Wordless Wednesday | Jom test power mata korang *bergerak tak?? | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Jom test power mata korang *bergerak tak??

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 8 February 2012

Wordless Wednesday | Jom test power mata korang *bergerak tak??

   Assalamualaikum, peace upon you.

bergerak tak gambar ni? serius gambar ni JPG file tak percaya sila copy image :)






17 Jari Ohsem:

EyqaLuvender said...

pening la...~

Unknown said...

banyak kan gambar mcm ni skarang, yg gerak2 :D

FIZGRAPHIC said...

gerak2..hihi..

Nisa Greennnpanda said...

hehe..
pic nie xgrak pun sbnrnye...
tp ilusi wat pic nie nmpk cam grak.. >_<

Lieza Nordin said...

nampk dia bergerakk..tgk lama2 pening gax.. tpi cantikk!! :D

odahonebizz said...

png pale jap tgk benda ni bpusing2 shida...illusi optik rupanya...terigt kt gula2 yg bpusing2 tu

Anak Munsyi said...

ohh tidakk, sakit mata >,<

Atotototo, nak link anda dlm bloglist fyqa? Jum join segmen fyqa. peace :)

Unknown said...

ilusi optik...
ok, pening.. =)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

bergerak..sgt menakjubkan.. :)

Hizatul said...

wah! mmg bergerak laa! tp sakit mata lak saya tgk bnda ni lama2. XD

Unknown said...

MMG BERGERAKLAH
TP AGAK PENING BILA TENGOK LAMA2

patriq said...

perghhh bergeraklah sida...fuh!!

Unknown said...

jijah nmpk yg bawah je kot gerak..hehe

tilam.BKFM said...

minta copy yer shida hehee..mmg unik gambar nih...pening lakk adesss :P

Azhafizah MN said...

optical illusion memang hebat kan shida..suke tengok benda benda camni.^__^

mummyriena said...

hebattt :)

shahdiana said...

ha'ah..gerak2..naik berpinar mata...