Saturday, 25 February 2012

Nantikan Walimatulurus Yusry dan Lisa Surihani bahagian 1

   Assalamualaikum, peace upon you.
 Walimatulurus Yusry dan Lisa Surihani Bahagian1 
25 Feb 2012, 10:00 malam saluran Astro Ria (104)


cinta yusry pada lisa "dia buat kita tak tidur malam pada masa yang sama dia juga buat kita tidur lena" cinta lisa pada yusry "cinta adalah apabila kita boleh terima dia seadanya.." alahai.. sweetnya ^_^ Jangan lupa tengok eh korang!!





7 comments:

  1. Tak dapat tgk...since pindah Astro tak pasang2 lagi..ruginye tak dpt tgk..

    ReplyDelete
  2. tak dapat nak tgk..duduk kolej camni lah..lain lah duduk rumah..sob3x

    ReplyDelete
  3. untung Yusri dapat lisa kan? :)

    ReplyDelete
  4. tak berkesempatan nak tengok.dorang memang sweet ^^

    ReplyDelete
  5. tgok dh ulanagan tghari td...sweet gilerrr

    ReplyDelete
  6. huhu untong la lisa, nanti honeymoon kat europe..

    ReplyDelete
  7. lagu apa yg derang pakai untuk teaser niek? (byg bukan lagu yuna)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.