Terima kasih Jiejah, Kad Jemputan Perkahwinan shida dah dapat! | Dunia sebenar Shida Terima kasih Jiejah, Kad Jemputan Perkahwinan shida dah dapat!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 10 February 2012

Terima kasih Jiejah, Kad Jemputan Perkahwinan shida dah dapat!

    Assalamualaikum, peace upon you.
Thanks tak terhingga pada Jiejah a.k.a Puan Azizah kerana sudi bagi shida Kad Jemputan yang cute ni, Walau pun shida cuma "maybe attend" jiejah tetap bagi kad. Shida simpan tau buat kenangan kita berdua hehee :) and lagi satu siap dapat calendar 2012 lagi cute sangat-sangat shida suka, pink lagi tau! kelassss kau jah!! shida simpan calendar tu dalam purse shida senang kemana-mana shida bawa bersama hehee :)

Untuk Jiejah dikesempatan ini shida nak wish "Selamat Pengantin Baru" walaupun dah dijabkabul tetap pengantin baru hehee :) Moga Majlis resepsi nanti akan bertambah ceria dan berjalan dengan lancar hendaknya. AMIN. Jika berkesempatan shida sampailah ke Port Dickson nanti jika tak ada aral melintang ye jiejah :) oh sebelum terlupa moga jiejah dan husband sentiasa happy dan saling sayang menyayangi antara satu sama lain hingga akhir hayat serta shida doakan juga jiejah cepat-cepat pregnant, nak tambah anak buah lagi ^_^

bahagian depan calendar comelnya jiejah ^_^
bahagian belakang ^_^ shida nak tanda 25-26/2/12

sayang Jiejah ketat-ketat, kunci terus buang dalam laut hehee ~_^
 
 
 
 
 
 
 

15 Jari Ohsem:

Cik Azizah said...

syg shida ketat2 jugak!! terima kasih sudi terima kad tak seberapa ni! ada rezeki berjumpa la kita yer :)

shera haifa said...

cantik kad kahwinnya..
:)

Azhafizah[フィザ] said...

yeay..fiza pun dah dapat jugak ^___^

Bui Junaidi said...

SEMOGA JIEJAH NAHAGIA BERSAMA SUAMI..HEHE..CANTIK KAD DIA..PINK KALER GITU

aisya said...

comelnye kad kawen kak jijah.. pink gitu.. =)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik kad undangan & kalender tu..
tahniah juga buat jiejah..moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..^^

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

wahh smart la kad dia, siap ada kalendar lg.. huhu memang akan di ingati kad mcm ni.. :D

Fathiah Hamim said...

wahh ada calendarr. kreatip!

Chikova_Araishii said...

bile la nk dpt kad kawen alang plak neh ekh. opsss~~

Pamie said...

wah,menarik la kad jemputan kahwin jijah..huhu..agak2 kalau aku mintak jijah pos ke labuan,dia bagi tak? hehe..

Ayie Abas said...

jijah belog pecut dah kawin eh?...

selamat pengantin baru yer jijah.^__^

hyz said...

comey kad kawen dia.

Jomtonton said...

Cantik design kad tu. Memang maniskan dapat seorang sahabat yang karib.

laskar pelangi said...

eiiii comelnyeeeeee kad kawen jijah~ pinkyyy gitu =)

Cik Azizah said...

terima kasih semua :)