Man Utd 2 - 1 Liverpool | senyum tak perlu kata apa-apa | Dunia sebenar Shida Man Utd 2 - 1 Liverpool | senyum tak perlu kata apa-apa

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 12 February 2012

Man Utd 2 - 1 Liverpool | senyum tak perlu kata apa-apa

   Assalammualaikum, peace upon you.
tengok tak game tadi?? hebatkan rooney ku, u hentam 2 gol sayang untuk i, sangat-sangat happy ternyata u memang sayang i, i minta 1 u tambah 2, i senyum je tengok game tadi tak perlu kata apa-apa lagi :) thanks sayang. Dengan harapan rooney membaca (hahahaaa poodaaacaaittt...!!)
saja je highlight tang tu "United go top of the league!"  see sayang..see sayang i like everything bout u :) <--- ya allah anak sapa lah ni gedikkk betulll!! nak muuntahh :D

ACT abang shida team Liverpool sambil tengok bola sambil sms dia. Shida kat rumah dia kat rumah dia di rawang. Bila MU gol shida bahan dia, 2 gol MU bagi.. 2 kali shida bahan dia <-- teruk betul adik!! hello!! bola-bola, adik beradik-adik beradik la kan! samalah! bisness-bisness, kawan-kawan kan kan kan. Lepas bahan, abang langsung tak reply sms shida "agaknya dia tengah bengang kot, marah kot" Esok je lah pujuk!! Tahniah buat semua Fans Manchester United kita menang lagi hooreyyy!!

noted : jangan ikut perangai shida ya kawan-kawan ^_~








10 Jari Ohsem:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

go arsenal!!!!!

mummyriena said...

patut la asben aku balik tadi senyum2 kambing hik3...

ps: delete aw shida slh komen lorr..

Ezad Skytech said...

tahniah MU walaupun sy bukan fans MU...hehe~

#kesian abang awk kena bahan...hee~

~SaL IjOu~ said...

wah..semangat tul dia~ ^^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..shida samalah ngan hubby akak..peminat tegar MU..tersenyum lebar dia MU menang..^^

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

go arsenalllllllllllllllll ;p

Cik Azizah said...

alamakkkkkk!! shida jijah tak layan pulak semalam..huhuhu

Mishter Izwän said...

blog ni peminat MU? tp QPR lagi terbaik. kuikuikui


feel free to visit speechless009.blogspot.com

OdahOne OdahOneBizz said...

go man u! go shida!...tapi syg kejap jek naik top of the league dah kena turun balik...

Aida Omar said...

aida tak minat jadi tak tgk..huhu.