Wednesday, 22 February 2012

Wordless Wednesday | CINTA dulu.. kini.. dan selamanya..

   Assalamualaikum, peace upon you.
apa yang korang faham??




26 comments:

  1. cinta, lebih berhati-hati dengan cinta, putus cinta, sangat cinta.

    #copycat..

    Hahaha =p

    ReplyDelete
  2. sekali terluka selamanya tak kan kembali ke asal walaupun sudah terubat sebab yang terubat hanyalah luka tapi parut selamanya kekal :)

    ReplyDelete
  3. emmm mula² bercinta..lepas tu putus..

    lepas tu dah ada pengganti yg lain yg mengubat luka lama tu..

    haa betul tak? ^_^

    ReplyDelete
  4. hati berbunga2 ^_^
    robek hati :(
    rawat Qalbu :)

    ReplyDelete
  5. dulu bercinta-cinta...kini berpisah jua...tapi, akan jadi sahabat selamanya...betul ker shida???

    ReplyDelete
  6. hehe..pe yang sy paham mula2 bercinta memang indah, lepas tu ati terluke and then even dah elok or dapat cinta baru pun hati kite still de kesan terluke yang susah nak dilupekan..cewahh..jiwang plak sy ni

    ReplyDelete
  7. dulu hati masih elok. masih baru.
    kini hati dah dirobek. sakit. kecewa
    selamanya. mungkin hati dah dibaiki, tapi kesan robekkan dulu membuat hati itu kurang sempurna. :))

    ReplyDelete
  8. Dulu bercinta..kini dah retak..
    selamanye..dah ada pengganti kot untuk mengubati hati yg retak itu.. :)

    ReplyDelete
  9. kembali bersama tapi tak seindah dulu.. hehehehe tembak je

    ReplyDelete
  10. dulu2 ko syg2..kini ko kcewa dtgalkn..selmanya ko tluke wlupn dh pulih skit2 kan..

    ReplyDelete
  11. cinta dtg dan pergi bt selamanya....kn sida :)

    ReplyDelete
  12. dulu romantik..kini dah breakup..selamanya akan rsa sakitnya..betuk ke shida cmtuh hehee??

    ReplyDelete
  13. alamak shaye failed lah bab cinta nie heheee.. =.=

    ReplyDelete
  14. luka yang tetap tinggalkan kesan.

    ReplyDelete
  15. huyoo boleh sambung blik tu..hehe :D

    ReplyDelete
  16. biasalah..tak semua cinta berkekalan..mula2 bercinta konon sehidup semati..pastu ada masalah putus cinta di tengah jalan...tetapi kesan cinta tu tetap terpahat dlm ingatan even da sembuh sikit demi sikit :)

    ReplyDelete
  17. hati kalo sekali dah terluka luka itu pasti tinggalkan parut

    ReplyDelete
  18. hati kalo sekali dah terluka luka itu pasti tinggalkan parut

    ReplyDelete
  19. hahaha..ni cinta tampal2 ni hahaha

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. cinta berakhir.. walaupun sudah sembut tetap meninggalkan parut.. T___T

    ReplyDelete
  22. skali terluka...walau kite dah maafkan kesalahan tuh,....hati tetap berbekas...:D

    ReplyDelete
  23. bercinta..terpisah...bercinta..

    ReplyDelete
  24. luka lama kadang2 susah nak dilupakan..hee~

    ReplyDelete
  25. errmmmm...
    nie kes break up pastue couple blk ke? hoho.. XD

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.