Alhamdulillah akhirnya mereka disatukan | Yusry dan Lisa Surihani | Dunia sebenar Shida Alhamdulillah akhirnya mereka disatukan | Yusry dan Lisa Surihani

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 24 February 2012

Alhamdulillah akhirnya mereka disatukan | Yusry dan Lisa Surihani

   Assalammualaikum, peace upon you.
sumber gambar dari : ROTIKAYA.COM
Tahniah buat Lisa Surihani dan Yusry, dengan ucapan semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa <-- eh macam kenal je ayat ni ^_^ cepat-cepat lah dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah dan hope wedding of the year ni adalah wedding yang terakhir buat yusry dan lisa baru benar-benar "wedding of the year" kan.
Apa-apa pun tak sabar nak tengok resepsi mereka nanti, mesti tip-top dan menjadi bebelan, bualan dan gosip-gosip mulut orang dan wartawan. Ternganga kot nanti kau jah!! hehee ^_^ sweet Lisa pakai putih nampak bertambah ayu dan manis gitu serta bertemakan winter garden  :)

sekali lafaz tu..eh! lupa yusry kan dah pernah akad nikah sebelum ni, pengalaman kelmarin katakan hehee~





12 Jari Ohsem:

Mila Ahmad said...

berseri2 muka lisa,
seri pengantin la katakan heee...

Aida Omar said...

warna putih memang sweet kalau pakai kan shida.. Semoga mereka berbahagia ke akhir hayat juga..jauhkan lah pisang berbuah dua kali tu..takmo..takmo..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

zuan doakan agar cepat dapat anak lisa..hehe ;)

Fara E's said...

haha , ayat last tu siot je ;p

^_^ Zaza Nur Iman said...

cutenya lisa :) suka dia

Azhafizah[フィザ] said...

semoga kekal bahagia.aminn

ZouL said...

wahh..lisa nampk comelll haha

OdahOne OdahOneBizz said...

sure ramai abg2 kt luo sana keciwa tgk lisa dh kawen...dgn duda pulak tu...hoho

^_^ Zaza Nur Iman said...

hi syida..if nk tgk brooch jemput ke sini.. =)

https://www.facebook.com/pages/Trendysite/190159767684658

Bui Junaidi said...

ALHAMDULILLAH..DAH SAH..SEMOGA DIA ORG BAHAGIA HENDAKNYA

peyansanstaro said...

untung la..
hehehehe..

smoga bbhgia hndaknya !

laskar pelangi said...

lisa comel sangatkan:))