Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 8 February 2012

Wordless Wednesday | Jom test power mata korang *bergerak tak??

   Assalamualaikum, peace upon you.

bergerak tak gambar ni? serius gambar ni JPG file tak percaya sila copy image :)






17 comments:

  1. banyak kan gambar mcm ni skarang, yg gerak2 :D

    ReplyDelete
  2. hehe..
    pic nie xgrak pun sbnrnye...
    tp ilusi wat pic nie nmpk cam grak.. >_<

    ReplyDelete
  3. nampk dia bergerakk..tgk lama2 pening gax.. tpi cantikk!! :D

    ReplyDelete
  4. png pale jap tgk benda ni bpusing2 shida...illusi optik rupanya...terigt kt gula2 yg bpusing2 tu

    ReplyDelete
  5. ohh tidakk, sakit mata >,<

    Atotototo, nak link anda dlm bloglist fyqa? Jum join segmen fyqa. peace :)

    ReplyDelete
  6. ilusi optik...
    ok, pening.. =)

    ReplyDelete
  7. wah! mmg bergerak laa! tp sakit mata lak saya tgk bnda ni lama2. XD

    ReplyDelete
  8. MMG BERGERAKLAH
    TP AGAK PENING BILA TENGOK LAMA2

    ReplyDelete
  9. perghhh bergeraklah sida...fuh!!

    ReplyDelete
  10. jijah nmpk yg bawah je kot gerak..hehe

    ReplyDelete
  11. minta copy yer shida hehee..mmg unik gambar nih...pening lakk adesss :P

    ReplyDelete
  12. optical illusion memang hebat kan shida..suke tengok benda benda camni.^__^

    ReplyDelete
  13. ha'ah..gerak2..naik berpinar mata...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.