Wordless Wednesday | Kini shida bahagia dengan kehadirannya :) | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Kini shida bahagia dengan kehadirannya :)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 29 February 2012

Wordless Wednesday | Kini shida bahagia dengan kehadirannya :)

   Assalamualaikum, peace upon you.
Mulanya memang teruja nak blogwalking malam ni, siap inform kat kawan-kawan FB
tiba-tiba dalam pukul12 lebih dapat panggilan dari hospital, terus cancel blogging.
 tapi tak apa sebab shida bahagia dengan kehadiran dia pada 29.02.12 jam 2.39am
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
 Alhamdulillah lahir dengan sempurna "Nur Adriana Batrisya"

sorry WW shida jadi panjang sebab terlalu happy :) bertambah lah anak buah shida sekarang. Yang specialnya si comel ni lahir pada 29.2.12 sambut ulangtahun 4 tahun sekali so umur dia 5tahun nanti baru dapat sambut birthday dia yang pertama,lamanya kan hehee.. :) next entri tutorial bersama Cikgu Shida yang tertunda ^_^





28 Jari Ohsem:

NARDtheNERD said...

awww lahir tarikh lompat..
best.. :)

Boni JLL3 said...

congratulation

Pink Lavender said...

baby tahun lompat la!!!

Rapunzel Cikilolo said...

tahniah shida :)

Chikova_Airashii said...

wahh comelnyee..
sedap name..
tahniah lang..dapat anak buah baru,,lahir tarikh unik lak tu :)

- GC - said...

tahniah, dapat anak buah yg comel.birthday nur adriana batrisya nanti kena buat besar2an. ;)

Dak Fisha said...

uwahhh. tahniah. ingatkan anak shida. hehe.

mizz shaa said...

wah..........tomey nya.......geqam kowt

Azhafizah[フィザ] said...

comel..tahniah shida dapat anak buah baru..sama dgn tarikh anak buah fiza..skang dia dah 3tahun..tunggu 4tahun lagi baru sambut lagi ^^

keri ikhwan said...

ni bukan wordless dah ni haha..
tahniah :)

patriq said...

tahniah sida..total skg dah bape eh anak2 sida hehee..larikkkk..

tilam.BKFM said...

tahniah shida..jimat la duit ko nak beli dia hadiah ekekeke...:P

mummyriena said...

tahniah shida nnt boleh kawan ngn rysha hehee..mcm ank ko plak kih3 :)

laskar pelangi said...

tahniah dear:))
special dak tecik ni..sambut ulangtahun 4 thn sekali nanti..ehehe:)

khalila ishak said...

wawawaaa.... comelnye die ^_^. bukan senang nak jumpa kawan2 yg lahir tarikhn 29/2 ni.

Acik Ita said...

owh..sbb nie rupanya...hehe..alhamdulillah...tahniah yea syg...semoga si kecil ini dapat menjadi anak yang solehah..berbakti kepada orang tua,keluarga dan agama...insyaALLAH..amin...

OdahOne OdahOneBizz said...

sure nnti dia konfius nak clbrate besday bila kan???

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

alhamdulillah :D

into buat suspen je..hehe

zareliqa afiqa said...

Alalala~ comelnya baby :)
lahir tahun lompat niey..unik lar tarikh lahir dia.29~ hehe

Cik Azizah said...

kesian la baby ni nnt..mesti die jeles gan adik beradik lain yg sambut besday setahun sekali..hahaha

Cik Azizah said...

kesian la baby ni nnt..mesti die jeles gan adik beradik lain yg sambut besday setahun sekali..hahaha

Ezad Skytech said...

wahh..tahniah sbb dpt anak buat baru...lahir tahun lompat tu..hee~

Cik Nurul said...

wah, tahniah dear ! baby yang comel lahir pada tarikh yg special! ^^

caliph shuriken said...

baby leap year ^^

Hafizzi Aziz said...

suh dia sambut 1 mac lah nanti. hihi.

peyansanstaro said...

Tahniah mak cik..
Hehehe =))

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comeinye..rindunye akak bau baby...Nama dia pun cantik..4 tahun sekalilah baru dapat sambut b'day ni.. ^^

Faizz's Jamil said...

hahahaha . congrat . soqi lambat wish .
kihkihkih