Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 28 February 2012

Gambar Perkahwinan / Persandingan Azizah (jiejah) dan Syafiq

   Assalamualaikum, peace upon you.

Gambar ni sepenuhnya shida ambil dari Photographer Puan Azizah kita ni klik sini untuk terus ke facebooknya. Cuma dapat beberapa gambar sahaja so gambar yang ada ni pun cantik dah bagi shida. Sweet je tengok jiejah dan husband romantik gitu so korang layan lah dulu gambar-gambar yang ada ni ok :) Kalau ada lagi gambar-gambar jiejah cepat-cepat shida upload. Selamat Berbahagia buat Azizah dan Syafiq!

tengok jiejah ni dah macam retis pulak hehee  =.=


 next entri tutorial bersama cikgu shida ~_^




17 comments:

  1. jelesnya yui xdpt p kenduri jijah..comel jijah n hsbnd..sweet!!

    ReplyDelete
  2. tahniah Jiejah..shida bila lagi?

    ReplyDelete
  3. a'a macam retisss dah si jijah ni.dengkinya..nak camni jugak..eheheh~
    sweet btol pasangan pengantin baru ni:))

    ReplyDelete
  4. hehehe siap jejalana kat pasar lagi :D

    ReplyDelete
  5. cantik je jijah..sweet tema colour tu ^^

    ReplyDelete
  6. ohhhh... comel belako jiejah ni heheee =.=

    ReplyDelete
  7. sweet je wane tema jiejah ni shida..aku kawen pkai merah hitam..garang skit hahaa..selamat pengantin baru jiejah..

    ReplyDelete
  8. kak jiejah selamat pgantin baru :) kak shida bila lg?? cantik baju pgantin kak jiejah heheee..

    ReplyDelete
  9. cantikk jiejah.tu, baju pgntin yg tip top sbnarnye..suke wane pink tp sekali nmpak cam purple lak hehee..

    ReplyDelete
  10. dah kahwin dah die..cik shida retis bile je?hehehe

    ReplyDelete
  11. waa.. cumelnye sis azizah. sempat lagi sis rembat kipas rainbow tu eyh. hehe. cumel! :)

    ReplyDelete
  12. beli benda pusing-pusing tu. bawak pegi pantai memang layan :)

    ReplyDelete
  13. @kiz tak tau lagi la kiz hehe..kalo ramai yang wish cepat la kot hehee...lalallaa~

    ReplyDelete
  14. terima kasih semua....baju tu luar warna pink dalam warna purple..mmg suka kombinasi 2 warna ni..sangat sepadan..hehe thanks shida entry ni :)

    ReplyDelete
  15. pink+purple sgt comel..nanti shida warne ape lak?hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.