Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 23 February 2012

Kelayakan Olimpik 2012 | Malaysia 0 - 4 Jepun

   Assalamualaikum, peace upon you.
sumber gambar : blog pamie :)

apa nak dikata lagi, sekali lagi untuk perlawanan ini skuad harimau muda kita sekali lagi tewas dengan jaringan 4 berbalas 0, walau apa pun tahniah diucapkan kepada skuad harimau muda kita ni telah pun sampai ketahap ini. Untuk pasukan ini masih perlu banyak memperbaiki kelemahan disemua sudut. Mengambil perlawanan ini sebagai pengalaman dan memantapkan lagi corak perlawanan. Keputusan penuh Malaysia 0 - 4 Jepun.

huhu..dah jangka akan tewas, nak buat macam mana belum ada rezeki untuk skuad muda kita ni




6 comments:

  1. walau kalah..semangat tak mungkin hilang.teruskan usaha harimau malaya.

    ReplyDelete
  2. teruk bebeno kalahnye, nmpk nye harimau kite kene mantoooppkn lg latihan ni..

    lang..kenape law anyah taep tajuk entry anyah kt google, xkeluar pun ekh? nk kene taep chikova baru nk keluar,
    law alang nye tajuk post, anyah taep je dah keluar..nape mcm tu ekh??
    taw x napee???

    ReplyDelete
  3. diorng xde smangat I WILL WIN!!!

    ReplyDelete
  4. kitew sedih ni..cpt la pujuk

    ReplyDelete
  5. nk buat mcm mana, belum layak lagi nk keperingkat dunia. . .tunggu la masa2 akan datang

    ReplyDelete
  6. tak ade rezeki, xpe lain kali cuba lagi.. Malaysia bole ! ^^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.