Gambar Perkahwinan / Persandingan Azizah (jiejah) dan Syafiq | Dunia sebenar Shida Gambar Perkahwinan / Persandingan Azizah (jiejah) dan Syafiq

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 28 February 2012

Gambar Perkahwinan / Persandingan Azizah (jiejah) dan Syafiq

   Assalamualaikum, peace upon you.

Gambar ni sepenuhnya shida ambil dari Photographer Puan Azizah kita ni klik sini untuk terus ke facebooknya. Cuma dapat beberapa gambar sahaja so gambar yang ada ni pun cantik dah bagi shida. Sweet je tengok jiejah dan husband romantik gitu so korang layan lah dulu gambar-gambar yang ada ni ok :) Kalau ada lagi gambar-gambar jiejah cepat-cepat shida upload. Selamat Berbahagia buat Azizah dan Syafiq!

tengok jiejah ni dah macam retis pulak hehee  =.=


 next entri tutorial bersama cikgu shida ~_^




17 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

jelesnya yui xdpt p kenduri jijah..comel jijah n hsbnd..sweet!!

kiz said...

tahniah Jiejah..shida bila lagi?

laskar pelangi said...

a'a macam retisss dah si jijah ni.dengkinya..nak camni jugak..eheheh~
sweet btol pasangan pengantin baru ni:))

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehehe siap jejalana kat pasar lagi :D

Azhafizah[フィザ] said...

cantik je jijah..sweet tema colour tu ^^

patriq said...

ohhhh... comel belako jiejah ni heheee =.=

mummyriena said...

sweet je wane tema jiejah ni shida..aku kawen pkai merah hitam..garang skit hahaa..selamat pengantin baru jiejah..

Mawarni said...

kak jiejah selamat pgantin baru :) kak shida bila lg?? cantik baju pgantin kak jiejah heheee..

tilam.BKFM said...

cantikk jiejah.tu, baju pgntin yg tip top sbnarnye..suke wane pink tp sekali nmpak cam purple lak hehee..

bukan retis said...

dah kahwin dah die..cik shida retis bile je?hehehe

GBM said...

waa.. cumelnye sis azizah. sempat lagi sis rembat kipas rainbow tu eyh. hehe. cumel! :)

Rapunzel Cikilolo said...

beli benda pusing-pusing tu. bawak pegi pantai memang layan :)

shida'R said...

@kiz tak tau lagi la kiz hehe..kalo ramai yang wish cepat la kot hehee...lalallaa~

Cik Nurul said...

sama cantik sama padan ! ^^

caliph shuriken said...

steady laa, pic cantik2 ^^

Cik Azizah said...

terima kasih semua....baju tu luar warna pink dalam warna purple..mmg suka kombinasi 2 warna ni..sangat sepadan..hehe thanks shida entry ni :)

Wanie said...

pink+purple sgt comel..nanti shida warne ape lak?hehe