Penampilan blog wajah baru 2012 | berat lagi tak blog shida? | Dunia sebenar Shida Penampilan blog wajah baru 2012 | berat lagi tak blog shida?

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 14 February 2012

Penampilan blog wajah baru 2012 | berat lagi tak blog shida?

   Assalamualaikum, peace upon you.
ehem ehem..sila tututp mata ya masuk blog shida. Saja lah nak ambil mood baru dengan mengenakan template baru dan header baru. Header baru ni tempek gambar sendiri tapi tapi memang tak pernah lari dari tema biru dan putih, awan-awan nano, burung berkicauan serta sorang gadis yang ingin terbang dengan payung sakti birunya :) amacam? ada kelasss tak header kali ni. Agak malu tempek muka sendiri besar-besar hehee tah apa-apa!! ^_^

ACT blog shida masih dalam pembikinan yang siap sekarang baru 80% tinggal lagi 20% untuk siap. ada beberapa perkara atau part yang shida tak tahu nak edit macam mana. Kena tanya pada yang pakar sebab jenuh juga shida edit-edit dan cari code asyik tak jumpa dan ada je yang tak kena. SO setakat ni hasil separuh siap seperti ini dululah ok :)

yang penting!!! shida nak korang bagi tahu shida, tahap blog shida ni loading untuk clear semuanya mengambil masa seperti mana? lebih lambat dari dulu atau lebih cepat dari dulu. sila-sila comment k. Sebab tujuan shida tukar-tukar sana sini pun sebab blog shida yang lama terlalu berat sampai ramai yang mengeluh susah nak buka blog shida ni huhuhu..sedihhh ;(

dengan harapan kawan-kawan senang berkunjung blog serba biru shida yang biasa-biasa je. Tak nak juga susahkan kawan-kawan buka blog shida terlalu lama sehinggakan korang TTUPP!! terus pangkah huhu sedih tau ;( shida cuba buat yang terbaik ok. Moga semuanya berjalan dengan lancar..AMIN~

ppssttttt..Azhafizah dan Aida Omar pun pakai header baru. Jom tengok!!





26 Jari Ohsem:

Ezad Skytech said...

wahhh..header baru tu...:D

erm..macam lambat sikit nak loading..tapi tak tahu la kan..line internet kat tempat sy ni slow ke apa..

Cik Azizah said...

ape kes semua kawan2 baik jijah tukar header baru ni! eee jelessss!! ok sgt2 dah ni..senang je nak masuk..hee

nurul-rasya said...

tak berat pun, cantik adalah

Nazayiena said...

Akak baru masuk blog Shida nie, loading x juga lama...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ok dah ni shida..cantik..
Loading pun cepat jer rasanye..

Azhafizah[フィザ] said...

wah..header baru jugak?cantik!ade button gitu..btw,blog shida dah laju loading dari yang sebelum ni..^_^

OdahOne OdahOneBizz said...

nnti nak tkar header bru gak lh...xpnh tkar2 dr dulu, kini hingga sekarang...hoho...still blue ya shida

Rapunzel Cikilolo said...

serius header sangat comel :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tema dlu cantik, cool je rsa..tema kli ni sempoi~ :D

caliph shuriken said...

blog ni dh edit kemas.. loading pun laju jaa ^^

Mohd Norafzal said...

skarang dah ok sikit cdah..dah laju sikit hehehe

Pamie said...

mantap shida,hehe..tak berat pun..ok je loading..btw,ak punya blog pun masih bau kedai lagi,serba serbi baru..hahaha


Aku Anak Labuan

Aida Omar said...

shida comey gila blog shida yang baru nie.. ok kesimpulannye memang senang loading blog baru shida nie.. header fiza pun baru sekarang. hehe

Mimi said...

assalamualaikum/.
hye. sory laa sesat sini.
tatau mane komenbox awak.
saye menang contamination and disponsor oleh awak laptop cover/ mouse pad.
bolehh ta email saye kat mimilinna.lolli@yahoo.com for any info . C:

Sheda Argos ツ said...

sntekknyerrr hihhi suke date header bersambung ngan pos title tuh.. x pndai nk wat hihihi... nice2 tp still berat lg la yunk hihi

Bui Junaidi said...

RSNYA OK JER LOADING BLOG SHIDA NI..YG LAMA PUN OK JUGAK..BIRU MMG SEJUK MATA MEMANDANG..*__*

patriq said...

ok sida kemass tp masih agak berat skit laaa...

cik kiwi's said...

tak berat. comel je blog akk. hehehe..kiwi suka..:)

Nisa Greennnpanda said...

hehe...
header br eh... nice.. ^_^

loading blog shida now lg ok dr dlu..jujur sy ckp, hehe.. >_<

Fendy said...

rasa berat cket la blog ni....

Ayie Abas said...

maap shida dulu memang lama loading keseluruhan blog shida..lappy ayie selalu hang.

yg sekarang walau masih lagi agak lama loading nya tapi ada perubahan berbanding yg dulu. :)

nurdani said...

lebih cepat rasanya. dan blog makin cantik

mummyriena said...

lawo dah tu shida oiitt..setakat ni ok2 jer blog ko xberat sgt la mash blh buka...dgn cepat..

tilam.BKFM said...

cantik shida..header baru tu hehe..nmpak len skit ^_^

Mawarni said...

cantik dah kak shida ku hehee..buat tuk mawar lak k ;p

Alia Asyura :) said...

sweet je kak blog baru nih ^_^