Friday, 17 February 2012

berhati-hati di Pusat Karaoke anda berkemungkinan ada HANTU!!

   Assalamualaikum, peace upon you.
Sumber asal dari facebook, asyik belek-belek wall kawan dekat feeds tetiba ada sorang ni update tentang video ni, mulanya shida sangka betul-betul hantu rupanya PRANKKKK!! memang lawak hahaaa :D dah la shida tengok time malam-malam buta, bagus tak?? Video asal ni dari Indonesia kat Malaysia tak buat lagi maybe coming soon hahaaa ^_^

Ada yang rindu tak 4hari shida tak update, sorry la geng! line P1 shida bermasalah sampai shida tak boleh online langsung, setelah membuat report now dah ok so boleh blogging seperti biasa :) rupa blog masih dalam pembikinan, bagi yang rasa masih berat dan loading slow shida pun dah tak tahu nak kurangkan apa lagi tapi bagi shida masih ok dari dulu maybe.

Hope semua enjoy ya dengan video super trap trans tu eh hehee ^_^ shida tengok gelak guling-guling dah hahahaa tengok gelagat dorang. ish!! tak baik tau gelak kan orang, kalau jadi kat diri sendiri baru tau! Lain kali pusing-pusing satu bilik sebelum korang nak enjoy, mana tau kot dorang letak ular ke buaya ke hahaa.. sudah merapu ni!

NOTED: leganya dapat on9 lagi, dapat update entri untuk korang :)



17 comments:

  1. video tu ada apa? GBM tak beranilah nak tengok.. tatoottt.. hehe

    ReplyDelete
  2. blog shida tak berat dah macam dulu2..sekarang cepat je dah bukak semua.. date tepi entry nie lawa pulak..nanti kalau shida rajin ajar aida eh.. nak layan video tu line pulak kurang..huhu

    ReplyDelete
  3. huhu zuan dah 2 hari tak on9 sbb bb slow sngat n busy ngan hal..hehe tapi gigih je blogging ni sbb xnk trlepas update blog kawan2..hehe :D

    ReplyDelete
  4. hari tuh saya tengok sampai menanges gelak. :D

    p/s: fa memang belum letak video, neh baru fasa pertama. hehe thank you yea!

    ReplyDelete
  5. isy..ade antu ke nie?
    nnti aa nk tgk, hehe.. >_<

    ReplyDelete
  6. kelakar masa first time tgk di fb..pada mereka yang dalam video tu mesti macam trauma kan.hihi

    ReplyDelete
  7. hahahha memang lawak lah... dah penah tgk da yang ni. byk jugak yang lawak2 super trap ni...

    ReplyDelete
  8. sggup dtg blk utk tgk vid nie..
    ok, br pas tgk..
    wahhhhhhhh~~!!!!!
    mmg gelak guling2 gak aa time tgk nie...serious klakar, haha.. XD

    ReplyDelete
  9. Alahai shida..tak dapat tgk lah.. P1 akak plak masalah skrg ni..slow semacam jer...tension..

    ReplyDelete
  10. owhhh, video nie ~ da tngk dah ..
    seriously memang kelakar, smpai keluar air mata asyik gelak jew ...

    ReplyDelete
  11. kahkahkah lawak giler tau..ape daa!

    ReplyDelete
  12. blog xberat shida oi!...cuba wt entry yg berat2 sket...hoho...barulah berat

    ReplyDelete
  13. kdg2 prank ni melampau2 jgak, huh...

    ReplyDelete
  14. adoi line teruk x kuar la shoutbox shida huk2 jerit kuat2 kat siniiiiiiiiiiiiiiiii hihihi

    ReplyDelete
  15. hahaha
    ini kalau pengsan ni xtauler..
    huh
    leh terkucil nie

    ReplyDelete
  16. haha...kelakar kot video ni...penakut jugak mamat2 tu ye..kah3~
    muka confident je nyanyi..nampak pocong..melompat terus..hahah~

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.