Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 14 February 2012

Penampilan blog wajah baru 2012 | berat lagi tak blog shida?

   Assalamualaikum, peace upon you.
ehem ehem..sila tututp mata ya masuk blog shida. Saja lah nak ambil mood baru dengan mengenakan template baru dan header baru. Header baru ni tempek gambar sendiri tapi tapi memang tak pernah lari dari tema biru dan putih, awan-awan nano, burung berkicauan serta sorang gadis yang ingin terbang dengan payung sakti birunya :) amacam? ada kelasss tak header kali ni. Agak malu tempek muka sendiri besar-besar hehee tah apa-apa!! ^_^

ACT blog shida masih dalam pembikinan yang siap sekarang baru 80% tinggal lagi 20% untuk siap. ada beberapa perkara atau part yang shida tak tahu nak edit macam mana. Kena tanya pada yang pakar sebab jenuh juga shida edit-edit dan cari code asyik tak jumpa dan ada je yang tak kena. SO setakat ni hasil separuh siap seperti ini dululah ok :)

yang penting!!! shida nak korang bagi tahu shida, tahap blog shida ni loading untuk clear semuanya mengambil masa seperti mana? lebih lambat dari dulu atau lebih cepat dari dulu. sila-sila comment k. Sebab tujuan shida tukar-tukar sana sini pun sebab blog shida yang lama terlalu berat sampai ramai yang mengeluh susah nak buka blog shida ni huhuhu..sedihhh ;(

dengan harapan kawan-kawan senang berkunjung blog serba biru shida yang biasa-biasa je. Tak nak juga susahkan kawan-kawan buka blog shida terlalu lama sehinggakan korang TTUPP!! terus pangkah huhu sedih tau ;( shida cuba buat yang terbaik ok. Moga semuanya berjalan dengan lancar..AMIN~

ppssttttt..Azhafizah dan Aida Omar pun pakai header baru. Jom tengok!!





26 comments:

  1. wahhh..header baru tu...:D

    erm..macam lambat sikit nak loading..tapi tak tahu la kan..line internet kat tempat sy ni slow ke apa..

    ReplyDelete
  2. ape kes semua kawan2 baik jijah tukar header baru ni! eee jelessss!! ok sgt2 dah ni..senang je nak masuk..hee

    ReplyDelete
  3. tak berat pun, cantik adalah

    ReplyDelete
  4. Akak baru masuk blog Shida nie, loading x juga lama...

    ReplyDelete
  5. Ok dah ni shida..cantik..
    Loading pun cepat jer rasanye..

    ReplyDelete
  6. wah..header baru jugak?cantik!ade button gitu..btw,blog shida dah laju loading dari yang sebelum ni..^_^

    ReplyDelete
  7. nnti nak tkar header bru gak lh...xpnh tkar2 dr dulu, kini hingga sekarang...hoho...still blue ya shida

    ReplyDelete
  8. serius header sangat comel :)

    ReplyDelete
  9. tema dlu cantik, cool je rsa..tema kli ni sempoi~ :D

    ReplyDelete
  10. blog ni dh edit kemas.. loading pun laju jaa ^^

    ReplyDelete
  11. skarang dah ok sikit cdah..dah laju sikit hehehe

    ReplyDelete
  12. mantap shida,hehe..tak berat pun..ok je loading..btw,ak punya blog pun masih bau kedai lagi,serba serbi baru..hahaha


    Aku Anak Labuan

    ReplyDelete
  13. shida comey gila blog shida yang baru nie.. ok kesimpulannye memang senang loading blog baru shida nie.. header fiza pun baru sekarang. hehe

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum/.
    hye. sory laa sesat sini.
    tatau mane komenbox awak.
    saye menang contamination and disponsor oleh awak laptop cover/ mouse pad.
    bolehh ta email saye kat mimilinna.lolli@yahoo.com for any info . C:

    ReplyDelete
  15. sntekknyerrr hihhi suke date header bersambung ngan pos title tuh.. x pndai nk wat hihihi... nice2 tp still berat lg la yunk hihi

    ReplyDelete
  16. RSNYA OK JER LOADING BLOG SHIDA NI..YG LAMA PUN OK JUGAK..BIRU MMG SEJUK MATA MEMANDANG..*__*

    ReplyDelete
  17. ok sida kemass tp masih agak berat skit laaa...

    ReplyDelete
  18. tak berat. comel je blog akk. hehehe..kiwi suka..:)

    ReplyDelete
  19. hehe...
    header br eh... nice.. ^_^

    loading blog shida now lg ok dr dlu..jujur sy ckp, hehe.. >_<

    ReplyDelete
  20. rasa berat cket la blog ni....

    ReplyDelete
  21. maap shida dulu memang lama loading keseluruhan blog shida..lappy ayie selalu hang.

    yg sekarang walau masih lagi agak lama loading nya tapi ada perubahan berbanding yg dulu. :)

    ReplyDelete
  22. lebih cepat rasanya. dan blog makin cantik

    ReplyDelete
  23. lawo dah tu shida oiitt..setakat ni ok2 jer blog ko xberat sgt la mash blh buka...dgn cepat..

    ReplyDelete
  24. cantik shida..header baru tu hehe..nmpak len skit ^_^

    ReplyDelete
  25. cantik dah kak shida ku hehee..buat tuk mawar lak k ;p

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.