry dan Lisa Surihani

   Assalammualaikum, peace upon you.
sumber gambar dari : ROTIKAYA.COM
Tahniah buat Lisa Surihani dan Yusry, dengan ucapan semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa <-- eh macam kenal je ayat ni ^_^ cepat-cepat lah dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah dan hope wedding of the year ni adalah wedding yang terakhir buat yusry dan lisa baru benar-benar "wedding of the year" kan.
Apa-apa pun tak sabar nak tengok resepsi mereka nanti, mesti tip-top dan menjadi bebelan, bualan dan gosip-gosip mulut orang dan wartawan. Ternganga kot nanti kau jah!! hehee ^_^ sweet Lisa pakai putih nampak bertambah ayu dan manis gitu serta bertemakan winter garden  :)

sekali lafaz tu..eh! lupa yusry kan dah pernah akad nikah sebelum ni, pengalaman kelmarin katakan hehee~





12 comments:

  1. berseri2 muka lisa,
    seri pengantin la katakan heee...

    ReplyDelete
  2. warna putih memang sweet kalau pakai kan shida.. Semoga mereka berbahagia ke akhir hayat juga..jauhkan lah pisang berbuah dua kali tu..takmo..takmo..

    ReplyDelete
  3. zuan doakan agar cepat dapat anak lisa..hehe ;)

    ReplyDelete
  4. haha , ayat last tu siot je ;p

    ReplyDelete
  5. wahh..lisa nampk comelll haha

    ReplyDelete
  6. sure ramai abg2 kt luo sana keciwa tgk lisa dh kawen...dgn duda pulak tu...hoho

    ReplyDelete
  7. hi syida..if nk tgk brooch jemput ke sini.. =)

    https://www.facebook.com/pages/Trendysite/190159767684658

    ReplyDelete
  8. ALHAMDULILLAH..DAH SAH..SEMOGA DIA ORG BAHAGIA HENDAKNYA

    ReplyDelete
  9. untung la..
    hehehehe..

    smoga bbhgia hndaknya !

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.