Wordless Wednesday | CINTA dulu.. kini.. dan selamanya.. | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | CINTA dulu.. kini.. dan selamanya..

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 22 February 2012

Wordless Wednesday | CINTA dulu.. kini.. dan selamanya..

   Assalamualaikum, peace upon you.
apa yang korang faham??




26 Jari Ohsem:

peyansanstaro said...

cinta, lebih berhati-hati dengan cinta, putus cinta, sangat cinta.

#copycat..

Hahaha =p

Kyra Hizrina said...

sekali terluka selamanya tak kan kembali ke asal walaupun sudah terubat sebab yang terubat hanyalah luka tapi parut selamanya kekal :)

mimie.. said...

emmm mula² bercinta..lepas tu putus..

lepas tu dah ada pengganti yg lain yg mengubat luka lama tu..

haa betul tak? ^_^

sea_lavender said...

hati berbunga2 ^_^
robek hati :(
rawat Qalbu :)

OdahOne OdahOneBizz said...

dulu bercinta-cinta...kini berpisah jua...tapi, akan jadi sahabat selamanya...betul ker shida???

LiNda said...

hehe..pe yang sy paham mula2 bercinta memang indah, lepas tu ati terluke and then even dah elok or dapat cinta baru pun hati kite still de kesan terluke yang susah nak dilupekan..cewahh..jiwang plak sy ni

cik kiwi's said...

dulu hati masih elok. masih baru.
kini hati dah dirobek. sakit. kecewa
selamanya. mungkin hati dah dibaiki, tapi kesan robekkan dulu membuat hati itu kurang sempurna. :))

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dulu bercinta..kini dah retak..
selamanye..dah ada pengganti kot untuk mengubati hati yg retak itu.. :)

syiela said...

kembali bersama tapi tak seindah dulu.. hehehehe tembak je

mummyriena said...

dulu2 ko syg2..kini ko kcewa dtgalkn..selmanya ko tluke wlupn dh pulih skit2 kan..

patriq said...

cinta dtg dan pergi bt selamanya....kn sida :)

tilam.BKFM said...

dulu romantik..kini dah breakup..selamanya akan rsa sakitnya..betuk ke shida cmtuh hehee??

Mawarni said...

alamak shaye failed lah bab cinta nie heheee.. =.=

Azhafizah[フィザ] said...

luka yang tetap tinggalkan kesan.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huyoo boleh sambung blik tu..hehe :D

Cik Azizah said...

biasalah..tak semua cinta berkekalan..mula2 bercinta konon sehidup semati..pastu ada masalah putus cinta di tengah jalan...tetapi kesan cinta tu tetap terpahat dlm ingatan even da sembuh sikit demi sikit :)

Phat said...

hati kalo sekali dah terluka luka itu pasti tinggalkan parut

Phat said...

hati kalo sekali dah terluka luka itu pasti tinggalkan parut

ZouL said...

hahaha..ni cinta tampal2 ni hahaha

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.
Cik Rose Cute said...

Sokong gan phat...hehehe

Cik Nurul said...

cinta berakhir.. walaupun sudah sembut tetap meninggalkan parut.. T___T

Cik Sweet Pea said...

skali terluka...walau kite dah maafkan kesalahan tuh,....hati tetap berbekas...:D

MaiRa QuEeN said...

bercinta..terpisah...bercinta..

Ezad Skytech said...

luka lama kadang2 susah nak dilupakan..hee~

Nisa Greennnpanda said...

errmmmm...
nie kes break up pastue couple blk ke? hoho.. XD