Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 29 February 2012

Wordless Wednesday | Kini shida bahagia dengan kehadirannya :)

   Assalamualaikum, peace upon you.
Mulanya memang teruja nak blogwalking malam ni, siap inform kat kawan-kawan FB
tiba-tiba dalam pukul12 lebih dapat panggilan dari hospital, terus cancel blogging.
 tapi tak apa sebab shida bahagia dengan kehadiran dia pada 29.02.12 jam 2.39am
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
 Alhamdulillah lahir dengan sempurna "Nur Adriana Batrisya"

sorry WW shida jadi panjang sebab terlalu happy :) bertambah lah anak buah shida sekarang. Yang specialnya si comel ni lahir pada 29.2.12 sambut ulangtahun 4 tahun sekali so umur dia 5tahun nanti baru dapat sambut birthday dia yang pertama,lamanya kan hehee.. :) next entri tutorial bersama Cikgu Shida yang tertunda ^_^





28 comments:

  1. awww lahir tarikh lompat..
    best.. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah shida :)

    ReplyDelete
  3. wahh comelnyee..
    sedap name..
    tahniah lang..dapat anak buah baru,,lahir tarikh unik lak tu :)

    ReplyDelete
  4. tahniah, dapat anak buah yg comel.birthday nur adriana batrisya nanti kena buat besar2an. ;)

    ReplyDelete
  5. uwahhh. tahniah. ingatkan anak shida. hehe.

    ReplyDelete
  6. wah..........tomey nya.......geqam kowt

    ReplyDelete
  7. comel..tahniah shida dapat anak buah baru..sama dgn tarikh anak buah fiza..skang dia dah 3tahun..tunggu 4tahun lagi baru sambut lagi ^^

    ReplyDelete
  8. ni bukan wordless dah ni haha..
    tahniah :)

    ReplyDelete
  9. tahniah sida..total skg dah bape eh anak2 sida hehee..larikkkk..

    ReplyDelete
  10. tahniah shida..jimat la duit ko nak beli dia hadiah ekekeke...:P

    ReplyDelete
  11. tahniah shida nnt boleh kawan ngn rysha hehee..mcm ank ko plak kih3 :)

    ReplyDelete
  12. tahniah dear:))
    special dak tecik ni..sambut ulangtahun 4 thn sekali nanti..ehehe:)

    ReplyDelete
  13. wawawaaa.... comelnye die ^_^. bukan senang nak jumpa kawan2 yg lahir tarikhn 29/2 ni.

    ReplyDelete
  14. owh..sbb nie rupanya...hehe..alhamdulillah...tahniah yea syg...semoga si kecil ini dapat menjadi anak yang solehah..berbakti kepada orang tua,keluarga dan agama...insyaALLAH..amin...

    ReplyDelete
  15. sure nnti dia konfius nak clbrate besday bila kan???

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah :D

    into buat suspen je..hehe

    ReplyDelete
  17. Alalala~ comelnya baby :)
    lahir tahun lompat niey..unik lar tarikh lahir dia.29~ hehe

    ReplyDelete
  18. kesian la baby ni nnt..mesti die jeles gan adik beradik lain yg sambut besday setahun sekali..hahaha

    ReplyDelete
  19. kesian la baby ni nnt..mesti die jeles gan adik beradik lain yg sambut besday setahun sekali..hahaha

    ReplyDelete
  20. wahh..tahniah sbb dpt anak buat baru...lahir tahun lompat tu..hee~

    ReplyDelete
  21. wah, tahniah dear ! baby yang comel lahir pada tarikh yg special! ^^

    ReplyDelete
  22. suh dia sambut 1 mac lah nanti. hihi.

    ReplyDelete
  23. alolo..comeinye..rindunye akak bau baby...Nama dia pun cantik..4 tahun sekalilah baru dapat sambut b'day ni.. ^^

    ReplyDelete
  24. hahahaha . congrat . soqi lambat wish .
    kihkihkih

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.