Saturday, 11 February 2012

surat-menyurat antara Ben Ashaari dan Puan Aishah binti Ibrahim

   Assalamualaikum, peace upon you.
surat untuk Ben Ashaari dari Puan Aishah, agak lawak lah baca hehe..syok Abang Ben dapat free je duit terus nak stop bloging nak pergi melancong ya abang Ben ^_^


ini pula surat terbuka untuk Puan Aishah dari Abang Ben, lawak pula cara abang Ben balas. Macam tahu-tahu je ^_^ hehehee~

ada moral dan nilai-nilai murni dalam cerita surat-menyurat Abang Ben ni korang fikir-fikir dan renungkan lah. pada Puan Aishah duit tu lebih baik derma pada yang lebih memerlukan tambahan lagi riwayat hidup puan dah tak lama kan..hahaha lawak lah pulak ^_^




18 comments:

  1. BIAR BETUL
    ADA ORG NAK MAIN2 JER KOT
    TP KALAU BETUL,MCM MANA?
    HIK..HIK

    ReplyDelete
  2. memang surat-surat macam ni takleh pakai. huh!

    ReplyDelete
  3. banyak dapat email mengarut camni kan..kadang2 baca banyak tak logiknya..ape apun jangan mudah tertipu dengan spam email macam ni.

    ReplyDelete
  4. skrng ni macam2 cara jer nk menipu nk cepat jadi kaya..

    ReplyDelete
  5. hahha dah banyak kali dah terima email cm ni..dr afrika ade, china ade, arab ade..semua tempat la..dia ingt kite bangang sangat nak terima 12juta pound dia..adehh

    ReplyDelete
  6. huk huk ada udang di sebalik batu! XD abg ben sporting je jawab email tu haha :D

    ReplyDelete
  7. huhu salah satu bntuk spam.. huhu klu zuan dpt trus delete je..huhu

    ReplyDelete
  8. kahkahkah ape lah abg ben ni...buat lawak jer...ekeke :p jijah pon dp email camni..tah ape2 jer..huhuhu

    ReplyDelete
  9. ada gak terima email mcm ni Shida..cuma balas mcm ni je hari tu " ada aku kisah "

    ReplyDelete
  10. mcm-mcm hal lah sida..takyah layan kot kalo dpt email cengitu..kn..xde manusia yg xsygkn duit hahaaa :D

    ReplyDelete
  11. patut asben aku sng hati balik tadi ekekekee ;p

    ReplyDelete
  12. aku salah komen rasanya hahaaa...gilerr ahh..shida delete aw ^_^

    ReplyDelete
  13. baik punya balas surat...:D

    banyak lagi tempat lain kalau nak derma duit tu..hee~

    ReplyDelete
  14. pnah gak dpt email cam nie..tpi trus dlete jew...hehe

    ReplyDelete
  15. ignore je lah kalo macm tu... hahahhaa

    ReplyDelete
  16. kt emel dh byk dapat cmni, hukk...

    ReplyDelete
  17. Salam,

    Kini terdapat cara yang mudah menguruskan surat yang banyak dengan penggunaan Sistem Pengurusan Surat

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.