surat-menyurat antara Ben Ashaari dan Puan Aishah binti Ibrahim | Dunia sebenar Shida surat-menyurat antara Ben Ashaari dan Puan Aishah binti Ibrahim

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 11 February 2012

surat-menyurat antara Ben Ashaari dan Puan Aishah binti Ibrahim

   Assalamualaikum, peace upon you.
surat untuk Ben Ashaari dari Puan Aishah, agak lawak lah baca hehe..syok Abang Ben dapat free je duit terus nak stop bloging nak pergi melancong ya abang Ben ^_^


ini pula surat terbuka untuk Puan Aishah dari Abang Ben, lawak pula cara abang Ben balas. Macam tahu-tahu je ^_^ hehehee~

ada moral dan nilai-nilai murni dalam cerita surat-menyurat Abang Ben ni korang fikir-fikir dan renungkan lah. pada Puan Aishah duit tu lebih baik derma pada yang lebih memerlukan tambahan lagi riwayat hidup puan dah tak lama kan..hahaha lawak lah pulak ^_^




18 Jari Ohsem:

Nur Anisah said...

erk? spam ke apeee?

Bui Junaidi said...

BIAR BETUL
ADA ORG NAK MAIN2 JER KOT
TP KALAU BETUL,MCM MANA?
HIK..HIK

Rapunzel Cikilolo said...

memang surat-surat macam ni takleh pakai. huh!

Azhafizah[フィザ] said...

banyak dapat email mengarut camni kan..kadang2 baca banyak tak logiknya..ape apun jangan mudah tertipu dengan spam email macam ni.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

skrng ni macam2 cara jer nk menipu nk cepat jadi kaya..

misyamissyou said...

hahha dah banyak kali dah terima email cm ni..dr afrika ade, china ade, arab ade..semua tempat la..dia ingt kite bangang sangat nak terima 12juta pound dia..adehh

Lady Emilya said...

huk huk ada udang di sebalik batu! XD abg ben sporting je jawab email tu haha :D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhu salah satu bntuk spam.. huhu klu zuan dpt trus delete je..huhu

Cik Azizah said...

kahkahkah ape lah abg ben ni...buat lawak jer...ekeke :p jijah pon dp email camni..tah ape2 jer..huhuhu

kiz said...

ada gak terima email mcm ni Shida..cuma balas mcm ni je hari tu " ada aku kisah "

patriq said...

mcm-mcm hal lah sida..takyah layan kot kalo dpt email cengitu..kn..xde manusia yg xsygkn duit hahaaa :D

mummyriena said...

patut asben aku sng hati balik tadi ekekekee ;p

mummyriena said...

aku salah komen rasanya hahaaa...gilerr ahh..shida delete aw ^_^

Ezad Skytech said...

baik punya balas surat...:D

banyak lagi tempat lain kalau nak derma duit tu..hee~

b0an said...

pnah gak dpt email cam nie..tpi trus dlete jew...hehe

Ain Zulaikha said...

ignore je lah kalo macm tu... hahahhaa

caliph shuriken said...

kt emel dh byk dapat cmni, hukk...

suratexpress9 said...

Salam,

Kini terdapat cara yang mudah menguruskan surat yang banyak dengan penggunaan Sistem Pengurusan Surat