Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 10 February 2012

Terima kasih Jiejah, Kad Jemputan Perkahwinan shida dah dapat!

    Assalamualaikum, peace upon you.
Thanks tak terhingga pada Jiejah a.k.a Puan Azizah kerana sudi bagi shida Kad Jemputan yang cute ni, Walau pun shida cuma "maybe attend" jiejah tetap bagi kad. Shida simpan tau buat kenangan kita berdua hehee :) and lagi satu siap dapat calendar 2012 lagi cute sangat-sangat shida suka, pink lagi tau! kelassss kau jah!! shida simpan calendar tu dalam purse shida senang kemana-mana shida bawa bersama hehee :)

Untuk Jiejah dikesempatan ini shida nak wish "Selamat Pengantin Baru" walaupun dah dijabkabul tetap pengantin baru hehee :) Moga Majlis resepsi nanti akan bertambah ceria dan berjalan dengan lancar hendaknya. AMIN. Jika berkesempatan shida sampailah ke Port Dickson nanti jika tak ada aral melintang ye jiejah :) oh sebelum terlupa moga jiejah dan husband sentiasa happy dan saling sayang menyayangi antara satu sama lain hingga akhir hayat serta shida doakan juga jiejah cepat-cepat pregnant, nak tambah anak buah lagi ^_^

bahagian depan calendar comelnya jiejah ^_^
bahagian belakang ^_^ shida nak tanda 25-26/2/12

sayang Jiejah ketat-ketat, kunci terus buang dalam laut hehee ~_^
 
 
 
 
 
 
 

15 comments:

  1. syg shida ketat2 jugak!! terima kasih sudi terima kad tak seberapa ni! ada rezeki berjumpa la kita yer :)

    ReplyDelete
  2. yeay..fiza pun dah dapat jugak ^___^

    ReplyDelete
  3. SEMOGA JIEJAH NAHAGIA BERSAMA SUAMI..HEHE..CANTIK KAD DIA..PINK KALER GITU

    ReplyDelete
  4. comelnye kad kawen kak jijah.. pink gitu.. =)

    ReplyDelete
  5. Cantik kad undangan & kalender tu..
    tahniah juga buat jiejah..moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..^^

    ReplyDelete
  6. wahh smart la kad dia, siap ada kalendar lg.. huhu memang akan di ingati kad mcm ni.. :D

    ReplyDelete
  7. bile la nk dpt kad kawen alang plak neh ekh. opsss~~

    ReplyDelete
  8. wah,menarik la kad jemputan kahwin jijah..huhu..agak2 kalau aku mintak jijah pos ke labuan,dia bagi tak? hehe..

    ReplyDelete
  9. jijah belog pecut dah kawin eh?...

    selamat pengantin baru yer jijah.^__^

    ReplyDelete
  10. Cantik design kad tu. Memang maniskan dapat seorang sahabat yang karib.

    ReplyDelete
  11. eiiii comelnyeeeeee kad kawen jijah~ pinkyyy gitu =)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.